Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zacznę może od początku:
Do mojej siostry na ogródek przychodzi kotka.
Kotka jest śliczna czarna-gdzieś tam odrobina białego,jest zadbana,ma lśniącą sierść i uwielbia się przytulać.
Jak tylko usłyszy szczekanie psa mojej siostry zaraz przybiega po jedzenie.I trwa to już dość długo.
Wscześniej za bardzo nie zwracałam na to uwagi słyszałam od siostry ze kotka przychodzi zje i idzie spowrotem-widać ma już swoje drogi.
Ludzie ja dokarmiają kotka pewnie ma gdzieś swoje schronienie ibyło by wszystko ok ale dziś poszłam na ogródek poprostu aby zrobic sobie spacer z psem.
Wchodzimy,pies szczeka i za 3 minuty idzie kotka.
Zaawansowana ciąża,pewnie nie pierwsza i nie ostatnia.
Przyłożyłam ręke do brzucha dzieciaki kopia jak szalone
I właśnie niewiem co mam zrobic.
Złapac?? ok niema problemu ale gdzie ja dam.
Mam 3 psy w tym dwa szczeniaki na tymczasie,jednego swojego staruszka a on nie toleruje kotow.
Zreszta kotka niewiem jak w domu sie zachowuje ciagle jest na dworze...no chyba ze bedzie kociakiem wychodzacym ale to nie u mnie.Potraci ja auto albo ktos ja specjalnie pogoni.
Sterylka?? ok ale za co?? niedaje rady finansowo a co dopiero sterylka.
Po sterylce pewnie musi miec spokoj-odpoczywac a u mnie...moje szczeniory nie dadza jej spokoju i moja córka tez.
Niewiem co mam zrobic niemialam takiej sytuacji jeszcze.
Oczywiscie moge ja zostawic ale robi sie cieplo dzieciaki zaczna schodzic sie na ogródki i poroznosza kociaki

Miau.PL :: Zobacz temat - Bezdomna,przytulaśna kotka w ciąży

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kicia zostala wysterylizowana dzieki dziewczynom z miau.
Bylka u mnie kilka dni po czym musialam ja wypuscic ze wzgledu na Denisa,mała sunie i mojego staruszka oraz córci.
Kicia fuczala na psy musiala byc w klatce i bardzo miauczala cala noc :diabloti:
Wypuscilam ja ale kicia mnie zadziwila-nie poszla w swoja strone siedziala blisko mnie i miauczala pozniej szla za mna kiedy zostawialam ja na ogrodku.
Serce mi pekało ale co mialam zrobic :-( wydrapala by moim psom oczy a moja corka bralaby ja na rece gdzie kicia ma szwy i mogloby jej sie cos stac..
Dlatego błagam o tymczas.
Kicia jest piekna mloda i bardzo chce do czxlowieka -teraz gdy tego chce jest szansa ze nie bedzie chciala juz byc na wolnosci i moze szukac nowego domu.

BŁAGAM O TYMCZAS DLA NIEJ !!!!

Posted

Kicia ma się dobrze. Trochę jej na początku nie pasowało towarzystwo, ale już w miarę się dogadali.
Właśnie wystawiam jej allegro i wrzucę ją na cafeanimal.

Posted

Dałam jej na imię Mara, bo początkowo tylko w nocy do mnie chętnie wychodziła. A teraz wystarczy, że pojawię się w łazience tymczasowiczów, a Mara wypełza ze swojego koszyczka i zaczyna tańce ze śpiewem. Tak, tak, straszna gaduła z niej jest i pieszczocha :loveu: