Kenny Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 bico napisał(a):góry.....ale Wam dobrze, zazdroszczę:loveu: Kocham wycieczki w Tatry:cool3: "internecik" - spryciarze:evil_lol: a czemu się nie bija o Cyklpoka, mnie o to nie pytaj, bo ja też tego nie pojmuję:niewiem: My akurat w Bieszczadach :razz: Cykluś maxi zadowolony :loveu: idziemy spać bo jutro wycieczka nas czeka ;) oj ludzie ludzie dzwońcie bo to już jaja są ! Quote
__Lara Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Kenny napisał(a):do mnie też nikt nie dzwonił :placz: wyjechaliśmy z Cykluśkiem i Tequilą na weekend majowy w góry, ale mam tu internecik na szczęście...jaki on jest grzeczniutki w samochodzie :loveu: ja nie rozumiem czemu się o niego nie biją :crazyeye: Poprosimy o ładne zdjęcia naszego Cyklusia z gór :cool3::cool3::loveu: Odwołam tą licytację, bo nikt się nie zgłosił do tej pory :mad: Quote
Kenny Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 będą zdjęcia, będą :lol: nawet może krótki filmik uda mi się wrzucić, żeby Wam pokazać ile ten mały szkrab ma energii !!! taż to żywe srebro jest !!! do tej pory go na smyczy prowadziłam i nie wiedziałam, że on tak szybko biega :crazyeye: normalnie petarda !!! :loveu: a jaki szczęśliwy z tego biegania :loveu: Quote
Kenny Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 widać, że mu się przytyło ? :eviltong: później wrzucę jeszcze jakieś zdjęcia, teraz lecimy na obiadek ;) Quote
maciaszek Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Kenny']widać, że mu się przytyło ? :eviltong: Widać, widać :). I jeszcze bardziej wypiękniał. Myślę, że tego typu fotki trzeba wrzucić na allegro, na nich nie widać, że oczko felerne, a Cykluś wygląda pięknie :). I napisać może krótki tekst o tym jaki wspaniały to piesek. Może coś z tym stylu (wykorzystałam w dużej mierze Twój teskt Kenny): Cykluś to młodziutki, nieduży piesek. Ma ok. półtora roku. Obecnie przebywa w domu tymczasowym, gdzie dał się już doskonale poznać. To bardzo grzeczny, zupełnie bezproblemowy psiak. Pozytywnie nastawiony do całego świata - do ludzi, psów i kotów. Może zamieszkać w domu z dziećmi i/albo z innymi zwierzętami. Jest bardzo zrównoważony, choć radości życia mu nie brakuje. W domu jest bardzo grzeczny. Nie brudzi, jest posłuszny, szybko się uczy. Potrafi zostawać sam, nie hałasuje, nie niszczy. W ogóle Cykluś jest raczej cichy, rzadko szczeka. Potrafi chodzić na smyczy, nawet w centrum, gdzie dużo ludzi, świetnie się pilnuje - idzie przy nodze, nie zaczepia przechodniów, nie reaguje na inne psiaki. Potrafi jeździć samochodem. Jest zaszczepiony, odrobaczony, wykastrowany. I do tego zdjęcia. A o oczku informować przez telefon. Co Wy na to? Quote
Ola la Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 on zjada naszego Cyklusia:placz::evil_lol: nie no piękny chłopak;)taki wypłosz:evil_lol: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 maciaszek napisał(a): Myślę, że tego typu fotki trzeba wrzucić na allegro, na nich nie widać, że oczko felerne, a Cykluś wygląda pięknie A o oczku informować przez telefon. Co Wy na to? JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA TYM POMYSŁEM!:cool3::evil_lol: Kenny, widać, że Cykluś przytył, okrąglutki taki się zrobił:cool3: wygląda pięknie:loveu: no i widać, że wszyscy razem świetnie się tam w Bieszczadach bawicie:multi::lol: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Kenny, on jest taki szczęśliwy, widać na fotkach:loveu::multi::lol: Quote
Kenny Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ola la napisał(a):on zjada naszego Cyklusia:placz::evil_lol: To moja Tequilka właśnie :lol: i jej ulubiona zabawa z Cyklopkiem :evil_lol: Quote
Kenny Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 bico napisał(a):widać, że wszyscy razem świetnie się tam w Bieszczadach bawicie:multi::lol: ooooooooj tak :lol: tego nam było trzeba zdecydowanie :lol: Quote
Ola la Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 a w Bieszczadach:diabloti:no no. on ze stoickim spokojem znosi to pożeranie zywcem przez twą sunię:evil_lol: Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Cykluś przepięknie wygląda :loveu: Kenny, jeszcze bardziej wypiękniał :loveu: Co do allegro - to stare się kończy i trzeba się zastanowić czy wyróżniamy kolejne, itd. chodzi mi o finanse takiego allegro. ??? Mam dla Was całkiem miłą wiadomość: nie wiem czy był już dzisiaj telefon do Kenny, ale ja rano rozmawiałam z super Panią, która jest zainteresowana Cyklusiem!!! :loveu: Pani w tym tygodniu pożegnała swojego pieska, bardzo podobnego do Cyklusia... a znalazła go 1,5 roku temu na ulicy, wzięła do domu i się opiekowała :) pies był w strasznym stanie, miał ileś śrutów w ciele... przez 1 rok było wspaniale, a nagle się pogorszyło, psiak był tak chory, że Pani właściwie codziennie chodziła z nim do kliniki... i odszedł :( teraz jej go bardzo brakuje i zainteresowała się naszym Cyklusiem :) Pani jest z Poznania. Na wizyty się zgadza, umowę i kastrację też :) widać, że to bardzo rozsądna kobieta, nie straszne są jej finanse na wszelkie leczenia (jedynie psychicznie się boi znowu jakichś chorób...). Mówiłam, że Cykluś był u weta i nic nie stwierdził złego poza tym oczkiem. Powiedziałam żeby najlepiej zadzwoniła do dt, więcej się dowie :) ale powiedziałam oczywiście, że Cykluś to kochany, bezproblemowy psiak :) i straszna bida była z niego w schronie... Mam nadzieję, że Pani się jeszcze odezwie :cool3: i wszystko się dobrze potoczy :) I pod tym względem zastanawiam się też nad tym allegro, czy się nie wstrzymać... P.S. dzwonił do mnie też wczoraj jakiś idiota... pytał się za ile sprzedaję psy... na jakiegoś "wieśniaka" mi wyglądał ( z całym szacunkiem do ludzi ze wsi), taki stary głupi dziad... ehh, mam nadzieję, że już nie zadzwoni... Quote
maciaszek Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Może wstrzymać się z allegro z 2-3 dni? Poczekać na decyzję pani z Poznania, bo domek zapowiada się doskonale. A jeśli robić allegro to może z takim skróconym tekstem? http://www.dogomania.pl/forum/12223995-post258.html Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='maciaszek']Może wstrzymać się z allegro z 2-3 dni? Poczekać na decyzję pani z Poznania, bo domek zapowiada się doskonale. A jeśli robić allegro to może z takim skróconym tekstem? http://www.dogomania.pl/forum/12223995-post258.html Też tak myślę żeby się wstrzymać :) a tekst jest jak najbardziej do wykorzystania jakby co maciaszku :) bardzo fajny :) Quote
maciaszek Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 A dziękuję, dziękuję... Trzymam kciuki za poznański domek dla Cyklusia. Żeby wypalił! Quote
Kenny Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 wow :crazyeye: dopiero przeczytałam nowe wieści ;) ale nikt do mnie jeszcze nie dzwonił...3mamy narazie kciuki :lol::lol::lol: a ile to allagro wyróżnione kosztuje ? Quote
__Lara Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Kenny napisał(a):wow :crazyeye: dopiero przeczytałam nowe wieści ;) ale nikt do mnie jeszcze nie dzwonił...3mamy narazie kciuki :lol::lol::lol: a ile to allagro wyróżnione kosztuje ? Kurcze, to mam nadzieję, że zadzwonią. Mówiłam Pani, że jesteście teraz z Cyklusiem w Bieszczadach to może czeka, aż wrócicie, nie chce dzwonić w czasie wyjazdu i przeszkadzać... Allegro wyróżnione ok. 15zł (samo wyróżnienie 12zł). A wyróżnione, podświetlone i pogrubione ok. 22zł. Quote
Recommended Posts