Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
Kurcze, to mam nadzieję, że zadzwonią. Mówiłam Pani, że jesteście teraz z Cyklusiem w Bieszczadach to może czeka, aż wrócicie, nie chce dzwonić w czasie wyjazdu i przeszkadzać...

Bardzo się cieszę z pojawianie się na horyzoncie perspektywy domku dla Cyklusia:multi: i mam nadzieję, że ta Pani jednak zadzwoni do Kenny:modla::modla::modla:
może faktycznie czeka na powrót z Bieszczad:cool3:
wobec tego chbya jednak lepiej się wstrzymać z tym allegro jeszcze parę dni i zobaczymy;)
a Ty Kenny, bądź czujna jak pantera:evil_lol:;)

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
oj czekamy, strasznie zaniepokojeni:sadCyber:

:roll::roll::roll:

Kenny napisała mi, że jakby co to opłaci kolejne allegro Cyklusia :loveu: dziękujemy :loveu: jednak oby nie było takiej potrzeby...:roll:

Posted

[quote name='maciaszek']_Laro, masz numer do tej pani z Poznania. prawda? Wyślij je smsa z pytaniem jaka decyzja, bo może niepotrzebnie czekamy...:shake:

:-(:-(:-( no nie...

Posted

[quote name='maciaszek']_Laro, masz numer do tej pani z Poznania. prawda? Wyślij je smsa z pytaniem jaka decyzja, bo może niepotrzebnie czekamy...:shake:

Wysłałam do Pani smsa właśnie, zobaczymy co odpisze.

Pani mi napisała, że narazie rozgląda się w lokalnych schroniskach i że jak będzie chciała Cyklusia to da znać... ehhh, tylko teraz ile mamy czekać???

Posted

Moje zdanie jest takie - nie czekać, robić kolejne allegro. Jak znajdzie się ktoś, kto Cyklusia zechce i będzie dobrym domkiem, to Cyklusia dostanie. No przecież nie będziemy teraz czekać nie wiadomo ile aż pani podejmie decyzję...

Posted

maciaszek napisał(a):
Moje zdanie jest takie - nie czekać, robić kolejne allegro. Jak znajdzie się ktoś, kto Cyklusia zechce i będzie dobrym domkiem, to Cyklusia dostanie. No przecież nie będziemy teraz czekać nie wiadomo ile aż pani podejmie decyzję...

Ok. Racja. To jutro zrobię allegro.

Posted

Maciaszek ma racje...a może dla tej pani z Poznania problemem jest transport? nie mówiła nic?
a pan sąsiad też zrezygnował...stwierdził, że jednak nie ma czasu na psa (tak też myślałam)
co do allegro to gdzie mam pieniążki przelać?

Posted

Kenny napisał(a):
Maciaszek ma racje...a może dla tej pani z Poznania problemem jest transport? nie mówiła nic?
a pan sąsiad też zrezygnował...stwierdził, że jednak nie ma czasu na psa (tak też myślałam)
co do allegro to gdzie mam pieniążki przelać?

Kenny, najpierw wystawię i powiem Ci ile masz przelać, ok ?

Ja mówiłam, że z transportem pomożemy.

Posted

__Lara napisał(a):
maciaszku, dzięki za fajny tekst :loveu:
Nie ma za co :).
Zastanawiam się czy zamiast "przepiękny" nie napisać "terier" (przez jedno R), bo nie wszyscy wpisują terrier...

Posted

maciaszek napisał(a):
Nie ma za co :).
Zastanawiam się czy zamiast "przepiękny" nie napisać "terier" (przez jedno R), bo nie wszyscy wpisują terrier...

Poprawione :)

Posted

jak walniemy w allegro, że popłakuje, gdy siedzi sam w domu, to nikt go nie zechce:shake: ale jak tego nie napiszemy to też nie tak...może tylko w bezpośredniej rozmowie, z potencjalnie zainteresowanym domkiem, takie rzeczy ustalać, a nie od razu w allegro...ja już nie wiem co robić:-(
Jak można nie chcieć takiego pięknisia?:niewiem:

Kenny, doszła do Was ta moja chusta?:roll:

Posted

allegro super...tylko z tym zostawaniem a domu mam pewne zastrzeżenia...sąsiadka mnie ostatnio dorwała na klatce, że podobno wyje jak nas nie ma :roll: nie mówię, żeby o tym pisać, ale może lepiej nie pisać, że nie hałasuje...zresztą nie wiem - nie znam się.
mogę jakiś numer konta prosić, żebym mogła pieniążki przelać?

Posted

bico napisał(a):
jak walniemy w allegro, że popłakuje, gdy siedzi sam w domu, to nikt go nie zechce:shake: ale jak tego nie napiszemy to też nie tak...może tylko w bezpośredniej rozmowie, z potencjalnie zainteresowanym domkiem, takie rzeczy ustalać, a nie od razu w allegro...ja już nie wiem co robić:-(

tez tak mysle:-D kurcze taki piekny Cyklus.....mysle ,ze jakbys Lara napisala w tytule allegro : prawie jak york albo nawet zmutowany york to by bylo z 5000 wyswietlen.,...:angryy:eh Ci ludzie

Posted

Kenny napisał(a):
ale może lepiej nie pisać, że nie hałasuje...
Napisałam, że nie hałasuje, bo nie wiedziałam, że wyje, bździągiew jeden. Rzeczywiście lepiej to wykasować...

Kenny napisał(a):
aha a czemu tam jest napisane że ma 1,5 roku ? :eviltong:
nie to, że się czepiam...:eviltong:
Nie, wcale się nie czepiasz, wcale :evil_lol: :eviltong:.
Tak jest napisane, bo ja tak napisałam. A ja tak napisałam, bo jakoś tak mi się w głowie zakodowało, nie wiedzieć czemu...
Trza by poprawić :).

Posted

no dobra to ja już się nie odzywam :evil_lol: Cykluś ma dzisiaj dzień leniuchowania :loveu: jakiś taki jest dzisiaj śpioch straszny :loveu:

Posted

Kenny napisał(a):
no dobra to ja już się nie odzywam :evil_lol: Cykluś ma dzisiaj dzień leniuchowania :loveu: jakiś taki jest dzisiaj śpioch straszny :loveu:

to tak jak ja, a tu pracować trzeba :lol:

Posted

maciaszek napisał(a):
Napisałam, że nie hałasuje, bo nie wiedziałam, że wyje, bździągiew jeden.

ja mu dam wycie:lmaa: i bez tego wycia dla pięknisia domek trudno znaleźć, a tu jeszcze wyć mu się zachciewa:smhair2::-?

Posted

Zaraz wykreślę to, że nie hałasuje :) A co do wieku to ile napisać? :cool1:

I naprawdę mam wpisać w tytule: mix yorka ? :-o :p

Jest jeden obserwator Cyklusia :p

Posted

__Lara napisał(a):

I naprawdę mam wpisać w tytule: mix yorka ? :-o :p

A co tam!? Idź na całość! Idź na całość!:evil_lol:
Cykluś to mix wszystkiego tego co najlepsze:cool3: Każdy w nim znajdzie coś dla siebie:cool3: