ewan Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 nie ;) zwykly/niezwykly wyzel niemiecki szorstkowlosy
Silky Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Goshka']Silky, zajrzyj na wyzly.pl tam mamy silną grupę węgromaniaków:cool3: :lol: Sama jestem ciekawa co to za suczka, bo przepiękne zdjęcie jej zrobiłaś. :loveu: :loveu: Chociaż, może Sylrwia rozpozna, tylko, że one wszystkie takie same :eviltong: Bardzo dziękuję za odpowiedź. Szkoda , że nikt jej nie zna. To jest wyżełka węgirska? Bo ten kolorek jest inny niż typowy w tej rasie.
sylrwia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Silky napisał(a):Bardzo dziękuję za odpowiedź. Szkoda , że nikt jej nie zna. To jest wyżełka węgirska? Bo ten kolorek jest inny niż typowy w tej rasie. To jest wyżełka węgierska. Węgry mają wszelakie odcienie rudości od rdzawo rudych do piaskowych:lol: Ze znajomymi probujemy i szukamy kontaktów z różnymi właścicelami wyzłów węgierskich. No ale nie do wszystkich udaje nam sie dotrzeć. :roll: Silky a oprócz tego, że wołali na nią Nina nic więcej nie wiesz??
Silky Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 sylrwia napisał(a):To jest wyżełka węgierska. Węgry mają wszelakie odcienie rudości od rdzawo rudych do piaskowych:lol: Ze znajomymi probujemy i szukamy kontaktów z różnymi właścicelami wyzłów węgierskich. No ale nie do wszystkich udaje nam sie dotrzeć. :roll: Silky a oprócz tego, że wołali na nią Nina nic więcej nie wiesz?? Niestety tylko tyle że byli w Rewalu w 2005. Lipiec początek. I nie wołali na nia Nina, niestety.
sylrwia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Silky napisał(a):Niestety tylko tyle że byli w Rewalu w 2005. Lipiec początek. I nie wołali na nia Nina, niestety. A przy zdjeciach z lutego pisałaś, że ma na imię Nina:roll: I takie zapytanie pusciłam do znajomych. A wołali jakoś na nią??
Silky Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 sylrwia napisał(a):A przy zdjeciach z lutego pisałaś, że ma na imię Nina:roll: I takie zapytanie pusciłam do znajomych. A wołali jakoś na nią?? Wpisałam tak bo to miało być w tytule.
Saskja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jak galeria wyżłów, to galeria. Oto szara Grzanka w stójce pt. "Iść, ciągle iść w stronę słońca":
tamiczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Filemon.']Ja i Sylwer. :lying: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:
Wiedźma Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Mam dla Was złą wiadomość: nauczyłam się wstawiać zdjęcia i mam zamiar "za-Łatać" (a właściwie "za-Łacić") całe dogo. Zaczynam: Można spać tak... ...można i tak! Żeby tak jeszcze opędzić się od paparazzich...
wisela1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Łaćka - moja miłość. CUDNA. Pańcia też niczego sobie.....
Wiedźma Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A dziękujemy bardzo :) No to jeszcze nochal ukochany :
Wiedźma Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 A że wiosna idzie, to - Panie i Panowie - Łatka w kwiatkach:
tamiczek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Wiedźma']A dziękujemy bardzo :) No to jeszcze nochal ukochany : Ale ona słodka :loveu: :loveu:
black sheep Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Wiedźma']A że wiosna idzie, to - Panie i Panowie - Łatka w kwiatkach: :):loveu: :loveu: :loveu:
Wiedźma Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 tamiczek napisał(a):Ale ona słodka :loveu: :loveu: Jest niewiarygodnie łagodna. Nie wiem, czy pisałam o tym wcześniej, ale kiedy pojechałam w świat, Łatka zmyliła opiekunów i uciekła prosto do... naszego weterynarza! Rodzina twierdzi, że chciała się wyłożyć na kanapce i powiedzieć: -Panie doktorze, mam problem!
Goshka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Wiedźma']A że wiosna idzie, to - Panie i Panowie - Łatka w kwiatkach: Piękne zdjęcia:loveu: Łatka jest prześliczna... Ale Łatka jej na imię ,a ja tu widzę sam deresz bez łatek żadnych:evil_lol: Więc jak to tak...:lol:
Recommended Posts