Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przesyłam Ci wirtualne chusteczki do wycierania oczu, ale im dłużej Cykluś byłby u Ciebie tym rozstanie byłoby trudniejsze, trzymaj się cioteczko, kochana jesteś :loveu:. Dla mnie wielką radością są tacy młodzi ludzie jak Ty, tacy którzy potrafią kochać, dbać i nie pytać za ile!

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

STRASZNIE SIĄ CIESZYMY!!!
GRATULACJE DLA KLAUDII I ŁUKASZA ZA WIELKIE SERCE...
WSZYSCY IM BĘDĄ ZAZDROŚCIĆ TAKIEGO CUDOWNEGO ZŁOCISTEGO PIESKA!!!

Posted

Jasza napisał(a):

Właśnie :loveu: a ja się cieszę, że Cykluś do nich trafi i utrze się nosa tym, którzy "lecą" na rasę :evil_lol:

Kennusiu, nie płać cioteczko :calus:

Cioteczko Kenny, a zastanawiam się co zrobić z allegro Cyklusia? może by jakąś bidą zastąpić??

Posted

__Lara napisał(a):
Cioteczko Kenny, a zastanawiam się co zrobić z allegro Cyklusia? może by jakąś bidą zastąpić??

o właśnie - dobrze, że mi przypomniałaś o allegro, z tego wszystkiego zapomniałam o tym...już Ci pieniążki przesyłam na konto. Jasne, świetny pomysł :lol: niech jakiś inny psiak skorzysta z allegro ;)

Posted

No i się popłakałam...I poleciałam zaraz mojego "myszkę" małego ucałować z tego wszystkiego, ale mnie tylko ofuknął i ogonkiem majtnął,, bo śpi już zwinięty na mojej poduszce...

Kenny, pewnie to słyszałaś i czytałaś wiele razy, ale i ja napiszę: Dobrze, że jesteś!
To ostatnie zdjęcie jest lekiem na całe zło..

Cyklusiu kochany, wszystkiego naj, teraz Twój czas...

Posted

Bardzo się cieszę że będzie miał domek ten Najlepszy z Najlepszych! :multi:

Pamiętajcie o tych Państwo z Woli, pod koniec miesiąca wracają, można im podesłąć podobne małe pieski ze schroniska.

Posted

kaja555 napisał(a):
Bardzo się cieszę że będzie miał domek ten Najlepszy z Najlepszych! :multi:

Pamiętajcie o tych Państwo z Woli, pod koniec miesiąca wracają, można im podesłąć podobne małe pieski ze schroniska.

Z tymi ludzmi z Woli to chyba trzeba byc ostroznym, tam sa skorzane kanapy o ile dobrze pamietam .

Posted

Jasza napisał(a):

Super wiadomosc o Cyklusiu!!!

Poproscie Klaudie i Lukasza o jakies nowe zdjecia, oczywiscie po przeprowadzce do nowego mieszkania.

Kenny super dzieki za taki wspanialy DT!!!!! Jestes niesamowita!!!

Posted

coronaaj napisał(a):
Z tymi ludzmi z Woli to chyba trzeba byc ostroznym, tam sa skorzane kanapy o ile dobrze pamietam .

No właśnie...co robimy? ja się boję, żeby nie było, że "damy" im psa ze schroniska, którego za dobrze nie znamy, on coś zniszczy, np. super kanapy i będą nam chcieli go z powrotem wcisnąć, co wtedy???

Posted

__Lara napisał(a):
No właśnie...co robimy? ja się boję, żeby nie było, że "damy" im psa ze schroniska, którego za dobrze nie znamy, on coś zniszczy, np. super kanapy i będą nam chcieli go z powrotem wcisnąć, co wtedy???

niestety jest takie ryzyko, gdyby nie te kanapy...

ale czy będą chcieli zwracać, to też nie mogę tak powiedzieć, że jestem pewna że do tego są zdolni. Mieli wcześniej niszczyciela i go nie zwrócili. Wiedzą, że w czasie aklimatyzacji trzeba przymknąć oko na różne rzeczy, bo pies się stresuje. Dlatego nie mogę jednoznacznie powiedzieć, że tam nie może pójść jakaś bida.

Ja właśnie szukam po woli bezdomnej małej suczki wyrzuconej chyba z auta, koczuje już tutaj ponad 2 miesiące, i jak mam ją oddać potem do schroniska w Bielsku, to bym zaryzykowała tych Państwa, ale nie chcę Wam podbierać domku.
Na razie i tak nie wiadomo, czy na pewno ją złapię. :shake:

Posted

hm...ciężka decyzja faktycznie. Wiecie co ? Mam pomysł...
Jeżeli to ma być sprawdzony piesek, który nie zniszczy kanapy, to poszukajcie w schronie takiego małego szkraba, ja go wezmę do siebie (bo Cykluś już w czwartek jedzie) i sprawdzimy w ten sposób jak się w mieszkaniu zachowuje. U mnie psiak będzie mógł być do 28 czerwca. A jak będzie trzeba go czegoś nauczyć, np. chodzenia na smyczy to ja bardzo chętnie również. Tylko musimy mieć pewność, że Ci Pańswto z Woli nadal zainteresowani i nie zrezygnują, żeby później bida nie musiała do schronu wracać...

Posted

Kenny napisał(a):
hm...ciężka decyzja faktycznie. Wiecie co ? Mam pomysł...
Jeżeli to ma być sprawdzony piesek, który nie zniszczy kanapy, to poszukajcie w schronie takiego małego szkraba, ja go wezmę do siebie (bo Cykluś już w czwartek jedzie) i sprawdzimy w ten sposób jak się w mieszkaniu zachowuje. U mnie psiak będzie mógł być do 28 czerwca. A jak będzie trzeba go czegoś nauczyć, np. chodzenia na smyczy to ja bardzo chętnie również. Tylko musimy mieć pewność, że Ci Pańswto z Woli nadal zainteresowani i nie zrezygnują, żeby później bida nie musiała do schronu wracać...

Kenny :loveu: jest jedna mix jamniczka szorstkowłosa, Frania, taka bida :( może ją?

Posted

Witajcie Kochane/ Kochani!
Wreszcie udało mi się zalogować:multi: Choć miałam z tym wielkie problemy- dzielnie śledziłam wszystko co dt. Cyklusia :loveu::loveu::loveu:
A może tak najpierw się przedstawię, w sumie przedstawimy... :cool3:
Klaudia i Łukasz- młode człowieczki obecnie mieszkający w Warszawie- jak już wiadomo ;) Oboje studiujący i pracujący. Już niedługo, bo zaraz po powrocie z długiego weekendu odbieramy klucze do naszego wspólnego mieszkanka, w którym pragniemy nade wszystko zamieszkać z uroczym kudłaczkiem:roll:
Droga Kenny- nie możemy się doczekać przyjazdu!
P.S. Nieopisanym uczuciem jest to uczucie, gdy się widzi ile się daje szczęścia i radości:oops::oops::oops::sweetCyb:

Posted

__Lara napisał(a):
Kenny :loveu: jest jedna mix jamniczka szorstkowłosa, Frania, taka bida :( może ją?

No tak, faktycznie bidulka...:-( ale pamiętaj, że ten psiak musi się najpierw spodobać Państwu z WOLI...jeśli o mnie chodzi to mi zupełnie wszystko jedno jaki psiaczek to będzie, może być nawet bernardyn :evil_lol: tylko trzeba tych Państwa zapytać jaki psiak ich interesuje...
Co do Frani...to jest trochę mało podobna do Cyklusia (mimo, że jest prześliczna) i dużo starsza, poza tym suczka...jak wybrali sobie pieska w wieku 2 lat to nie wiem czy się zgodzą na suczkę w wieku 6 lat. Trzeba by było z nimi pogadać, podesłać jakieś zdjęcia psiaków, niech wybierają. Nie wiem też czy 6-letnia suczka dogadałaby się z moją Tequilą...:shake:
Moim skromnym zdaniem do Cyklopka bardziej podobna jest Zuzia i jest młodsza...ale to oni muszą zdecydować...

Posted

Kla&Luk napisał(a):
Witajcie Kochane/ Kochani!
Wreszcie udało mi się zalogować:multi: Choć miałam z tym wielkie problemy- dzielnie śledziłam wszystko co dt. Cyklusia :loveu::loveu::loveu:
A może tak najpierw się przedstawię, w sumie przedstawimy... :cool3:
Klaudia i Łukasz- młode człowieczki obecnie mieszkający w Warszawie- jak już wiadomo ;) Oboje studiujący i pracujący. Już niedługo, bo zaraz po powrocie z długiego weekendu odbieramy klucze do naszego wspólnego mieszkanka, w którym pragniemy nade wszystko zamieszkać z uroczym kudłaczkiem:roll:
Droga Kenny- nie możemy się doczekać przyjazdu!
P.S. Nieopisanym uczuciem jest to uczucie, gdy się widzi ile się daje szczęścia i radości:oops::oops::oops::sweetCyb:

WITAJCIE :laola: :loveu:
my też czekamy z niecierpliwością :lol: Już jutro Cykluś zacznie nowe życie :multi: cała się trzęsę z nerwów przed jutrzejszym dniem...;)

Posted

Ja również witam :loveu: cieszę się, że dołączyliście do naszego grona :loveu: oże to pierwszy i nie Wasz ostatni piesek z dogo :razz: tyle jest bidulek potrzebujących.... Cyklusiu, pakuj manatki, jutro jedziesz do domu :loveu::loveu::loveu: