Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

noł problemos amigos.Jakby co jestem do uslug:-D

Los Cyklopos czekos :evil_lol:

super ze jedzie precz ze schronuuuuu i zacznie zyc jak na super Cyklopa przystalo :multi:

Swietnie ze go dojrzalas Laro i stal sie wreszcie wazny :-D

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kenny napisał(a):
jeszcze tylko 8 dni :loveu::loveu::loveu: i będę tulić Cyklopka za wszystkie czasy:multi:

Boziu Kochana, już się nie mogę doczekać, bo tyle fajnych rzeczy się u Cyklopka szykuje:multi::multi::multi::multi:

Dzięki Wam Cioteczki:loveu::loveu:

Posted

jeszcze tylko 8 dni :loveu::loveu::loveu: i będę tulić Cyklopka za wszystkie czasy:multi:
na początek czeka go kąpiel, strzyżenie itp :eviltong: a później to już tylko spacerki i przytulanie :cool3::evil_lol::cool3: no i oczywiście leczenie oczka...trzeba się będzie wziąć porządnie za ogłaszanie naszego cuda, żeby trafił na super DS :lol: czyli po świętach kupa pracy :roll: właśnie wyjeżdżam, a jak wrócę to już będzie Cykluś :multi:

Posted

Kenny super chruper ,ze tak sie cieszysz na przybycie Cyklusia:)
WIdac ,ze bedzie otoczony miloscia.:loveu:
CZesto psy maja dom staly czy tam tymczasowy ale maja wlasnie tylko "dom" a czlowiek je olewa:shake:a to nie ma czasu a to dziecko a to obowiazki,zmeczenie po pracy a pies samotny choc wsrod ludzi:shake:

Posted

Ola la napisał(a):
noł problemos amigos.Jakby co jestem do uslug:-D

Los Cyklopos czekos :evil_lol:

super ze jedzie precz ze schronuuuuu i zacznie zyc jak na super Cyklopa przystalo :multi:

Swietnie ze go dojrzalas Laro i stal sie wreszcie wazny :-D

To sprawka maciaszek, ona go dojrzała, a ja postanowiłam biedaka nie zostawić :p

Tak się cieszę Kenny, że dasz mu nowe życie :loveu::loveu::loveu: masz go mocno od nas przytulać!! :D kochana ciotka :D :D :D

Posted

Kenny napisał(a):
na początek czeka go kąpiel, strzyżenie itp :eviltong: a później to już tylko spacerki i przytulanie :cool3::evil_lol::cool3: no i oczywiście leczenie oczka...trzeba się będzie wziąć porządnie za ogłaszanie naszego cuda, żeby trafił na super DS :lol: czyli po świętach kupa pracy :roll: właśnie wyjeżdżam, a jak wrócę to już będzie Cykluś :multi:

Ale mu się życie szykuje... :D :D :D nic tylko się cieszyć :D taki odpicowany maluch musi potem szybko domek znaleźć :D

Posted

__Lara napisał(a):
To sprawka maciaszek, ona go dojrzała, a ja postanowiłam biedaka nie zostawić :p

no to superhipermega bosko ze maciaszek go dojrzała ,ty postanowiłas biedaka nie zostawiac,Kenny da mu domek tymczasowy a ihabe zawiezie:-D
:multi:

Szybko czasie mijaj mijaj!Cyklus czeka na podroz!

Posted

A tym czasem Wesołych Świiąt kochane Cioteczki:loveu::loveu::loveu:
Tak strasznie jednak się boję o tego psiaczka ze schronu podgryazanego:placz: Nie przezyję następnej tragedii:placz::placz::placz:

Posted

Wesołych Świąt....
Pewnie chodzi Ci o zagryzienie Rudej?("):placz:
oby wszystko sie ułozyło.On jest chyba na kwarantannie ...moze zglosi sie po niego wlascieciel...?:shake:

Posted

Ola la napisał(a):
Ciekawa jestem jakie psiaki pojada na akcje do SCC.Kto w ogole o tym decyduje?:lol:
O tym decyduje schronisko.

A kwarantanna Cyklusia już się skończyła. Wczoraj. Wpisując, że trwa do 18.04., myślałam o innym psie... :oops:.

Posted

ihabe napisał(a):
Przyjadę po Cyklopka 16 kwietnia czyli w czwartek pomiedzy 15-16:00. Czy mam zabrać ze sobą obrożę i linkę?:loveu:

:loveu: a co z paliwem? maciaszku, płacimy cosik? ihabe?