Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sobotę między innymi wyszedł boks nr 29.
Ta suczka z fotki powyżej to wulkan energii :) Ale więcej na jej temat może napisze emka :)
Wyszła też Kinga (spokojna, starsza sunia) i czarny psiak.

Posted

Ta młódka tez była u weta. Bierze zastrzyki - ma krwawą biegunkę. Jest po prostu dynamitem:-) Bardzo wesoły i fajny psiak!!!!! Niezły urwis z tej dziewczyny. A z kontaktu z człowiekiem ma tyle szcześcia że się nie da opisać:-) No i pięknie jezdzi w samochodzie - również na kolanach za kierownicą (wciska się na wydrę:-))
Acha - dostała na imię Iskra:-) Doskonale oddaje jej temperament:-)

Posted

Dziewczyny - proszę rozważcie srodę np około 18:00 - 19:00 siądzmy gdzieś na kawie, coli albo piwku i obgadajmy co sie dzieje , co chcemy robić i jak to przeprowadzić.
Wy najlepiej wiecie czego Wam brak. co usprawnic, jak ulepszyć (np przepływ i nformacji).

To co, środa?

Wazne: Pilnie potrzebna jest osoba która zostanie koordynatorem kociego wolontariatu. Osoba ta ma wejść tymczasowo na miejsce Ewy podczas jej nieobecnosci która nie wiemy ile może potrwać. Ktoś musi kociarom pomóc.

Posted

Ja w środę jestem wolna od godz. 20. Spotkanie w Sosnowcu?

Czy mamy w dt (lub na Maciejach) psa (najchętniej samca, ale suka ew. do rozważenia) tak do roku i do ok. 20 kg akceptującego koty i psy?

UWAGA!
Osoby opiekujące się psami z boksów 44 (Czaki, Ruter, Bunia), 32 (Misio, Malina, Kuba, nowy spaniel), izolatka nr 7 (Wezyr, Fiona, wystraszony dziadzio), 19 (Panda, Czarek, czarny podpalany)

Te boksy mają gotowe wizytówki, brakuje tylko nr kontaktowego do wolontariusza, który w razie czego odbierałby tel. w sprawie tego konkretnego psa, powiedział to co o nim wie, umówił się np. w czasie wolontariatu na pokazanie pieska, wyprowadzenie na spacer.

Bardzo proszę o kontakt na maila emisia.p@wp.pl

PILNE!

Posted

[quote name='amikat']Dziewczyny - proszę rozważcie srodę np około 18:00 - 19:00 siądzmy gdzieś na kawie, coli albo piwku i obgadajmy co sie dzieje , co chcemy robić i jak to przeprowadzić.
Wy najlepiej wiecie czego Wam brak. co usprawnic, jak ulepszyć (np przepływ i nformacji).

To co, środa?

Wazne: Pilnie potrzebna jest osoba która zostanie koordynatorem kociego wolontariatu. Osoba ta ma wejść tymczasowo na miejsce Ewy podczas jej nieobecnosci która nie wiemy ile może potrwać. Ktoś musi kociarom pomóc.

mnie pasuje

Posted

SPOTKANIE ŚRODA GODZ. 19.00-PIZZERIA RAJ

Coś bardzo mozolnie idzie umawianie się na to spotkanie, a ono naprawdę przydałoby się żeby omówić wszystkie problemy, wszystkie ważne sprawy. Może warto zrobić listę osb zainteresowanych takowym spotkaniem w środę. Póki co zadeklarowały się:
AgnieszkaBB
amikat
Emiś
abra64
Sandra222
no i ja;)
Biedronka39
Jiliarella
zapka
Proszę o wpisywanie się pozostałych osób, dziś jest poniedziałek więc zostało nam mało czasu, a takie spotkanie naprawdę jest potrzebne....

Posted

[quote name='Biedronka39']Zgłaszam się również na spotkanie, z tym że nie mogę już przekładać wizyty u weterynarza z moim psiakiem więc idealnie było by jak byśmy spotkali się o 19.00 lub po 19.00

Biedronko, po wizycie u weta dołączysz do nas :) Emiś też deklarowała, że będzie mogła przyjść dopiero na 20.
Teraz pytanie kluczowe: gdzie się umawiamy?

Centrum? Patelnia i szukamy knajpy? Czy już w jakimś konkretnym miejscu? Np. pizzeria "Raj"?
Czy wszyscy mają transport?

Posted

ja niestety będę w pracy, ale jeśli spotkanie przeciągnie się do 22 to chętnie się do Was przyłączę. Inny dzień nie wchodzi w grę??

Posted

ja pracuję wtedy do 21, ale może niech zostanie najbliższa środa, skoro tyle osób już zdeklarowało udział.
Nie uda się wybrać terminu odpowiadającego wszystkim...
Zawsze możecie nam (nieobecnym na spotkaniu) przekazać co i jak, ew. podyskutujemy jeszcze w sobotę po wolontariacie.

edit: bab34 mnie uprzedziła ;)

dziewczyny zajrzyjcie w środę albo w sobotę do tego pisaka klik z postu mar_tiki. Na pewno nie może liczyć na pomoc schroniskowego weta (za wyjątkiem jednej opcji o której nawet nie chcę myśleć).