Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ANETTTA']az mi łezka staneła w oku jak w sobote podjechałam z tym i owym pod schronisko zobaczyłam mase psów na spacerkach kochani jesteście
odwalacie mase dobrej roboty[/QUOTE]

Ty małpo nie poczekałaś aż wrócę ze spaceru !!!
Dziękuje za pozdrowienia i też Was pozdrawiam :d
Ucałuj Lakusia :D

Posted

W zaprzyjaźnionej lecznicy "Pupil" w Katowicach na dom czeka niezwykły niepełnosprawny kotek. Udostępnianie mile widziane, może ktoś go wreszcie wypatrzy...
[video=youtube;cPQcmuxepc8]http://www.youtube.com/watch?v=cPQcmuxepc8[/video]

Posted

Co ten Mazurek ma z łapką?

edit: już doczytałam pod filmem :(

Posted

[quote name='Crys']Ty małpo nie poczekałaś aż wrócę ze spaceru !!!
Dziękuje za pozdrowienia i też Was pozdrawiam :d
Ucałuj Lakusia :D[/QUOTE]

sorry tak wyszło ale chwile pogadałam z sympatyczna osobą byc moze tu na dogo sie nawet znamy a tak na zywca nie koniecznie

a tak na marginesie

nie uwierzysz laki jest spasiony kwadratowy żeberek juz nie czuc nie wiem czy taka cięzka zima idzie czy ........czyzby po tych lekach na tarczyce nie wiem ale w oczach utył !!!!!

miałam ochote go zabrac ze soba ale on samochodem tak nie za bardzo lubi ..a i tez nie chciałąm go stersowac zeby nie pomyślał ze go chcemy oddac ..

buziaki

Posted

w rogoźniku

[FONT=lucida grande]UWAGA! UWAGA! Znaleźliśmy psa w ROGOZNIKU, który od wczoraj szuka właściciela. Widać że psina się zgubiła i nie może odnaleźć drogi do domu. Jest to Golden retriver biały, reaguje na komendy. Bardzo energiczny, całkowicie niegroźny. Niestety nie mamy możliwości przetrzymania go przez swieta i będzie musiał trafić do schroniska, czego bardzo nie chcielibyśmy. Proszę o jak najszybszy kontakt!

gdyby scie słyszeli że ktos szuka !!!!![/FONT]

Posted

Nasze schronisko opuściło parę psiaczków :D

Pies - 16.12.13

Felek - 17.12.13

Emi - 18.12.13

Nasz Największy Podopieczny - Beniamin 19.12.13 zamieszkał w Mikołowie

Kaja - 20.12.13

Posted

Ten pies bez oczka, Kuba z Będzina, został odłowiony przez Wasze schronisko, wczoraj wieczorem i zaraz rano zawiadomili właścicielkę - jest już u niej w domu. Bardzo Wam dziękuję i podziękujcie proszę personelowi Sosnowca!! Kamień 100 tonowy spadł paru osobom z serca! :)

Posted

Bjuta napisał(a):
Ten pies bez oczka, Kuba z Będzina, został odłowiony przez Wasze schronisko, wczoraj wieczorem i zaraz rano zawiadomili właścicielkę - jest już u niej w domu. Bardzo Wam dziękuję i podziękujcie proszę personelowi Sosnowca!! Kamień 100 tonowy spadł paru osobom z serca! :)

Z całego serca podpisuję się pod tym co napisała Bjuta:lol: