Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bico napisał(a):
A co tam!? Idź na całość! Idź na całość!:evil_lol:
Cykluś to mix wszystkiego tego co najlepsze:cool3: Każdy w nim znajdzie coś dla siebie:cool3:

:-o:-o:-o cioteczki, jak uważacie ("ja tu tylko sprzątam" :evil_lol:) :diabloti:

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kenny napisał(a):
wiek Cykluśka został określony na 2,5 ;)

Ok, zmieniam :p

P.S. cosik jeszcze zmienić? :evil_lol: pytam za wczasu :evil_lol: (ale to żarty, dzięki za te uwagi, dobrze, że sprawdziłyście tekst ;) )

Posted

__Lara napisał(a):

I naprawdę mam wpisać w tytule: mix yorka ? :-o :p

heheh niby żartowałam ale........jak napisala bico idź na całość:evil_lol:

walnij jeszcze fotki z kokardką i jest york na sterydach:evil_lol:

Posted

Ola la napisał(a):
heheh niby żartowałam ale........jak napisala bico idź na całość:evil_lol:

walnij jeszcze fotki z kokardką i jest york na sterydach:evil_lol:

Fotki z kokardką już dawno są ciotko Olu :cool1: czyżbyś mnie posądzała o brak profesjonalizmu? :cool1::evil_lol:

Posted

Dziewczyny, dzwoniła do mnie Pani z Norwegii, Polka, jest zainteresowana Cyklusiem :loveu: będzie dzwonić do Kenny, chce się dowiedzieć coś na temat wycia i płakania Cyklusia - czy to jest jakieś tragiczne czy nie.

Posted

no tak - magiczne słowo YORK :shake: ludzie są beznadziejni :shake:

a co do adopcji do szwecji - tam jest jakaś długo procedura z kwarantanną - nie jest tak hop siup wziąć psiaka do Szwecji

Posted

Miałam też dzisiaj durny telefon o Cyklusia, czy on rzeczywiście kosztuje 1,00zł :angryy: normalnie coś mnie bierze :angryy:

Poza tym wiecie co??? jak wpisałam w tytule wątku "york" to od razu więcej osób się zainteresowało Cyklusiem :angryy: jest nawet 3 obserwujących :angryy:

Posted

__Lara napisał(a):
Miałam też dzisiaj durny telefon o Cyklusia, czy on rzeczywiście kosztuje 1,00zł :angryy: normalnie coś mnie bierze :angryy:

Poza tym wiecie co??? jak wpisałam w tytule wątku "york" to od razu więcej osób się zainteresowało Cyklusiem :angryy: jest nawet 3 obserwujących :angryy:

żartujesz?????co za gnidy! tak drwić z bezdomnego psa!:angryy:
kuzwa.
Tez miewalam glupie telefony.....ręce i cycki opadają normalnie:shake:

Mowisz ze tak zwiekszylo sie zainteresowanie???eh Ci ludzie...zamieszcisz zdjecie boksera i podpiszesz york to juz beda obserwowac...

Posted

a więc dzwoniła do mnie ta pani z Norwegii...moim zdaniem fantastyczna osoba...nie zależy jej na tym czy Cykluś to york czy terier...poprostu jej się spodobał od pierwszego wejrzenia...chore oczko też według niej nie jest żadnym problemem ;) pytała o wiele rzeczy, długo rozmawiałyśmy...stwierdziła, że jest na Cyklusia zdecydowana.
ma 3 letniego synka, mieszka w mieszkaniu. bardzo miła, konkretna osoba.
jednak jedyny problem to transport. Pani oczywiście przyjechałaby po Cyklopka, tylko te głupie zasady z kwarantanną, itp. Powiedziała, że musi dokładnie sprawdzić co i jak trzeba zrobić, żeby przewieźć Cyklusia samolotem. Napewno potrzebne są różne badania krwi, itd. Zapytała czy pomogę jej na tej zasadzie, że zrobię to wszystko tutaj a ona prześle za wszytko pieniążki, więc oczywiście się zgodziłam. Rozmowa stanęła na tym, że Pani sprawdzi te wszystkie wymagania, co do przewozu i się odezwie jutro lub pojutrze.
druga sprawa:
nie wiem czy wiecie, ale umieściłam info o Cyklopku na tym wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-teriera-mixa-teriera-do-4lat-slask-polska-137257/

i pojawiło się zainteresowanie naszym kawalerem...zresztą sami zobaczcie...

Posted

Kenny zorientujcie się dobrze w tych przepisach bo nie wiem czy wystarczy badanie krwi na przeciwciała czy coś na wściekliznę, czy nie musi być to ileś miesięcy po szczepieniu - kurcze kiedyś wiedziałam jak to się odbywa, ale zapomniałam :oops:

Posted

Kenny napisał(a):
a więc dzwoniła do mnie ta pani z Norwegii...moim zdaniem fantastyczna osoba...nie zależy jej na tym czy Cykluś to york czy terier...poprostu jej się spodobał od pierwszego wejrzenia...chore oczko też według niej nie jest żadnym problemem ;) pytała o wiele rzeczy, długo rozmawiałyśmy...stwierdziła, że jest na Cyklusia zdecydowana.
jednak jedyny problem to transport. Pani oczywiście przyjechałaby po Cyklopka, tylko te głupie zasady z kwarantanną, itp. Powiedziała, że musi dokładnie sprawdzić co i jak trzeba zrobić, żeby przewieźć Cyklusia samolotem. Napewno potrzebne są różne badania krwi, itd. Zapytała czy pomogę jej na tej zasadzie, że zrobię to wszystko tutaj a ona prześle za wszytko pieniążki, więc oczywiście się zgodziłam. Rozmowa stanęła na tym, że Pani sprawdzi te wszystkie wymagania, co do przewozu i się odezwie jutro lub pojutrze.
druga sprawa:
nie wiem czy wiecie, ale umieściłam info o Cyklopku na tym wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-teriera-mixa-teriera-do-4lat-slask-polska-137257/

i pojawiło się zainteresowanie naszym kawalerem...zresztą sami zobaczcie...

Pani mi też mówiłam o tej kwarantannie 3 - miesięcznej i innych wymaganiach, trzeba się w to dobrze wgłębić. A mam też pytanie: przecież domu w Norwegii nie sprawdzimy.... :roll:

No ludzie są beznadziejni :angryy: ta osoba do mnie: "to york jest za złotówkę?" :angryy::mad: tylko to ją interesowało :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
Kenny zorientujcie się dobrze w tych przepisach bo nie wiem czy wystarczy badanie krwi na przeciwciała czy coś na wściekliznę, czy nie musi być to ileś miesięcy po szczepieniu - kurcze kiedyś wiedziałam jak to się odbywa, ale zapomniałam :oops:

OK postaram się wszystkiego dowiedzieć na ten temat...

Posted

__Lara napisał(a):
A mam też pytanie: przecież domu w Norwegii nie sprawdzimy.... :roll:

właściwie to racja...:p ale nie rezygnujmy narazie, zobaczymy jak to się potoczy...

Posted

__Lara napisał(a):
No ludzie są beznadziejni :angryy: ta osoba do mnie: "to york jest za złotówkę?" :angryy::mad: tylko to ją interesowało :angryy:

kto taki ?

Posted

Kenny napisał(a):

:crazyeye::crazyeye: łooo matko jest nadzieja w tym morzu syfu...
Procedury na pewno nie są hop siup, ale jak my się zmobilizujemy, a Pani też nam pomoże i będzie cierpliwa i na Cyklopka zdecydowana, to się uda - ja w to wierzę!:multi:
wobec tego czekamy na telefon Pani w sprawie potrzebnych procedur i zaleceń;)
kujmy żelazo, póki gorące!:cool3:

Posted

Ola la napisał(a):
żartujesz?????co za gnidy! tak drwić z bezdomnego psa!:angryy:
kuzwa.
Tez miewalam glupie telefony.....ręce i cycki opadają normalnie:shake:

Mowisz ze tak zwiekszylo sie zainteresowanie???eh Ci ludzie...zamieszcisz zdjecie boksera i podpiszesz york to juz beda obserwowac...

Ola, po pierwsze, stanik sobie załóż:evil_lol::eviltong:;):loveu: ale rozumiem Was, przecież wiecie i trochę mnie znacie i jak coś takiego się dzieje, to rozglądam się za śrutówką:diabloti:

Ola, Lara, wkleisz foto doga lub mastifa, a trepy i tak się podjaraja na słowo "york":stupid:

Posted

Kenny napisał(a):
kto taki ?

Kenny, Ci, którzy lecą podnieceni, bo widzą "yorka" za 1 zł:roll: głupie telefony z allegro, wiesz o co chodzi, żarty itp:roll:

Posted

bico napisał(a):

Ola, Lara, wkleisz foto doga lub mastifa, a trepy i tak się podjaraja na słowo "york":stupid:

Właśnie to zamierzam teraz robić :evil_lol: u mnie na aukcjach allegro nie znajdziecie nic poza yorkami :evil_lol: mam nowe odmiany :evil_lol: zapraszam :evil_lol:

A to, że domku nie można sprawdzić to napewno nie możemy rezygnować, tym bardziej, że takie znikome zainteresowanie w kraju. A kobieta wydaje się konkretna i godna uwagi :)

Posted

bico napisał(a):
Ola, po pierwsze, stanik sobie załóż:evil_lol::eviltong:;):loveu: ale rozumiem Was, przecież wiecie i trochę mnie znacie i jak coś takiego się dzieje, to rozglądam się za śrutówką:diabloti::

hehe no aż mi popuścił:evil_lol:dizś sobie załozyłam z drutami i jestem gotowana porcje głupot ludzkich:evil_lol:

bico napisał(a):

dokładnie teraz będzie inwazja Yorkow!!!hehe juz widze jakiegoś bidnego człeka który zaadoptowal psa i wszystkim mowi ,ze to jest york bo tak na aukcji u lary pisało!( a to jakis bydlaczek bedzie):evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):

A to, że domku nie można sprawdzić to napewno nie możemy rezygnować, tym bardziej, że takie znikome zainteresowanie w kraju. A kobieta wydaje się konkretna i godna uwagi :)

popieram! prędzej tu polegniemy, niż przepuścimy taką szansę domku dla Cyklusia:multi:

Posted

Ola la napisał(a):

dokładnie teraz będzie inwazja Yorkow!!!hehe juz widze jakiegoś bidnego człeka który zaadoptowal psa i wszystkim mowi ,ze to jest york bo tak na aukcji u lary pisało!( a to jakis bydlaczek bedzie):evil_lol:

:megagrin::megagrin::megagrin: bo to będzie nowa odmiana yorka - york w rozmiarze XXL :evil_lol: