pinczerka_i_Gizmo Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 http://img82.imageshack.us/img82/9825/10ic7.jpg Ajajaj :loveu: Gosiu, Sonia miała zaliczone próby polowe?
gośku. Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Narazie nie byliśmy na próbach, ani an żadnych tego typu zabawach. I nie wiem czy kiedykolwiek się wybierzemy, bo jak już mówiłam - jej spanie i piłki tylko w głowie. :shake:
Guest Fiorka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Gosiu , juz pare zdjec umiescilam na stronce :D Prosilabym Cie abys wszystkie nowe zdjecia podsylala do mnie potem chetnie bym wykorzystala je przy roznych tematach ... :) oczywiscie jesli chcesz Podsylaj na: asia.szumer@gmail.com Jakby ktos mial jakies fajne to tez podsylajcie , chetnie urozmaicimy stronke :)
Solange Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witam wszystkich! Ja również mam wyżełka, 7-letnią suczkę Binę z Bielickiej Sztuby. Ma w prawdzie troszkę kilogramów za dużo, ale jest bardzo kochana! No i oczywiscie miała czasy świetności, kiedy na rinagach podbijała serca sędziów :loveu: A tu z miom grzywaczem chińskim, Dinarem Mam jeszcze pytanie. Czy zna ktoś może adres strony hodowli Z Ponieca?
tamiczek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ajaajaj ale macie cudne wyżełasy!!! EDIT: Sylwia, co do twojej skórki zapytaj w bazarku na temacie "Co chcuelibyście kupić na bazarku?"
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Co tak milczycie wyżłowaniacy - jak poszło w Poznaniu na światówce? Jakieś zdjęcia? :)
Bonsai Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Kogo ja tu widzę, pinczerka. :) Ah, strasznie żałuję, że byłam na wystawie w sobotę,a nie w niedzielę! Ale... Wyżły żądżą, w końcu najpiękniejszym psem wystawy został wyżeł włoski. ;D
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Bonsai napisał(a):Kogo ja tu widzę, pinczerka. :) Ah, strasznie żałuję, że byłam na wystawie w sobotę,a nie w niedzielę! Ale... Wyżły żądżą, w końcu najpiękniejszym psem wystawy został wyżeł włoski. ;D Ja zawsze tam gdzie weimarki :loveu: Nie byłaś w niedziele na wystawie?? Ominęłaś całą 7 grupę?? Nie no na odstrzał tylko:mad:
Bonsai Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Justuś - siła wyższa. Nie miałam transportu.... :-( A takie piękne weimarki były!
bigos Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Fiorka - wypożyczyłaś Bigoska ode mnie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Są identyczni na niektórych fotkach
Goshka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='bigos']Fiorka - wypożyczyłaś Bigoska ode mnie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Są identyczni na niektórych fotkach Hmm, a do tego "nasz" osobisty rodzony brat:lol:
gośku. Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 A moje Słoniątko wczoraj miało urodziny! :loveu: Pozdrawiam!
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Sonia jak zawsze śliczna - 100 lat dla niej! :)
Bonsai Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 I ja dołączam się do życzeń dla Soni. :) Mała jest prześliczna! :D
gochgoch Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 a pokazywałam już tu mojego hugola...? bo nie pamiętam....
baltazar Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jejuu ale Hugoo jest przecudowny!!! :lol: buziaki dla hugola!! cmok cmok cmok
gochgoch Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 baltazar napisał(a):Jejuu ale Hugoo jest przecudowny!!! :lol: buziaki dla hugola!! cmok cmok cmok dziękujemy i zapraszamy do naszej galerii!!! wystarczy kliknąć w bannerek.... pozdrawiamy!:loveu:
Guest Fiorka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Bigosik! Oj tam .... myslalam ze nikt sie nie skapnie jak pozycze zdjecia od Was:loveu::eviltong: zdjecia Kesa z wczoraj: Kess wystawowy Kess wystawowy 2 Obiadek Kesa - a to Pan kotek - Kesselek myslal ze to obiad ... ale obiad chcial go zjesc ... wiec zrezygnowal z obiado-kota. Jakosc niestety kiepska ... zbieramy na nowy aparat tymczasowo telefony w ruchu :D Keira gdzie teraz bedziesz na wystawach? :)
bigos Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Fiorka napisał(a):Bigosik! Oj tam .... myslalam ze nikt sie nie skapnie jak pozycze zdjecia od Was:loveu::eviltong: Keira gdzie teraz bedziesz na wystawach? :) http://michaeln.net/fiorkes_galeria/zoom_image.php?id_phot=343 Tez mi właśnie znikł kiedyś na kilka dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu:Cudowne http://michaeln.net/fiorkes_galeria/obrazy/174240100_5328.jpg
gochgoch Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 http://michaeln.net/fiorkes_galeria/obrazy/174240100_5328.jpg kurcze...rzeczywiście prawie jak bigos!!!!! tylko trochę szerszy krawat..... przystojniak!!!!:loveu::loveu::loveu:
bigos Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 gochgoch - prawda? troszke bardziej rozbudowany Ile on waży?
gochgoch Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 bigos napisał(a):gochgoch - prawda? troszke bardziej rozbudowany Ile on waży? właściwie, tak na prawdę to po prostu dwa krawaty....:loveu:elegacki facet...
Guest Fiorka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 KRAWAT!! ja wam dam:mad: :crazyeye: To przeciez znak batmana, Kess jest w jego druzynie :D Ile wazy ? okolo 25-27 kg
Recommended Posts