Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wiedźma']A że wiosna idzie, to - Panie i Panowie - Łatka w kwiatkach:

Piekna , po prostu cudoooo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :Rose:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Goshka']Piękne zdjęcia:loveu: Łatka jest prześliczna...
Ale Łatka jej na imię ,a ja tu widzę sam deresz bez łatek żadnych:evil_lol: Więc jak to tak...:lol:

A, to cała historia. Ona miała imię wybrane zanim pojawiła się u mnie. Bratanica opowiedziała mi, ze się błąka takie cudo (nie wiedziałam wtedy nawet, co to za rasa, zresztą to było mi obojętne), wychudzone i poranione, i ma łatkę na pupie. Wymyśliłyśmy więc, że jeśli uda się ją odłowić, to będzie Łatka. Inne wersje, używane zamiennie (na wszystkie reaguje): Łaćka, Łacilla, Łacina (zdrobnienie od Łatka :razz: ), Łaciś...

Posted

Wiedźmo, naprawę śliczna wyżliczka ci się trafiła. :loveu: Jest cudna, ma piękną główkę...Och, no zakochałam się w niej:lol: Częściej jej zdjęcia umieszczaj ,bardzo proszę:cool3:

Posted

Wiedźma napisał(a):

Przepiękne! Mają swoją galerię?

w dgm moj pies ma kilka fotek w galerii, pozatym to nie.
poszukaj w tym temacie wczesniej sa fotki nasze :)

Posted

Rany boskie! Co ja narobiłam! Przyznać się, komu jeszcze w amoku wysłałam zdjęcia mojej suni - i może jakieś inne? Owieczko, Łatki wkleiłaś na tym wątku na stronie 12!

Guest Fiorka
Posted

Pieeekna latka przeurocze imie ;) i pasuje!! ale dorobcie latke z przodu by watpliowsci nie bylo:eviltong:

A tu zdjecie od Nas ... gdzies w tle powinna byc bomba z II Wojny Swiatowej :evil_lol:

Posted

[quote name='Fiorka']Pieeekna latka przeurocze imie ;) i pasuje!! ale dorobcie latke z przodu by watpliowsci nie bylo:eviltong:

Proszę bardzo!

A czekoladka w wodzie - przesłodka!

Posted

[quote name='Wiedźma']Zaloguj się i kliknij na górze jakiejkolwiek strony na "tutaj" po informacji o galerii zdjęć albo załóż nowy wątek :)

ee to chyba taka galerie mam :P. Czy chodzi Tobie o cos innego?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...