Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Goshka']Silky, zajrzyj na wyzly.pl tam mamy silną grupę węgromaniaków:cool3: :lol: Sama jestem ciekawa co to za suczka, bo przepiękne zdjęcie jej zrobiłaś. :loveu: :loveu: Chociaż, może Sylrwia rozpozna, tylko, że one wszystkie takie same :eviltong:
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Szkoda , że nikt jej nie zna.
To jest wyżełka węgirska? Bo ten kolorek jest inny niż typowy w tej rasie.

Posted

Silky napisał(a):
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Szkoda , że nikt jej nie zna.
To jest wyżełka węgirska? Bo ten kolorek jest inny niż typowy w tej rasie.

To jest wyżełka węgierska. Węgry mają wszelakie odcienie rudości od rdzawo rudych do piaskowych:lol:
Ze znajomymi probujemy i szukamy kontaktów z różnymi właścicelami wyzłów węgierskich. No ale nie do wszystkich udaje nam sie dotrzeć. :roll:
Silky a oprócz tego, że wołali na nią Nina nic więcej nie wiesz??

Posted

sylrwia napisał(a):
To jest wyżełka węgierska. Węgry mają wszelakie odcienie rudości od rdzawo rudych do piaskowych:lol:
Ze znajomymi probujemy i szukamy kontaktów z różnymi właścicelami wyzłów węgierskich. No ale nie do wszystkich udaje nam sie dotrzeć. :roll:
Silky a oprócz tego, że wołali na nią Nina nic więcej nie wiesz??

Niestety tylko tyle że byli w Rewalu w 2005. Lipiec początek.
I nie wołali na nia Nina, niestety.

Posted

Silky napisał(a):
Niestety tylko tyle że byli w Rewalu w 2005. Lipiec początek.
I nie wołali na nia Nina, niestety.

A przy zdjeciach z lutego pisałaś, że ma na imię Nina:roll: I takie zapytanie pusciłam do znajomych. A wołali jakoś na nią??

Posted

sylrwia napisał(a):
A przy zdjeciach z lutego pisałaś, że ma na imię Nina:roll: I takie zapytanie pusciłam do znajomych. A wołali jakoś na nią??

Wpisałam tak bo to miało być w tytule.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Mam dla Was złą wiadomość: nauczyłam się wstawiać zdjęcia i mam zamiar "za-Łatać" (a właściwie "za-Łacić") całe dogo.
Zaczynam:

Można spać tak...

...można i tak!

Żeby tak jeszcze opędzić się od paparazzich...

Posted

tamiczek napisał(a):
Ale ona słodka :loveu: :loveu:

Jest niewiarygodnie łagodna.
Nie wiem, czy pisałam o tym wcześniej, ale kiedy pojechałam w świat, Łatka zmyliła opiekunów i uciekła prosto do... naszego weterynarza! Rodzina twierdzi, że chciała się wyłożyć na kanapce i powiedzieć:
-Panie doktorze, mam problem!

Posted

[quote name='Wiedźma']A że wiosna idzie, to - Panie i Panowie - Łatka w kwiatkach:

Piękne zdjęcia:loveu: Łatka jest prześliczna...
Ale Łatka jej na imię ,a ja tu widzę sam deresz bez łatek żadnych:evil_lol: Więc jak to tak...:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...