Ola la Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Kenny']" yyy ... cześć lala, nie widziałaś gdzieś w trawie takiej czerwonej kokardki ? " hehehe dobre:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
maciaszek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Allegro piękne :loveu:. Zdjęcia plenerowe też :loveu:. I Cykluś bez kokardki wygląda jak prawdziwy facet ;). Trzymam kciuki za domki walące drzwiami i oknami! Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kenny napisał(a): Ludzie na ulicy zatrzymują się przy nas i się nim zachwycają...pytają jaka to rasa :evil_lol: w kokardce wyraźnie przyciąga uwagę przechodniów :cool3: oooo, Kenny i to trzeba wykorzystać:cool3: można nabyć na jakimś bazarku albo samemu wykonać chustę-apaszkę dla Cyklusia z napisem "Szukam domu". Zamontowana na szyjce i widoczna dla przechodniów, przyciąga uwagę, a że po zabiegach pielęgnacyjnych Cykluś ogólnie zwraca na siebie uwagę, bo wygląda po prostu uroczo i słodko jak mała przytulanka, to taka chusta może pomóc w szukaniu domku:cool3::cool3::cool3: Kenny, zrobiłaś Cyklusia na bóstwo, wygląda pięknie:multi::multi::multi: SERIO!:loveu: Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kenny, daj Cyklusia na metamorfozy:cool3::cool3::cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/ Quote
JOMA Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Dodaj koniecznie - przeszedł wielką metamorfozę :crazyeye: Quote
ihabe Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Czy to ten sam Cyklus, który wpakował mi się na kolana podczas jazdy???? Chyba jakaś pomyłka się wkradła:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Kochany jesteś CUDOWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepiękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Kenny Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 bico napisał(a):oooo, Kenny i to trzeba wykorzystać:cool3: można nabyć na jakimś bazarku albo samemu wykonać chustę-apaszkę dla Cyklusia z napisem "Szukam domu". Zamontowana na szyjce i widoczna dla przechodniów, przyciąga uwagę, a że po zabiegach pielęgnacyjnych Cykluś ogólnie zwraca na siebie uwagę, bo wygląda po prostu uroczo i słodko jak mała przytulanka, to taka chusta może pomóc w szukaniu domku:cool3::cool3::cool3: wątpię, żebym umiała wykonać taka chustę, ale pomysł faktycznie świetny!!! :razz: tylko skąd wziąć taką chustę??? z jakiego bazarku? Quote
Kenny Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ihabe napisał(a):Czy to ten sam Cyklus, który wpakował mi się na kolana podczas jazdy???? Chyba jakaś pomyłka się wkradła:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Kochany jesteś CUDOWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepiękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: To ten sam we własnej osobie :loveu: żadna pomyłka się nie wkradła...no chyba, że jest nią kokardka, którą wszyscy skrytykowali :eviltong: właścicwie racja - facet to facet - obetniemy grzywkę i kokardka nie będzie potrzebna ;) Cykluś dostał już tyle komplementów, że zaraz chyba popadnie w samouwielbienie :loveu: tylko gdzie domek ? :mad: Quote
Kenny Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='bico']Kenny, daj Cyklusia na metamorfozy:cool3::cool3::cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/ może to nie ja powinnam...:oops: nie wiem...heh...co miałabym napisać o niM ? Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kenny napisał(a):wątpię, żebym umiała wykonać taka chustę, ale pomysł faktycznie świetny!!! :razz: tylko skąd wziąć taką chustę??? z jakiego bazarku? nie wiem na jakim obecnie bazarku można ją dostać, ale podeślij mi swój adres na pw, to ja Ci podrzucę, jak ją oczywiście znajdę:oops:, tą chustę w swym bałaganie;) nie jest to haftowane, czy zrobione aplikacją dzieło sztuki, to po prostu biała chusta, a raczej odwrócna na białą stronę chusta producenta obroży przeciwkleszczowych i na niej napis, wykonany dość starannie i ładnie, markerem - Szukam domu Acha! Co do kokardki:cool3::cool3::cool3: Absolutnie nie może zniknąć z główki Cyklusia:eviltong:, bo wygląda w niej słodko i uwage przyciąga:cool3: urok osobisty Cyklusia=kokardka+chusta=musi domek znleźć:multi: Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kenny napisał(a):może to nie ja powinnam...:oops: nie wiem...heh...co miałabym napisać o nim ? Kenny, a kto, jak nie Ty, go na takie bóstwo zrobił???:crazyeye::cool3: już go dawaj na metamorfozy:mad: nie może być inaczej:multi: Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Kenny, kobieto, Ty to masz zdolności, ja własnym oczom nie wierzę, że to Cykluś :loveu: coś Ty z nim zrobiła :loveu: taka pięknota :loveu: zaraz dodaję nowe zdjęcia do allegro, niech jeszcze więcej ludzi zobaczy jaki jest piękny :loveu: A z tą chustą, co napisała bico, to rzeczywiście super pomysł!!! jestem jak najbardziej ZA :loveu: Kenny, i oczywiście, że dodaj go do "Metamorfozy" - to dzięki Tobie jest taki teraz jaki jest!!! cioteczko, to tylko dzięki Tobie!!! :bigok::klacz::Rose::Rose::Rose: P.S. Co do kokardki to mimo, że to chłopaczek to dla mnie też słodziej wygląda z kokardką :loveu: to w końcu piesek :loveu: ja bym mu jej nie zdjęła, z kokardką i chusteczką będzie się pięknie prezentował, i reklamował :loveu: Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 bombowy chlopaczek!Ludzie bierzcie Cyklooooopa!!!taki Cyklus to rarytas! co tam yorki zniewiesciale!Cyklusia bierzcie seee na stale!:multi: Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Ola la napisał(a):bombowy chlopaczek!Ludzie bierzcie Cyklooooopa!!!taki Cyklus to rarytas! co tam yorki zniewiesciale!Cyklusia bierzcie seee na stale!:multi: :evillaug::evillaug::evillaug: w pełni się zgadzam :megagrin: narazie nikt się nie odezwał :shake: Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 no cysta to prooowda;) Szkoda ,ze sie nikt nie odzywa:shake: Nie wiedza co traca:shake: trepy jedne:lol: Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Ola la']no cysta to prooowda;) Szkoda ,ze sie nikt nie odzywa:shake: Nie wiedza co traca:shake: trepy jedne:lol: Ola la :megagrin: zawsze nie wiem czemu, ale jak czytam Twoje posty to mam banie :grins: Masz rację, trepy :eviltong: a już naszego pięknisia widziało ponad 600 osób, jedna jest obserwująca, ale narazie się nie ujawniła :eviltong: trepiarze :shiny: Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='__Lara'] Ola la :megagrin: zawsze nie wiem czemu, ale jak czytam Twoje posty to mam banie :grins: Masz rację, trepy :eviltong: a już naszego pięknisia widziało ponad 600 osób, jedna jest obserwująca, ale narazie się nie ujawniła :eviltong: trepiarze :shiny: hehehe oj na zywo Laro to bys miala ze mna banie:cunao::evillaug: no ale na akcjach to sie staram trzymac fason:niewiem: psy maja to do siebie ,ze mnie wyczuja jak zacyzna mi sie glupawka i tez maja glupawke i jest niezla jatka:-D:megagrin::megagrin::megagrin: kurcze 600 osob......to jest przeca kupa ludzi!nie rozumiem....zeby ani jedej zdecydowanej osoby wsrod tych 600 nie bylo:niewiem: Chyba szukaja psiaka do adopcji skoro w ogole je przegladaja?:watpliwy::nonono2::nonono2::icon_roc: no trepiarze co począć... Szkoda no:( Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Ale nie martw się, na żywo możesz też ujawnić "głupawkę" :diabloti: No sporo ludzi, to fakt... ja się boję, że znowu może przestraszyli się tego troszkę chorego oczka? może trochę bardziej streścić tą informację o oczku? chyba tak zrobię. Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 nie no nie będe wyzwalać trepa:evil_lol: nio pewno mozesz strescic;)mnie osobiscie by nie odstraszyly informacje o chorym oczku ale wiadomo rozni są ludzie:niewiem: O Janke tez nikt nie pyta...moze wlasnie przez zbyt spory opis choroby?a z amało info o jej urodzie i zaletach?:niewiem: Quote
Kenny Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 bico napisał(a):Kenny, a kto, jak nie Ty, go na takie bóstwo zrobił???:crazyeye::cool3: już go dawaj na metamorfozy:mad: nie może być inaczej:multi: postaram się jutro to zrobić w takim razie :p:eviltong: Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Ola la']nie no nie będe wyzwalać trepa:evil_lol: nio pewno mozesz strescic;)mnie osobiscie by nie odstraszyly informacje o chorym oczku ale wiadomo rozni są ludzie:niewiem: O Janke tez nikt nie pyta...moze wlasnie przez zbyt spory opis choroby?a z amało info o jej urodzie i zaletach?:niewiem: No własnie... dlatego streściłam, wiadomo jacy są ludzie... w Polsce. Zajrzyjcie proszę... http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutny-zrezygnowany-prawie-jamniczek-myslowice-136395/ Quote
Kenny Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ola la napisał(a):no cysta to prooowda;) Szkoda ,ze sie nikt nie odzywa:shake: Nie wiedza co traca:shake: trepy jedne:lol: oj zgadzam się w 100%...:shake: nie wiedzą, co tracą :shake: Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 No niestety :niewiem: nie wiedzą co tracą i się nie dowiedzą bo Cykluś znajdzie super człeka nie trepa:-D Dobranoca:multi: Quote
Kenny Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 My właśnie z Cyklusiem jemy śniadanie i ruszamy do drukarni - drukować Cyklusiowe plakaciki...pomyślałam, że nie wszyscy przecież mają internet lub korzystają z niego, a jak ktoś zobaczy Cyklusia na jakiejś tablicy ogłoszeń w mieście to się może zakocha :razz: Quote
Recommended Posts