Charly Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ...i ze schroniska. Tym ze schroniska też się nie pomaga. Jak można się dostać do schroniska- jak można.... Dzwonią po nasze hasiorki- "piękny, cudny, wspaniały...ach w schronisku? oj nie, to dziękuję" :-o:-o faktem jest, ze duże psy można miziac i tarmosic i calować. Dlatego następny mój pies będzie duży. 7kg ma mało ciała to raz, a dwa jak wyżej opisane tarmoszenie w najlepszym wypadku skończy się grrrrrrrrrrr i wrrrrrrr Quote
Helga72 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Kochani małe sprostowanie mojego smoka już nie ma od sierpnia za TM :-( a jak go wziełam z Kosodrzewiny to wazył 47 kg. tylko łeb przypominał bernardyna reszta to dredy pozlepiane wszelkim mozliwym syfem :shake: był u mnie niecały rok wziełam go jesienia a wiosna jak z nim szłąm to wszyscy :crazyeye: i każdy chciał głaskać i miziać i wtulać się w piekną , puszystą sierść to był pies jedyny , niepowtarzalny mój najukochańszy smok :loveu:ale przegralismy z rakiem i starością ... i dlatego kiedy zabrakło Beja założyłąm rottkowy dom starców bo wiem , że stare psy nie mają szans na adopcję każdy się boi a w schronisku marne szanse kiedy chore stawy i zaćma :shake: No ale Tycio młody , piękny , zadbany i zdrowy tylko brać i całować centralnie w pychol :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 helga ty sie rottkami zajmujesz? bo jest u nas taka sunia....byly trzy....ale:placz: teraz sa trzy rottki...ale jedna sunia jest juz tak dlugo i jest taka marniutka:-(...nie moge na nią patrzec..nikt jej nie wezmie w takim stanie...moda na rottki sie skonczyla a ona nie jest juz niestety mloda...na jakiej zasadzie ty bierzesz pieski? ile to kosztuje? Quote
Helga72 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 jestem wolontariuszem Pomorskiej Fundacji Rottka z siedzibą w Sopocie zaczęło się od Berty z hodowli Kosmate Szczęście , którą pańcio do mnie przywiózł bo nie mógł jej zatrzymać :shake: była moim tymczasem pierwszym po śmierci Beja ale podpisałm umowę i zostałą na stałe a pózniej Max staruszek ze schroniska w Bytomiu a póżniej Nikon staruszek ze Śląska padający na tylne łapy to już dożywotnie tymczasy ;) jako wolny strzelec działam też w dwóch łódzkich fundacjach psy to moje życie :loveu: staruszki są u mnie za free podobnie jak inne bidy , które musiały gdzieś przeczekać sterylki i znalezć DS :cool3: niestety teraz nie mogę służyć jako DT bo trochę się skomplikowała moja sytuacja życiowa :-( ale Fundacja rootka jak sama nazwa wskazuje pomaga rottwailerom w potrzebie najlepiej zwrócić się do nich bezpośredno Quote
Ewa OTOZ Animals Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Oczywiście. Czekam na telefon!!! :multi: Quote
furciaczek Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Kciuki trzymajcie!!! Odezwal sie do mnie Pan zainteresowany adopcja Tycka:multi::loveu: Mieszka w Elblagu i do Gdyni moze przyjechac, zobaczyc Tycia osobiscie i zdecydowac:p Ewo podam mu Twoj nr telefonu :) no chyba ze sie juz kontaktowal na ten 502..... Quote
Charly Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 o trzymamy trzymamy. Potem możemy tez pana nachodzić dyskretnie:diabloti: Quote
GameBoy Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 furciaczek napisał(a):Kciuki trzymajcie!!! Odezwal sie do mnie Pan zainteresowany adopcja Tycka:multi::loveu: Mieszka w Elblagu i do Gdyni moze przyjechac, zobaczyc Tycia osobiscie i zdecydowac:p Ewo podam mu Twoj nr telefonu :) no chyba ze sie juz kontaktowal na ten 502..... zaciśnięte z całych sił :cool3: Quote
furciaczek Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Po odpowiedzi jaka dostalam na udzielane pytania doszlam do wniosku ze jesli Pan Marek sie zdecyduje to Tycio zyska wspanialego przyjaciela i przewodnika:loveu: Ewo, prosze zaznacz sobie ze Pan Marek.W nadaje sie na wlasciciela CC pod wzgledem: doswiadczenia, podejscia i...tego wspanialego czegos:loveu: Quote
Ewa OTOZ Animals Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Rozmawiałam z Panem Markiem zanim przeczytałam Twoją opinię. Sprawił na mnie wrażenie bardzo odpowiedzialnego, rozsądnego człowieka. Teraz czekamy jesteśmy w trakcie umawiania wizyty, podczas której Pan Marek mógłby poznać Tytana. Quote
GameBoy Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 trzymam nadal bardzo mocno kciuki, mam nadzeje, że w końcu wypali adopcja, to taki piękny pies :loveu: Quote
Ewa OTOZ Animals Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Pan Marek odwiedzi Tycia w niedzielę. Trzymajcie kciuki!!! Quote
furciaczek Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ewa OTOZ Animals napisał(a):Pan Marek odwiedzi Tycia w niedzielę. Trzymajcie kciuki!!! Z calych sil:kciuki::kciuki::kciuki::loveu: Quote
bebcik Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 I co u Tycia? Czy ten wspaniały pies znalazł juz dom? Quote
Ewa OTOZ Animals Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Tak, pies jest już w nowym domu :multi: Quote
bebcik Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Cudowna informacja :) o cudownym psie :) no i mam nadzieje że domek tez cudowny :) Quote
GameBoy Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 mozna wiedziec cos wiecej o tym domu? jakies fotki moze beda? Quote
furciaczek Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='furciaczek']Po odpowiedzi jaka dostalam na udzielane pytania doszlam do wniosku ze jesli Pan Marek sie zdecyduje to Tycio zyska wspanialego przyjaciela i przewodnika:loveu: [/quote] Tycio pojechal do Pana Marka:p Quote
GameBoy Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 bardzo się ciesze ale ponawiam pytanie - beda jakies foty?:evil_lol: dobrze, ze chociaz jemu sie poszczescilo caly caly czas czekam na takie info o Basterze :oops: Quote
furciaczek Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='GameBoy']bardzo się ciesze ale ponawiam pytanie - beda jakies foty?:evil_lol: dobrze, ze chociaz jemu sie poszczescilo caly caly czas czekam na takie info o Basterze :oops:[/quote] Naskrobie do niego maila i zobaczymy czy uda sie jakies fotki zdobyc :) Zaraz jade nad morze...a tak mi sie niechce:placz: Quote
GameBoy Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='furciaczek']Naskrobie do niego maila i zobaczymy czy uda sie jakies fotki zdobyc :) Zaraz jade nad morze...a tak mi sie niechce:placz:[/quote] a gdzie Ty jesteś w PL czy UK? Quote
Recommended Posts