Onaa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Tak sobie myślę, że pieska to trzeba wybierać sercem. Popatrzeć mu w oczy i zobaczyć czy to ten. Quote
silke Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Ech, na razie zrobiło się zamieszanie, bo rozsądek przemawia za mniejszym psiakiem, np. za "neurologicznym" ciapkiem-łatkiem, ale córka staje okoniem i płacze, że ona żadnego innego psa, tylko Miłą. Cóż, na razie tylko ja znam oba psy, w środę pojedziemy do schronu całą rodziną i zapadnie decyzja. Serce mówi swoje, a rozum swoje. Z drugiej strony, kto weźmie psiaka, któremu placzą się łapki? W schronie siedzi już ponad rok, ma 4-5 lat. I jest przesłodki. Mam zdjęcia, później wstawię... Quote
REJA Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Tak,to trudna decyzja.Wyżmiesz jednego , a będziesz myślała o drugim. Na pewno tą decyzje musicie podjąć wspólnie.Ja, jak patrze na te biedaki to chciałabym przygarnąć ich więcej , a nie tylko jednego.Niestety życie w mieście i na dodatek w bloku narzuca nam ograniczenia. Quote
Recommended Posts