jotka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Co to znaczy w naszym rejonie? Konkretnie w Będzinie czy w ogóle na Śląsku? Quote
Kama83 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Bedzin, Katowice, Sosnowiec, DG, Czeladz, wczoraj u mojej psiury w domu rodzicow wyczulismy jakies zgrubienie (kulke) w okolicach mostka i trzeba jechac sprawdzic, psina jest w DG, ale konkretnie miasto nie gra wiekszej roli, byle nie na drugim koncu PL. Quote
MartynaP Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 w sosnowcu w Lupusie maja usg ja tam jezdze wiec innych nie znam ;) Quote
katik Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 W Dabrowie można jechać np tu: http://www.czmz.eu/ Quote
Magda & Zicko Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 w DG byłam u Molickich, pies był po złamaniu żuchwy w dwóch miejscach. Byliśmy pod opieką lek. wet. Ignacego Winiarza Quote
Kama83 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 dobra, dzieki wszystkim tu i na pw, myslalam, ze znajde cos w odpowiednim topicu, ale jakby umarl smiercia naturalna... a przez te lata to sie wiele zmienilo. Quote
Emiś Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Również polecam "Lupus" ul. Ostrogórska 33a w Sosnowcu :) Wczoraj była mega sesja foto dla psiaków - cyknęłam ponad 330 zdjęć :mdleje:zaczęłam przebierać i obrabiać, ale trochę to potrwa. Ss Tobie wyślę na maila - chyba łatwiej będzie Ci tak wrzucać na stronę? 1. Pies, którego wg kartoteki niby odebrał właściciel, ale pies siedzi w schronisku - nikt nic nie wie :roll: 2. Bardzo wystraszona i popłakująca niebieskooka haszczka Quote
Emiś Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 3. Taki trochę borderkowaty psiak (nie pamiętam płci) Quote
Emiś Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 4. Bardzo wychudzony i zmarznięty bokser, samiec, 8 lat, oddany po śmierci właściciela. 5. Malutki czarny przytulak, chyba suczka. Quote
Emiś Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 7. Wystraszony kudłatek 8. Bardzo wystraszony psiak wielkościowo mniejszy od collie, większy od shelti, może Ciotki siedzące w tych rasach się wypowiedzą co to bardziej jest. Quote
soboz4 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ma chyba coś z setera irlandzkiego mocno naciąganego, w każdym razie jest śliczny! Quote
kuba123 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ma w sobie dolew krwi kolaka charakterystyczny kształt głowy Quote
yolanovi Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 tyle tych nieszczęśliwych psiaków przybywa każdego dnia - można się załamać. ten bokserek wygląda kiepsko, zabiedzony, chudy i chyba ma jakies ranki czy otarcia na łapkach. no i nie najmłodszy - może nie dać rady w schronie Quote
Emiś Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Seter na pewno nie. Bokser musi znaleźć tymczas, on na bank nie da rady w schronie :( 9. Ten piesek miał już chyba robione fotki, albo bardzo podobny. Quote
Emiś Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 10. Owczarkowaty pies z uszkodzonym uszkiem. Quote
Nadziejka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Dziewczyny , na zdjeciu num 7 jest psiaczek b podobny do Koali ze schronu w Gliwicach , Koala zostal adoptowany przez matke mej chrzesnicy latem ub roku , w niewyjasnionych okolicznosciach zaginal podobno na specerze! adoptowany do Czeladzi , nie moge wyjasnic do konca tej sprawy z matka mojej chrzesnicy ani z nia :shake:zaginal w czeladzi mniej wiecej , okolo pazdziernika ub roku!na watku psiakow z Gliwic bardzo sie martwia i denerwuja o niego , na mnie rowniez i sie nie dziwie , jednak nie mialam mozliwosci nawet dowiedziec sie , kiedy dokladnie zaginal , prosze sprawdzcie , jesli mozecie czy reaguje na imie Koalahttp://www.dogomania.pl/threads/141878-Schronisko-w-Gliwicach-potrzebna-pomoc-w-ogłaszaniu-psiaków!!!/page155 Quote
Nadziejka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/141878-Schronisko-w-Gliwicach-potrzebna-pomoc-w-ogłaszaniu-psiaków!!!/page155 watek psiaczkow ze schr w Gliwicach Quote
Emiś Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 11. Ten psiak miał ostatnio robione fotki, ale w większości rozmazane, więc zrobiłam jeszcze raz. Jest super wariatem :) Dla aktywnych ludzi. Jak dla mnie taki trochę retriverowaty, samiec ale zwykle brany za sukę ze wzgl. na dziewczęcy wygląd :) Quote
Nadziejka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 :placz::-(podeslalam , ale ta kobita z czeladzi , matka mej chrzesnicy wcale nie szukala na sto procent , tam u niej jest juz nastepna psina mloda , ja jezdzac tam liczylam na prwde o psince , b czesto nie wpuszczaly i tel nnie odbieraja ....to jest margines , ale na watku Gliwic nie moge wszystkiego o nich napisac w obawie ...nie mam kontaktu z Mieczyslawa Z . z Czeladzi , ktora toi adoptowala Koale , tam jest chyba juz tylko potrzebna policja ....Mieczyslawa to matka mojej chrzesnicy , ja od zeszlego roku nie moge sie z nimi dogadac od grudnie czekam na jakies wiesci , to jest b trudna rodzina .... Quote
Emiś Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 12. Chrupkowy potwór - wyrwał woreczek ze smaczkami :) Bardzo żywiołowy. Quote
malawaszka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ten psiak z nr 7 to nie Koala - inaczej ma rozłożone znaczenia czarne :shake: Quote
Emiś Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 13. Starszy owczarkowaty - też miał robione zdjęcia, ale w większość niewyraźne 14. Bernardynek. Ma więcej fot, ale w ołowie sesji opluł się strasznie i wysłałam zdjęcia Rafałowi z prośbą o zfotoszopowanie :) Quote
Recommended Posts