Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kenny napisał(a):
może...mówił tylko, że jest z Katowic...a ten drugi Pan jest dokładnie z Woli...trzeba szybko kogoś tam wysłać, póki nie trafi im się szybciej inny psiak :p

Kenny, podaj mi proszę dokładny adres na PW. Trzeba zacząć szukać kogoś.

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisał do mnie znowu Pan z Burowca - Katowic. Poprosiłam go o adres dokładny i telefon, jak poda to trzeba kogoś poprosić o wizytę (ja nie mogę ze względu na sesję).

Posted

maciaszek napisał(a):
Szukajcie na mapie dogo lub w ogóle na dogomanii kogoś z tych okolic. Tu na wątku raczej nikt taki się nie znajdzie.

Właśnie ja maciaszek szukałam i raczej nikogo nie znalazłam :-( jedynie Reyes, która napisała, że może na całym Śląsku z zapłatą za przejazd... nie wiem jeszcze kogo poprosić :roll:

Posted

Posty przeskoczyły...

Właśnie ja maciaszek szukałam i raczej nikogo nie znalazłam :-( jedynie Reyes, która napisała, że może na całym Śląsku z zapłatą za przejazd... nie wiem jeszcze kogo poprosić :roll:

Posted

Zapytaj Go czy ze mną rozmawiał, będziemy wtedy wiedzieć czy to ten sam...;)

Kto może sprawdzić domek w WOLI między Oświęcimiem a Pszczyną ???

Posted

[quote name='Kenny']Zapytaj Go czy ze mną rozmawiał, będziemy wtedy wiedzieć czy to ten sam...;)

Kto może sprawdzić domek w WOLI między Oświęcimiem a Pszczyną ???

Ok :)

No właśnie, kto mógłby??? może założyć Kenny wątek w innym dziale, że szukamy kogoś do wizyty??

Kenny, może zmienić tytuł wątku, że szukamy kogoś na wizytę??

Posted

[quote name='Kenny']Kto może sprawdzić domek w WOLI między Oświęcimiem a Pszczyną ???Szukajcie na mapie dogo lub w ogóle na dogomanii kogoś z tych okolic. Tu na wątku raczej nikt taki się nie znajdzie.

Posted

słabo szukacie :evil_lol:, gadajcie co to za jegomość z Woli i popatrzcie na mój podpis :evil_lol:

mogę się umówić z Panem po pracy, po 15.00 w tygodniu. Nie mam auta więc weekedny nie wchodzą w grę. Jakby co, tel. do mnie 600346465

Posted

kaja555 napisał(a):
słabo szukacie :evil_lol:, gadajcie co to za jegomość z Woli i popatrzcie na mój podpis :evil_lol:

mogę się umówić z Panem po pracy, po 15.00 w tygodniu. Nie mam auta więc weekedny nie wchodzą w grę. Jakby co, tel. do mnie 600346465

Dziękujemy :lol: Kenny, czy możesz się skontaktować z tym Panem i spytać go o dokładny adres? albo podać nr telefonu Pana kaji555? albo żeby Pan do kaji555 przedzwonił? zorganizujesz to jakoś???

Posted

:crazyeye:O rany! Nareszcie jakiś poważny domek się dla Cyklopka klaruje:multi:
Kaja, dziękujemy za chęć wizyty przedadopcyjnej:loveu:
dawajcie, znać, czekamy na wieści i trzymamy kciuki:thumbs:

Posted

Dziewczyny, ja mam też adres Pana z Katowic, Cykluś miałby mieszkać z jego synem i dziadkiem. Spróbuję kogoś znaleźć na wizytę (sama nie mogę jechać, bo teraz nie mam kompletnie czasu...).

Posted

ja już podałam kaji555 numer do tego pana z Woli...:cool3:

a co pana z katowic to w takim razie to chyba nie ten sam, bo tamten co do mnie dzwonił to mówił, że Cykluś będzie mieszkał z nim, jego żoną i kotem :roll: więc może mamy dwóch panów z katowic...:evil_lol: możemy sprawdzić po numerach tel, czy ten sam ;)

Posted

[quote name='Kenny']
a co pana z katowic to w takim razie to chyba nie ten sam, bo tamten co do mnie dzwonił to mówił, że Cykluś będzie mieszkał z nim, jego żoną i kotem :roll: więc może mamy dwóch panów z katowic...:evil_lol: możemy sprawdzić po numerach tel, czy ten sam ;)

Cioteczki, jeśli to dwa różne domki, to koniecznie sprawdźcie oba, bo to wielka szansa, na tak wyczekiwany domek dla Cyklusia i nie wolno jej zmarnować!:cool3:

Posted

maciaszek napisał(a):
A ja mam taką prośbę - jeśli któryś z katowickich domków, albo oba, zostanie bez psa, to podeślijcie im stronę katowickiego schroniska (Schronisko Dla Zwierząt), może skuszą się na jakąś inną bidę...

Jasne maciaszku! ja się już pytałam tego Pana z Katowic, z którym pisze, czy gdyby nie dostał Cyklusia to inny pies wchodzi w rachubę.

Jaaga nie za bardzo może pójść do tego Pana na wizytę, w ostateczności jedynie, więc narazie dalej szukam.

Posted

rozmawiałam wczoraj i z Panem i z Panią z Woli, robią bardzo dobre wrażenie przez telefon. Dzisiaj mają jakieś sprawy do załatwienia, wtorek jest Dzięń MAtki, ale na srodę jesteśmy umówieni. Ok. 16.00 będę wszystko wiedzieć.

Musicie wiedzieć, że Wola to na prawdę wiocha. Są tu dwa osiedla takie jak "w mieście", bo wybudowane dla kopalni, ale naokoło tylko gospodarstwa i las, Ogólnie jest tutaj dużo psów. Z gminą jest problem jeżeli chodzi o dbanie o bezdomne. Jak nam się porzybłakała znajda, to nic nie chcieli zrobić. Aż małą nam uciekła i do tej pory nie wiemy co się z nią stało, mimo że wszędzie wiszą plakaty.

WIęc w przypadku ucieczki jest kiepsko z szukaniem psa. Nie ma też schroniska do którego pies może trafić, bo gmina nie ma umowy.

Mimo to, jest tu kilku ludzi kochających zwierzęta i mam nadzieję że to właśnie tacy ludzie ;)

Posted

kaja555 napisał(a):
rozmawiałam wczoraj i z Panem i z Panią z Woli, robią bardzo dobre wrażenie przez telefon. Dzisiaj mają jakieś sprawy do załatwienia, wtorek jest Dzięń MAtki, ale na srodę jesteśmy umówieni. Ok. 16.00 będę wszystko wiedzieć.

Musicie wiedzieć, że Wola to na prawdę wiocha. Są tu dwa osiedla takie jak "w mieście", bo wybudowane dla kopalni, ale naokoło tylko gospodarstwa i las, Ogólnie jest tutaj dużo psów. Z gminą jest problem jeżeli chodzi o dbanie o bezdomne. Jak nam się porzybłakała znajda, to nic nie chcieli zrobić. Aż małą nam uciekła i do tej pory nie wiemy co się z nią stało, mimo że wszędzie wiszą plakaty.

WIęc w przypadku ucieczki jest kiepsko z szukaniem psa. Nie ma też schroniska do którego pies może trafić, bo gmina nie ma umowy.

Mimo to, jest tu kilku ludzi kochających zwierzęta i mam nadzieję że to właśnie tacy ludzie ;)

Dziękujemy za wieści:loveu:

Kenny, odbierz moje PW :) w związku z tym, że mam teraz bardzo dużo nauki proszę Kenny o przejęcie adopcji Cyklusia, wszystkich spraw, łącznie z panem z Katowic, który ze mną pisze, bo nie wyrabiam.
Kenny proszę też żeby poszukała kogoś do tej wizyty w Katowicach, albo może ktoś jest chętny poszukać kogoś takiego? ja niestety nie wyrabiam :(

Posted

Lara, jak to jest z tą kastracją? Bo pisałaś mi, że Cyklusiowi trzeba przemywać oczko codziennie i że warunkiem adopcji jest kastracja - a na allegro pisze, że jest wykastrowany?

Właśnie dzwoniłam do Pana z Woli i potwierdziłam, że jutro będę u nich po 15.00

Posted

kaja555 napisał(a):
Lara, jak to jest z tą kastracją? Bo pisałaś mi, że Cyklusiowi trzeba przemywać oczko codziennie i że warunkiem adopcji jest kastracja - a na allegro pisze, że jest wykastrowany?

Właśnie dzwoniłam do Pana z Woli i potwierdziłam, że jutro będę u nich po 15.00

Kurcze, już nie pamiętam, Kenny, on jest wykastrowany? mogło mi się pomylić :eviltong: