Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka fotek ze zlotu węgrow.
Barda, Assai, Fanta (szorstkowłosa węgierka), Bystra.

:)

Foryś ze swoją mama Bardą:lol:

Bystra ("siostra" Fortka, mają ta sama mame ale innych ojców) i Fanta oraz Foryś

Posted

No cóż, pora trochę ożywic Galerie i wrzucic troche dereszu:diabloti: :p
Oto moje dwa Skarby...:loveu: :loveu: i ich trzy "żywioły"...:razz:

Woda...

"Pole"...

Łóżko...+ kolega ratlerek NIKO;)

I solo...

Ari

Jazzy

Posted

Goshka - o kurcze!! Ale Ari duży!!! Chyba jest większy od mojej suni:p
Jasmine hmm co za poza :p
Super, pozdrawiam, rzuć okiem na pw.

Posted

Ewelin@ napisał(a):
Też muszę dołożyć jakieś zdjęcia,a nie zgadniecie co taki jeden pan powiedział do żony jak przechodziłam z Herą,powiedział,że jest...skundlonym dalmatyńczykiem:cool3::razz:!!!

To przynajmniej wielkoś pasuje :) Mój ciągle jest piękna krzyżówka jamnika:evil_lol:

Posted

sylrwia napisał(a):
To przynajmniej wielkoś pasuje :) Mój ciągle jest piękna krzyżówka jamnika:evil_lol:

Nie rozumiem,czy wyżeł jest aż tak rzadką rasą???

Dzisiaj spotkałam się z określeniem znów dalmatyńczyka,ale już nie skundlonego:roll:...

Posted

Ewelin@ napisał(a):
Nie rozumiem,czy wyżeł jest aż tak rzadką rasą???

Dzisiaj spotkałam się z określeniem znów dalmatyńczyka,ale już nie skundlonego:roll:...

Ludzie sie p[o prostu nie znaja, a moj jest caly rudy to one tym bardizje malo widziane. Ale co tam wczoraj dzieci okrzyknely na mojego psa "fajny bokser, taki duzy"

Posted

Śliczna czekoladka :).

Ja si nareszczie nauczyłam wklejać zdjęcia,ale wkleje w domu bo teraz mam informatyke:razz:.Aha,wiecie jaki jest jeszcze oprócz adobe photoshopa łatwy do ściągnięcia i w obsłudze program do obróbki zdjęć?(Zmniejszania itp.);)

Posted

Ewelin@ napisał(a):

Aha,wiecie jaki jest jeszcze oprócz adobe photoshopa łatwy do ściągnięcia i w obsłudze program do obróbki zdjęć?(Zmniejszania itp.);)

Jeśli chodzi o zmniejszanie wielu zdjęć za jednym razem, polecam pixresizer; nie pogarsza jakości zdjęć!. Jest to darmowy programik, wpisz po prostu nazwę w google.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...