Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Katarzyna Starkiewicz napisał(a):
Mam do oddania:
-materac 90x200 grubość 10 cm, w stanie idealnym, obszyty grubym materiałem, nie czepiają się do niego włosy.
-trochę pościeli

odbiór osobisty

Materac w sensie gąbka? Gąbek niestety nie przyjmują :( Ale szmatki typu koce, pościel bawełniana jak najbardziej :-)

Posted

Dzisiaj do nowego domu pojechał Kieł :-)

A jutro też parę osób jest poumawianych na spacery i poznanie psiaków więc miejmy nadzieję, że kilka zwierzaków będzie w nowych domach :) )

Posted (edited)

W poniedziałek do domu pojechał duet Cezar & Lino. Psiaki odebrała po roku rodzina właściciela. Ludzie nie mieli pojęcia, że psy są bezdomne,bo nikt z rodziny nie raczył o tym nawet powiedzieć :O
Państwo psiaki zabrali i widać było, że cieszą się z tego. Jak widać opieka nad psami zmarłej osoby z rodziny nie musi być mega obciążeniem i DA SIĘ zająć takim psem a nie pleść dyrdymały i oddawać do schroniska :/

a dzisiaj do domu poszedł Toluś

Dom ma też Grand

i dwie sunie z Miotu 16

Edited by gosia2313
Posted

Dziewczyny mam prośbę
Dzisiaj niestety pierwszy raz w swojej psiej karierze musiałam odwieźć psa do schroniska. Jest to mieszaniec husky z jednym oczkiem niebieskim, na oko 6-8 miesięczny. Błąkał się na Niwce w okolicach ulicy Konstytucji, był wyczerpany, położył się w błocie skulił i zasnął nie miał siły iść:shake:
Nakarmiliśmy go i pani za którą szedł nawet chętna była go zabrać kupiła smycz i obróżkę zabrała do domu ale niestety mają królika i ten chciał go upolować i zostawiony sam w pokoju zaczął piszczeć:roll: Pani przyprowadziła go po 3 godzinach i zupełnie inny pies, odespał trochę i zadowolony od razu przyleciał do mnie merdając ogonkiem. Myślałam z Wojtkiem by zabrać go do domu ale niestety 3 duży pies w bloku i moja sytuacja finansowa sprawiły że zdecydowałam się odwieźć go do schroniska:-( Na imię dostał Haczi i syn pani prosił by takie już zostało więc mam nadzieje że je zostawicie:roll: Fatalnie się z tym czuje bo jak jechaliśmy tak się we mnie wtulił i zasnął a jak tylko odeszłam od niego przed autem od razu zaczął piszczeć i ciągnąć do mnie ale naprawdę nie miałam wyjścia:-(

Jak tylko coś więcej o nim będzie wiadomo napiszcie proszę bo chwycił mnie za serce:-(

Posted

przepraszam że piszę u Was na wątku ale schronisko w Mysłowicach bierze udział w akcji " weź na spacer psa ze schroniska"
W dniach 14 - 17 luty 2013r nasze Schronisko bierze udział w akcji walentynkowej pt. "WEŹ NA SPACER PSA ZE SCHRONISKA"

Szczegóły na portalu: www.psy.pl

www.psy.pl - weź na spacer

oraz link do akcji na facebook-u: Facebook.com

Osoby pełnoletnie zapraszamy z dokumentem tożsamości (dowód osobisty), dzieci i młodzież tylko z opiekunem prawnym.

Gdybyś ktoś chciał przyjechać i wyprowadzić te biedne psy na spacer to dla nich jedyna szansa :shake: