__Lara Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Piesek bez oczka. Trzeba mu szybko znaleźć jakieś lokum. Jest nie tylko smutny i zestresowany, ale rana się troszkę babrze i w warunkach schroniskowych nie będzie się dobrze leczyć :shake:. Psiak ma Ok. 40 cm w kłębie, czyli pod kolano. Psiak przebywa od 16.04 na DT u Kenny :D serdecznie dziękujemy :D jednocześnie szukamy domku stałego dla malucha! Allegro: Cykluś z jednym oczkiem marnieje, pies (602204682) - Aukcje internetowe Allegro POMÓŻCIE!!!!!!!!!! U Kenny na DT od 16.04 :D Transport do Krakowa zadeklarowała ihabe - dziękujemy!!!! Quote
mimiś Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 duzy czy mały ten piesio, coś blizej poprosimy Quote
__Lara Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Dowiedziałam się, że psiak ma Ok. 40 cm w kłębie, czyli pod kolano. Co do szczepień to pewnie jeszcze nie był, bo dopiero jest na kwarantannie. Quote
__Lara Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Podnoszę biedną psiunię :( może ktoś pomoże? Quote
Pusiakowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 ja dojrzałam i banerek skleiłam podlinkowany :) Quote
__Lara Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Hop piesku do góry! niech Cię ktoś dojrzy :( Quote
__Lara Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Dziękuję ślicznie za taki ładny banerek :loveu: Cioteczki, pomóżcie... Quote
monika55 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Piescio sliczne i biedne. Moge sobie nowy podpis zrobic? Bo nie wiem dlaczego ten mi usunieto. Quote
malagos Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 sliczny ten kudłatek... a taki biedny... :shake: Quote
Ewa i flatki Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Zaznaczam wątek i podrzucam na forum fcr Quote
maciaszek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 _Laro, dziękuję za założenie wątku. Piesek zostanie zaszczepiony na wściekliznę, gdy będzie przechodził z kwarantanny do boksu lub przed wydaniem na dt (jeśli nastąpi ono w trakcie kwarantanny). Dorzucam jeszcze 3 fotki biedaka. Ten hak na ścianie, do którego przypięta jest smycz jest w odległości 50 cm od podestu, na którym stoi psiak, czyli psiur będzie miał ok. 40 cm w kłębie. Nazwałam go (roboczo) Cykluś - zdrobnienie od Cyklopa... Wszak ma jedno oczko... Quote
ihabe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ślicznoto nie martw się:loveu: Wszyscy cie kochaja:loveu: Quote
bico Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Lara, zaznaczam sobie wątek. Biedna psina, kąpiel pewnie bym się przydała, bo te kudełki takie zlepione:roll: ma takie cieniutkie nożynki:-( Quote
__Lara Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 bico napisał(a):Lara, zaznaczam sobie wątek. Biedna psina, kąpiel pewnie bym się przydała, bo te kudełki takie zlepione:roll: ma takie cieniutkie nożynki:-( Dzięki bico :) Nio biedna ta psinka :( takie chudziutkie łapki :( jeszcze ta sierść, takie kudłacze mają najgorzej w schronie :( Prosimy o dt!!! Albo jakieś wpłaty na hotel dla Cyklusia... Quote
bico Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 __Lara napisał(a):Dzięki bico :) Nio biedna ta psinka :( takie chudziutkie łapki :( jeszcze ta sierść, takie kudłacze mają najgorzej w schronie :( Prosimy o dt!!! Albo jakieś wpłaty na hotel dla Cyklusia... jednorazowo mogę coś podrzucić, stale deklaracje to ciężka u mnie sprawa:oops: więcej ciotek na wątek trzeba skrzyknąć. Larka, podrzuć go wyraźnie, wołowymi literami:evil_lol:, na wątek Ariela, nie ma rady:oops: Quote
bico Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Lara, a może teraz taką zbiórkę zrobić i allegro cegiełkowe żeby Cyklusiowi kąpiel i strzyżonko zafundować?:cool3: może jakiś psi salon/fryzjer da zniżkę dla bezdomniaka?:roll: bez kłaków i brudu odżyje poczuje się lepiej, będzie dobrze wyglądał, fotki się porobi, szanse na dom się zwiększą:roll: dobra fota, daje większe szanse:roll: co myślicie dziewczyny? Quote
Recommended Posts