Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od miesiąca szukam kogoś ,kto zrobi wizytę p/a w Mysłowicach dla suczyny ze schroniska w Białej Podlaskiej i-NIC! Dom czeka i Tila czeka:( ! Miałam dwa zgłoszenia i nic z tego nie wyszło! Czy ktoś może nam pomóc? Proszę...!

Posted

No niekoniecznie :P Teraz w budzie weterana siedzą Tina i Kuba :)
Kuba jutro jedzie na wizytę przed adopcyjną więc trzymajciu kciuki!

A domy mają też :

Po prawie roku - Jankes

Saga

Po pół roku - Sandy

Arielka - adoptowana przez naszego wolontariusza ! :) Bardzo się cieszę z jej adopcji, bo niestety ale takiej zwykłej, szarej suni raczej nikt by nie adoptował :(

i jeszcze mała Lajla ;)

Posted

Witajcie :)
Chciałam Wam ogłosić że Automobilklub Zamkowy tutaj strony https://www.facebook.com/akzamkowy?fref=ts organizuje w tym roku dużą Imprezę samochodową itp. W tamtym roku było mnóstwooooooo ludzi. Myślę że to dobra okazja na zbiórkę dla schroniska. Musiałybyście napisać do Prezesa tutaj http://www.zamkowy.org/ i zapytać o zgodę. Czy można postawić swój stragan czy mogą być psiaki i wolnotariusze z puszkami. Tak jak to zawsze na innych imprezach robicie. Myślę że raczej nic by nie miał przeciwko.
Bedzie jeszcze jedna wielkaaaaaa impreza Moto Park. Na tej imprezie jest normalnie ogrommmmmm ludzi większość to motocykliści :) tutaj zdjecia z tmatego roku http://www.mmsilesia.pl/423075/2012/8/18/motopark--czyli-zlot-motocyklistow-w-chorzowskim-parku-zdjecia?category=photos
Tam jest inny szef :) więc jak będę wiedzieć kiedy ta impreza jest dokładnie dam znać.

Pomyślcie nad tym. Automobilklub Zamkowy gromadzi naprawdę dużą liczbę fanów wiem coś o tym :cool3: Tym roku impreza jest 23.06.2013 tutaj wydarzenie https://www.facebook.com/events/491806127553366/

Posted

Oficjalnie adoptowany został Clifford

Do domu pojechał Argo

Megan

iiii.... weteran KUBA! Po prawie 4 latach ! Znalazł w końcu SUPER dom!

a przed wczoraj pojechał Sopelek

Posted

gosia2313, na wątku katowickiego schroniska pytałaś o Blackiego. W czwartek był na pierwszym spacerze, jestem jego opiekunem. Kto u Was się nim opiekował? Mogę prosić o kontakt na PW?

Posted

[quote name='Romina_74']gosia2313, na wątku katowickiego schroniska pytałaś o Blackiego. W czwartek był na pierwszym spacerze, jestem jego opiekunem. Kto u Was się nim opiekował? Mogę prosić o kontakt na PW?

Hmm stałego opiekuna to on chyba nie miał,a le wiem, że Darek go kojarzy, nie wiem czy był z nim na spacerze . Napiszę do niego ;)

Posted

Bardzo bardzo pilnie
Potrzebujemy na poniedziałek transportu na trasie Dąbrowa Górnicza-Bielsko Biała i z powrotem dla nas( 2 osoby) i mojej suni. Dziewczyna jest łagodna, leży całą trasę i grzecznie czeka. Mamy bardzo pilną wizytę u weta, a transport nam się wykruszył. Jazda pociągiem jest niemożliwa-suka jest po operacji. PROSIMY O POMOC:(

Posted

Po prawie 3 latach w schronisku dom znalazła Mila

W Sosnowcu zamieszkał młodziutki Leoś - TRZYMAM KCIUKI!!

Pojechał wreszcie bokser Max

i Lex, towarzysz niedawno adoptowanego Jankesa

Posted

[quote name='gosia2313']Po prawie 3 latach w schronisku dom znalazła Mila

To ja się pochwalę, że Mila (ma już nowe imię :D ) będzie mieszkać w bloku obok mnie :D Widziałam ją już nawet na żywo! Słodziutka jest! Jej koleżanka na pewno ją nauczy wielu ciekawych sztuczek, hehehe :D

Posted

[quote name='Caragh']To ja się pochwalę, że Mila (ma już nowe imię :D ) będzie mieszkać w bloku obok mnie :D Widziałam ją już nawet na żywo! Słodziutka jest! Jej koleżanka na pewno ją nauczy wielu ciekawych sztuczek, hehehe :D[/QUOTE]

super!!!!! jeszcze niech ktoś Lilunię adoptuje :modla:

Posted

I jeszcze jedna dobra wiadomość! Nasza schorowana Cindi pojechała dzisiaj do nowego domu ! :multi: Czeka ją jeszcze operacja łapek, ale ma już dom i to jest najważniejsze! :multi: