Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...i ze schroniska. Tym ze schroniska też się nie pomaga. Jak można się dostać do schroniska- jak można....

Dzwonią po nasze hasiorki- "piękny, cudny, wspaniały...ach w schronisku? oj nie, to dziękuję" :-o:-o

faktem jest, ze duże psy można miziac i tarmosic i calować. Dlatego następny mój pies będzie duży. 7kg ma mało ciała to raz, a dwa jak wyżej opisane tarmoszenie w najlepszym wypadku skończy się grrrrrrrrrrr i wrrrrrrr

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani małe sprostowanie mojego smoka już nie ma od sierpnia za TM :-( a jak go wziełam z Kosodrzewiny to wazył 47 kg. tylko łeb przypominał bernardyna reszta to dredy pozlepiane wszelkim mozliwym syfem :shake: był u mnie niecały rok wziełam go jesienia a wiosna jak z nim szłąm to wszyscy :crazyeye: i każdy chciał głaskać i miziać i wtulać się w piekną , puszystą sierść to był pies jedyny , niepowtarzalny mój najukochańszy smok :loveu:ale przegralismy z rakiem i starością ... i dlatego kiedy zabrakło Beja założyłąm rottkowy dom starców bo wiem , że stare psy nie mają szans na adopcję każdy się boi a w schronisku marne szanse kiedy chore stawy i zaćma :shake: No ale Tycio młody , piękny , zadbany i zdrowy tylko brać i całować centralnie w pychol :loveu:

Posted

helga ty sie rottkami zajmujesz?
bo jest u nas taka sunia....byly trzy....ale:placz:
teraz sa trzy rottki...ale jedna sunia jest juz tak dlugo i jest taka marniutka:-(...nie moge na nią patrzec..nikt jej nie wezmie w takim stanie...moda na rottki sie skonczyla a ona nie jest juz niestety mloda...na jakiej zasadzie ty bierzesz pieski? ile to kosztuje?

Posted

jestem wolontariuszem Pomorskiej Fundacji Rottka z siedzibą w Sopocie zaczęło się od Berty z hodowli Kosmate Szczęście , którą pańcio do mnie przywiózł bo nie mógł jej zatrzymać :shake: była moim tymczasem pierwszym po śmierci Beja ale podpisałm umowę i zostałą na stałe a pózniej Max staruszek ze schroniska w Bytomiu a póżniej Nikon staruszek ze Śląska padający na tylne łapy to już dożywotnie tymczasy ;) jako wolny strzelec działam też w dwóch łódzkich fundacjach psy to moje życie :loveu: staruszki są u mnie za free podobnie jak inne bidy , które musiały gdzieś przeczekać sterylki i znalezć DS :cool3: niestety teraz nie mogę służyć jako DT bo trochę się skomplikowała moja sytuacja życiowa :-( ale Fundacja rootka jak sama nazwa wskazuje pomaga rottwailerom w potrzebie najlepiej zwrócić się do nich bezpośredno

Posted

Kciuki trzymajcie!!!

Odezwal sie do mnie Pan zainteresowany adopcja Tycka:multi::loveu:
Mieszka w Elblagu i do Gdyni moze przyjechac, zobaczyc Tycia osobiscie i zdecydowac:p
Ewo podam mu Twoj nr telefonu :) no chyba ze sie juz kontaktowal na ten 502.....

Posted

furciaczek napisał(a):
Kciuki trzymajcie!!!

Odezwal sie do mnie Pan zainteresowany adopcja Tycka:multi::loveu:
Mieszka w Elblagu i do Gdyni moze przyjechac, zobaczyc Tycia osobiscie i zdecydowac:p
Ewo podam mu Twoj nr telefonu :) no chyba ze sie juz kontaktowal na ten 502.....

zaciśnięte z całych sił :cool3:

Posted

Po odpowiedzi jaka dostalam na udzielane pytania doszlam do wniosku ze jesli Pan Marek sie zdecyduje to Tycio zyska wspanialego przyjaciela i przewodnika:loveu:
Ewo, prosze zaznacz sobie ze Pan Marek.W nadaje sie na wlasciciela CC pod wzgledem: doswiadczenia, podejscia i...tego wspanialego czegos:loveu:

Posted

Rozmawiałam z Panem Markiem zanim przeczytałam Twoją opinię.
Sprawił na mnie wrażenie bardzo odpowiedzialnego, rozsądnego człowieka.

Teraz czekamy jesteśmy w trakcie umawiania wizyty, podczas której Pan Marek mógłby poznać Tytana.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='furciaczek']Po odpowiedzi jaka dostalam na udzielane pytania doszlam do wniosku ze jesli Pan Marek sie zdecyduje to Tycio zyska wspanialego przyjaciela i przewodnika:loveu:
[/quote]

Tycio pojechal do Pana Marka:p

Posted

[quote name='GameBoy']bardzo się ciesze ale ponawiam pytanie - beda jakies foty?:evil_lol:
dobrze, ze chociaz jemu sie poszczescilo caly caly czas czekam na takie info o Basterze :oops:[/quote]

Naskrobie do niego maila i zobaczymy czy uda sie jakies fotki zdobyc :)
Zaraz jade nad morze...a tak mi sie niechce:placz:

Posted

[quote name='furciaczek']Naskrobie do niego maila i zobaczymy czy uda sie jakies fotki zdobyc :)
Zaraz jade nad morze...a tak mi sie niechce:placz:[/quote]

a gdzie Ty jesteś w PL czy UK?