Ola la Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 noł problemos amigos.Jakby co jestem do uslug:-D Los Cyklopos czekos :evil_lol: super ze jedzie precz ze schronuuuuu i zacznie zyc jak na super Cyklopa przystalo :multi: Swietnie ze go dojrzalas Laro i stal sie wreszcie wazny :-D Quote
bico Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Kenny napisał(a):jeszcze tylko 8 dni :loveu::loveu::loveu: i będę tulić Cyklopka za wszystkie czasy:multi: Boziu Kochana, już się nie mogę doczekać, bo tyle fajnych rzeczy się u Cyklopka szykuje:multi::multi::multi::multi: Dzięki Wam Cioteczki:loveu::loveu: Quote
Kenny Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 jeszcze tylko 8 dni :loveu::loveu::loveu: i będę tulić Cyklopka za wszystkie czasy:multi: na początek czeka go kąpiel, strzyżenie itp :eviltong: a później to już tylko spacerki i przytulanie :cool3::evil_lol::cool3: no i oczywiście leczenie oczka...trzeba się będzie wziąć porządnie za ogłaszanie naszego cuda, żeby trafił na super DS :lol: czyli po świętach kupa pracy :roll: właśnie wyjeżdżam, a jak wrócę to już będzie Cykluś :multi: Quote
Ola la Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Kenny super chruper ,ze tak sie cieszysz na przybycie Cyklusia:) WIdac ,ze bedzie otoczony miloscia.:loveu: CZesto psy maja dom staly czy tam tymczasowy ale maja wlasnie tylko "dom" a czlowiek je olewa:shake:a to nie ma czasu a to dziecko a to obowiazki,zmeczenie po pracy a pies samotny choc wsrod ludzi:shake: Quote
__Lara Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Ola la napisał(a):noł problemos amigos.Jakby co jestem do uslug:-D Los Cyklopos czekos :evil_lol: super ze jedzie precz ze schronuuuuu i zacznie zyc jak na super Cyklopa przystalo :multi: Swietnie ze go dojrzalas Laro i stal sie wreszcie wazny :-D To sprawka maciaszek, ona go dojrzała, a ja postanowiłam biedaka nie zostawić :p Tak się cieszę Kenny, że dasz mu nowe życie :loveu::loveu::loveu: masz go mocno od nas przytulać!! :D kochana ciotka :D :D :D Quote
__Lara Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Kenny napisał(a):jeszcze tylko 8 dni :loveu::loveu::loveu: i będę tulić Cyklopka za wszystkie czasy:multi: na początek czeka go kąpiel, strzyżenie itp :eviltong: a później to już tylko spacerki i przytulanie :cool3::evil_lol::cool3: no i oczywiście leczenie oczka...trzeba się będzie wziąć porządnie za ogłaszanie naszego cuda, żeby trafił na super DS :lol: czyli po świętach kupa pracy :roll: właśnie wyjeżdżam, a jak wrócę to już będzie Cykluś :multi: Ale mu się życie szykuje... :D :D :D nic tylko się cieszyć :D taki odpicowany maluch musi potem szybko domek znaleźć :D Quote
Ola la Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 __Lara napisał(a):To sprawka maciaszek, ona go dojrzała, a ja postanowiłam biedaka nie zostawić :p no to superhipermega bosko ze maciaszek go dojrzała ,ty postanowiłas biedaka nie zostawiac,Kenny da mu domek tymczasowy a ihabe zawiezie:-D :multi: Szybko czasie mijaj mijaj!Cyklus czeka na podroz! Quote
__Lara Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Właśnie, jeszcze tylko 6 dni i zabieramy nieboraczka :loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 A tym czasem Wesołych Świiąt kochane Cioteczki:loveu::loveu::loveu: Tak strasznie jednak się boję o tego psiaczka ze schronu podgryazanego:placz: Nie przezyję następnej tragedii:placz::placz::placz: Quote
Ola la Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Wesołych Świąt.... Pewnie chodzi Ci o zagryzienie Rudej?("):placz: oby wszystko sie ułozyło.On jest chyba na kwarantannie ...moze zglosi sie po niego wlascieciel...?:shake: Quote
maciaszek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ola la napisał(a):On jest chyba na kwarantannieNie chyba, na pewno :). O ile dobrze pamiętam to do 18.04. Quote
Ola la Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 oj to chiba dobrzu?kulce.Ciekawa jestem jakie psiaki pojada na akcje do SCC.Kto w ogole o tym decyduje?:lol: ja jakas nieogarnieta jestem:lol: Quote
maciaszek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Ola la napisał(a):Ciekawa jestem jakie psiaki pojada na akcje do SCC.Kto w ogole o tym decyduje?:lol:O tym decyduje schronisko. A kwarantanna Cyklusia już się skończyła. Wczoraj. Wpisując, że trwa do 18.04., myślałam o innym psie... :oops:. Quote
Ola la Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 aha dobrze wiedziec;) ciekawe jak Cyklusiowi w nowym boksie z nowymi kolezkami Quote
Ola la Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 maciaszek napisał(a):Cykluś siedzi na szczeniakarni. no to super ,pewnie sie panoszy:-D Quote
maciaszek Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ihabe, Kenny - porozumcie się proszę w sprawie Cyklusia, w który dzień dokładnie opuści schron. Chciałabym zapowiedzieć Ihabe w schronisku :). Quote
Kenny Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 no chyba ustalone jest że 16-ego, czyli w czwartek :razz: Quote
maciaszek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Byłam w schronie. Zapowiedziałam, że ihabe przyjedzie po psa 16 albo 17 kwietnia, czyli lada moment :multi:. Quote
__Lara Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Cyklusiu, jeszcze tylko trochę :loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Przyjadę po Cyklopka 16 kwietnia czyli w czwartek pomiedzy 15-16:00. Czy mam zabrać ze sobą obrożę i linkę?:loveu: Quote
maciaszek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ihabe napisał(a):Czy mam zabrać ze sobą obrożę i linkę?:loveu:Jeśli możesz to zabierz :). I pamiętaj, żeby koniecznie powiedzieć, że zabierasz go na dt! Quote
__Lara Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 ihabe napisał(a):Przyjadę po Cyklopka 16 kwietnia czyli w czwartek pomiedzy 15-16:00. Czy mam zabrać ze sobą obrożę i linkę?:loveu: :loveu: a co z paliwem? maciaszku, płacimy cosik? ihabe? Quote
maciaszek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='__Lara']:loveu: a co z paliwem? maciaszku, płacimy cosik? ihabe?Myślę, że powinniśmy zwrócić choć część. Ihabe? P.S. Ihabe, zerknij proszę tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/12136774-post35.html Quote
ihabe Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Koszty transportu wynosza....0zł:loveu::loveu::loveu::loveu: Inne psiaki potrzebują pieniążkow:-( Quote
Recommended Posts