malawaszka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 czy któraś z Was - wolontariuszek mogłaby podać swój tel. do ogłoszeń dla tych białych suczek młodziutkich o które pytałam? Quote
Sandra222 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Co do spotkania w środę.....oczywiście jestem na TAK :) Dla mnie spotkanie w weekend nie będzie możliwe. Quote
Sandra222 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 W sobotę między innymi wyszedł boks nr 29. Ta suczka z fotki powyżej to wulkan energii :) Ale więcej na jej temat może napisze emka :) Wyszła też Kinga (spokojna, starsza sunia) i czarny psiak. Quote
AgnieszkaBB Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ta młódka tez była u weta. Bierze zastrzyki - ma krwawą biegunkę. Jest po prostu dynamitem:-) Bardzo wesoły i fajny psiak!!!!! Niezły urwis z tej dziewczyny. A z kontaktu z człowiekiem ma tyle szcześcia że się nie da opisać:-) No i pięknie jezdzi w samochodzie - również na kolanach za kierownicą (wciska się na wydrę:-)) Acha - dostała na imię Iskra:-) Doskonale oddaje jej temperament:-) Quote
amikat Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Dziewczyny - proszę rozważcie srodę np około 18:00 - 19:00 siądzmy gdzieś na kawie, coli albo piwku i obgadajmy co sie dzieje , co chcemy robić i jak to przeprowadzić. Wy najlepiej wiecie czego Wam brak. co usprawnic, jak ulepszyć (np przepływ i nformacji). To co, środa? Wazne: Pilnie potrzebna jest osoba która zostanie koordynatorem kociego wolontariatu. Osoba ta ma wejść tymczasowo na miejsce Ewy podczas jej nieobecnosci która nie wiemy ile może potrwać. Ktoś musi kociarom pomóc. Quote
Emiś Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ja w środę jestem wolna od godz. 20. Spotkanie w Sosnowcu? Czy mamy w dt (lub na Maciejach) psa (najchętniej samca, ale suka ew. do rozważenia) tak do roku i do ok. 20 kg akceptującego koty i psy? UWAGA! Osoby opiekujące się psami z boksów 44 (Czaki, Ruter, Bunia), 32 (Misio, Malina, Kuba, nowy spaniel), izolatka nr 7 (Wezyr, Fiona, wystraszony dziadzio), 19 (Panda, Czarek, czarny podpalany) Te boksy mają gotowe wizytówki, brakuje tylko nr kontaktowego do wolontariusza, który w razie czego odbierałby tel. w sprawie tego konkretnego psa, powiedział to co o nim wie, umówił się np. w czasie wolontariatu na pokazanie pieska, wyprowadzenie na spacer. Bardzo proszę o kontakt na maila emisia.p@wp.pl PILNE! Quote
amikat Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Mamy na Maciejkach Bratka który ma obecnie 1,5 roku. Akceptuje koty i psy . MAmy Amelkę - 2 lata po sterylce, akceptuje koty i psy ale moze uciekać . Quote
abra64 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='amikat']Dziewczyny - proszę rozważcie srodę np około 18:00 - 19:00 siądzmy gdzieś na kawie, coli albo piwku i obgadajmy co sie dzieje , co chcemy robić i jak to przeprowadzić. Wy najlepiej wiecie czego Wam brak. co usprawnic, jak ulepszyć (np przepływ i nformacji). To co, środa? Wazne: Pilnie potrzebna jest osoba która zostanie koordynatorem kociego wolontariatu. Osoba ta ma wejść tymczasowo na miejsce Ewy podczas jej nieobecnosci która nie wiemy ile może potrwać. Ktoś musi kociarom pomóc. mnie pasuje Quote
bab34 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 SPOTKANIE ŚRODA GODZ. 19.00-PIZZERIA RAJ Coś bardzo mozolnie idzie umawianie się na to spotkanie, a ono naprawdę przydałoby się żeby omówić wszystkie problemy, wszystkie ważne sprawy. Może warto zrobić listę osb zainteresowanych takowym spotkaniem w środę. Póki co zadeklarowały się: AgnieszkaBB amikat Emiś abra64 Sandra222 no i ja;) Biedronka39 Jiliarella zapka Proszę o wpisywanie się pozostałych osób, dziś jest poniedziałek więc zostało nam mało czasu, a takie spotkanie naprawdę jest potrzebne.... Quote
Biedronka39 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Zgłaszam się również na spotkanie, z tym że nie mogę już przekładać wizyty u weterynarza z moim psiakiem więc idealnie było by jak byśmy spotkali się o 19.00 lub po 19.00 Quote
Sandra222 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Biedronka39']Zgłaszam się również na spotkanie, z tym że nie mogę już przekładać wizyty u weterynarza z moim psiakiem więc idealnie było by jak byśmy spotkali się o 19.00 lub po 19.00 Biedronko, po wizycie u weta dołączysz do nas :) Emiś też deklarowała, że będzie mogła przyjść dopiero na 20. Teraz pytanie kluczowe: gdzie się umawiamy? Centrum? Patelnia i szukamy knajpy? Czy już w jakimś konkretnym miejscu? Np. pizzeria "Raj"? Czy wszyscy mają transport? Quote
emka_ Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 ja niestety będę w pracy, ale jeśli spotkanie przeciągnie się do 22 to chętnie się do Was przyłączę. Inny dzień nie wchodzi w grę?? Quote
bab34 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 dziewczyny pisały, że z innym dniem może być problem..... Quote
bab34 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Mże póki co zostańmy przy tej środzie, jak coś zrobimy kolejne spotkanie za tydzień we wtorek, szkoda kolejny raz przekładać.... Quote
emka_ Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 ja pracuję wtedy do 21, ale może niech zostanie najbliższa środa, skoro tyle osób już zdeklarowało udział. Nie uda się wybrać terminu odpowiadającego wszystkim... Zawsze możecie nam (nieobecnym na spotkaniu) przekazać co i jak, ew. podyskutujemy jeszcze w sobotę po wolontariacie. edit: bab34 mnie uprzedziła ;) dziewczyny zajrzyjcie w środę albo w sobotę do tego pisaka klik z postu mar_tiki. Na pewno nie może liczyć na pomoc schroniskowego weta (za wyjątkiem jednej opcji o której nawet nie chcę myśleć). Quote
bab34 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Przekażemy wszystko nieobecnym na spotkaniu:) zawsze możemy spisać protokół z zebrania ;) Quote
emka_ Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 pewnie nie wszyscy czytają wątek fundacyjny więc skopiuję do poczytania dla wytrwałych cały artykuł i wersja "skrócona" [quote name='Glutofia']ciekawy artykuł; http://www.polityka.pl/spoleczenstwo/artykuly/1513510,2,debata-co-lepsze-dla-psa---eutanazja-czy-schronisko.read Quote
amikat Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 http://www.boz.org.pl/raport/2010/index.htm Też warto przeczytac Quote
Recommended Posts