Goś Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Rzeczywiście PIĘKNY SUCHY I WYCZESANY PIES! :p Choć oczywiście nie zawsze... http://images49.fotosik.pl/92/beebb66c423020ddmed.jpg Super zdjęcie:evil_lol: I to - bomba! http://images44.fotosik.pl/93/529134f84a6cf88fmed.jpg A może napisz coś o niej, hę? I jak się na dogo znalazłeś...:cool3: No i zdjęcia za spacerków proszę! :diabloti: ps: będziesz w niedzielę?? Żeby Focus (ten labek) miał się z kim bawić... ;) ps: Rzeczywiście jestem pierwsza :evil_lol: Dziękować Quote
Darianna Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Witamy seterkową dziewczynkę :) Mamy taką samą smycz, w pomarańczowe wzorki :diabloti: Quote
Wericita Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 to macie bardzo ladna smycz:) (brando jest sliczny) dla Goś : oczywiscie wstawie tez zedjecia ze spacerow ale najpierw beda te na ktorych wera jest sucha:) zeby kazdy zobaczyl jak wyglada naprawde bo jak to bywa na spacerach czasem zanim ktokolwiek przyjdzie wera jest juz mokra. Wspomne tez jak sie poznalismy z dogomaniakami, ja i wera zostalismy wciagnieci do stada w ktoras bardzo ladna sloneczna i ciepla sobote nastepnie odnalezlismy watek na dogomanii zalogowalismy sie i od tamtej pory uczeszczamy na spacery (we wroclawiu-tak dla sprostowania):) Quote
Wericita Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 lubie wery zdjecia portretowe a tutaj znowu wera w wodzie czyli w swoim naturalnym srodowisku i tutaj tez . i czas na chwile nauki:) . Quote
Kalunia_C Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Witamy nową rudą piekność w galerii i jej państwa. Będziemy zaglądać częściej i zapraszamy również do galerii Armina. Pozdrawiam Quote
NaamahsChild Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Witaj Werciu!:diabloti: I ja Cię tutaj wreszcie dopadłam ślicznoto:cool3: Quote
Wericita Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 a teraz wrzuce zdjecia ze spaceru na oporowiek na ktorym poznalem dogomaniakow biegajaca wera . szczekajaca wera spotkanie z brosem i wera plywajaca a tutaj padla ofiara brosa . Quote
Koperek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 To my także całą bandą witamy i na więcej fotek czekamy! :) Quote
marsi66 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 30 lat temu też spędzałam tam czas z seterkiem, miło powspominać (mieszkałam na grabiszyńskiej). Teraz staram się pomagać seterom. Wera jest prześliczna :loveu: Quote
Recommended Posts