Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kenny']" yyy ... cześć lala, nie widziałaś gdzieś w trawie takiej czerwonej kokardki ? "

hehehe dobre:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kenny napisał(a):
Ludzie na ulicy zatrzymują się przy nas i się nim zachwycają...pytają jaka to rasa :evil_lol: w kokardce wyraźnie przyciąga uwagę przechodniów :cool3:

oooo, Kenny i to trzeba wykorzystać:cool3: można nabyć na jakimś bazarku albo samemu wykonać chustę-apaszkę dla Cyklusia z napisem "Szukam domu". Zamontowana na szyjce i widoczna dla przechodniów, przyciąga uwagę, a że po zabiegach pielęgnacyjnych Cykluś ogólnie zwraca na siebie uwagę, bo wygląda po prostu uroczo i słodko jak mała przytulanka, to taka chusta może pomóc w szukaniu domku:cool3::cool3::cool3:

Kenny, zrobiłaś Cyklusia na bóstwo, wygląda pięknie:multi::multi::multi:
SERIO!:loveu:

Posted

Czy to ten sam Cyklus, który wpakował mi się na kolana podczas jazdy????
Chyba jakaś pomyłka się wkradła:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Kochany jesteś CUDOWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przepiękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:

Posted

bico napisał(a):
oooo, Kenny i to trzeba wykorzystać:cool3: można nabyć na jakimś bazarku albo samemu wykonać chustę-apaszkę dla Cyklusia z napisem "Szukam domu". Zamontowana na szyjce i widoczna dla przechodniów, przyciąga uwagę, a że po zabiegach pielęgnacyjnych Cykluś ogólnie zwraca na siebie uwagę, bo wygląda po prostu uroczo i słodko jak mała przytulanka, to taka chusta może pomóc w szukaniu domku:cool3::cool3::cool3:

wątpię, żebym umiała wykonać taka chustę, ale pomysł faktycznie świetny!!! :razz: tylko skąd wziąć taką chustę??? z jakiego bazarku?

Posted

ihabe napisał(a):
Czy to ten sam Cyklus, który wpakował mi się na kolana podczas jazdy????
Chyba jakaś pomyłka się wkradła:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Kochany jesteś CUDOWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przepiękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:

To ten sam we własnej osobie :loveu: żadna pomyłka się nie wkradła...no chyba, że jest nią kokardka, którą wszyscy skrytykowali :eviltong: właścicwie racja - facet to facet - obetniemy grzywkę i kokardka nie będzie potrzebna ;) Cykluś dostał już tyle komplementów, że zaraz chyba popadnie w samouwielbienie :loveu: tylko gdzie domek ? :mad:

Posted

Kenny napisał(a):
wątpię, żebym umiała wykonać taka chustę, ale pomysł faktycznie świetny!!! :razz: tylko skąd wziąć taką chustę??? z jakiego bazarku?

nie wiem na jakim obecnie bazarku można ją dostać, ale podeślij mi swój adres na pw, to ja Ci podrzucę, jak ją oczywiście znajdę:oops:, tą chustę w swym bałaganie;)
nie jest to haftowane, czy zrobione aplikacją dzieło sztuki, to po prostu biała chusta, a raczej odwrócna na białą stronę chusta producenta obroży przeciwkleszczowych i na niej napis, wykonany dość starannie i ładnie, markerem - Szukam domu

Acha! Co do kokardki:cool3::cool3::cool3: Absolutnie nie może zniknąć z główki Cyklusia:eviltong:, bo wygląda w niej słodko i uwage przyciąga:cool3:
urok osobisty Cyklusia=kokardka+chusta=musi domek znleźć:multi:

Posted

Kenny napisał(a):
może to nie ja powinnam...:oops: nie wiem...heh...co miałabym napisać o nim ?

Kenny, a kto, jak nie Ty, go na takie bóstwo zrobił???:crazyeye::cool3:
już go dawaj na metamorfozy:mad: nie może być inaczej:multi:

Posted

Kenny, kobieto, Ty to masz zdolności, ja własnym oczom nie wierzę, że to Cykluś :loveu: coś Ty z nim zrobiła :loveu: taka pięknota :loveu: zaraz dodaję nowe zdjęcia do allegro, niech jeszcze więcej ludzi zobaczy jaki jest piękny :loveu:

A z tą chustą, co napisała bico, to rzeczywiście super pomysł!!! jestem jak najbardziej ZA :loveu:

Kenny, i oczywiście, że dodaj go do "Metamorfozy" - to dzięki Tobie jest taki teraz jaki jest!!! cioteczko, to tylko dzięki Tobie!!! :bigok::klacz::Rose::Rose::Rose:

P.S. Co do kokardki to mimo, że to chłopaczek to dla mnie też słodziej wygląda z kokardką :loveu: to w końcu piesek :loveu: ja bym mu jej nie zdjęła, z kokardką i chusteczką będzie się pięknie prezentował, i reklamował :loveu:

Posted

Ola la napisał(a):
bombowy chlopaczek!Ludzie bierzcie Cyklooooopa!!!taki Cyklus to rarytas!
co tam yorki zniewiesciale!Cyklusia bierzcie seee na stale!:multi:

:evillaug::evillaug::evillaug: w pełni się zgadzam :megagrin: narazie nikt się nie odezwał :shake:

Posted

[quote name='Ola la']no cysta to prooowda;)

Szkoda ,ze sie nikt nie odzywa:shake:
Nie wiedza co traca:shake:
trepy jedne:lol:

Ola la
:megagrin: zawsze nie wiem czemu, ale jak czytam Twoje posty to mam banie :grins:

Masz rację, trepy :eviltong: a już naszego pięknisia widziało ponad 600 osób, jedna jest obserwująca, ale narazie się nie ujawniła :eviltong: trepiarze :shiny:

Posted

[quote name='__Lara']
Ola la
:megagrin: zawsze nie wiem czemu, ale jak czytam Twoje posty to mam banie :grins:

Masz rację, trepy :eviltong: a już naszego pięknisia widziało ponad 600 osób, jedna jest obserwująca, ale narazie się nie ujawniła :eviltong: trepiarze :shiny:

hehehe
oj na zywo Laro to bys miala ze mna banie:cunao::evillaug:
no ale na akcjach to sie staram trzymac fason:niewiem:
psy maja to do siebie ,ze mnie wyczuja jak zacyzna mi sie glupawka i tez maja glupawke i jest niezla jatka:-D:megagrin::megagrin::megagrin:

kurcze 600 osob......to jest przeca kupa ludzi!nie rozumiem....zeby ani jedej zdecydowanej osoby wsrod tych 600 nie bylo:niewiem:
Chyba szukaja psiaka do adopcji skoro w ogole je przegladaja?:watpliwy::nonono2::nonono2::icon_roc:
no trepiarze co począć...
Szkoda no:(

Posted

Ale nie martw się, na żywo możesz też ujawnić "głupawkę" :diabloti:

No sporo ludzi, to fakt... ja się boję, że znowu może przestraszyli się tego troszkę chorego oczka? może trochę bardziej streścić tą informację o oczku? chyba tak zrobię.

Posted

nie no nie będe wyzwalać trepa:evil_lol:

nio pewno mozesz strescic;)mnie osobiscie by nie odstraszyly informacje o chorym oczku ale wiadomo rozni są ludzie:niewiem:
O Janke tez nikt nie pyta...moze wlasnie przez zbyt spory opis choroby?a z amało info o jej urodzie i zaletach?:niewiem:

Posted

bico napisał(a):
Kenny, a kto, jak nie Ty, go na takie bóstwo zrobił???:crazyeye::cool3:
już go dawaj na metamorfozy:mad: nie może być inaczej:multi:

postaram się jutro to zrobić w takim razie :p:eviltong:

Posted

[quote name='Ola la']nie no nie będe wyzwalać trepa:evil_lol:

nio pewno mozesz strescic;)mnie osobiscie by nie odstraszyly informacje o chorym oczku ale wiadomo rozni są ludzie:niewiem:
O Janke tez nikt nie pyta...moze wlasnie przez zbyt spory opis choroby?a z amało info o jej urodzie i zaletach?:niewiem:

No własnie... dlatego streściłam, wiadomo jacy są ludzie... w Polsce.

Zajrzyjcie proszę...

http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutny-zrezygnowany-prawie-jamniczek-myslowice-136395/

Posted

Ola la napisał(a):
no cysta to prooowda;)

Szkoda ,ze sie nikt nie odzywa:shake:
Nie wiedza co traca:shake:
trepy jedne:lol:

oj zgadzam się w 100%...:shake: nie wiedzą, co tracą :shake:

Posted

My właśnie z Cyklusiem jemy śniadanie i ruszamy do drukarni - drukować Cyklusiowe plakaciki...pomyślałam, że nie wszyscy przecież mają internet lub korzystają z niego, a jak ktoś zobaczy Cyklusia na jakiejś tablicy ogłoszeń w mieście to się może zakocha :razz: