Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uff bo już myślałam, że nikt nie widzi moich postów :) Dziękuję Wam za odzew! Na wizycie zależy mi przed weekendem bo jeśli byłoby w porządku to Pani w weekend chciałaby przyjechać po suczkę - dineh to bardzo dobrze, że ostro patrzysz na ludzi, suczka dla której ma być wizyta musi znaleźć dom na całe zycie bo jest bardzo wrazliwa i delikatna - taki malenki okruszek skrzywdzony, który spędził prawie 8 miesięcy w schronisku! same kosteczki! - jeśli mogłabyś pomóc przed weekendem to byłabym wdzięczna bardzo!

AgnieszkaBB jeśli dineh nie da rady to napiszę do Ciebie - dziękuję! emka_ Tobie też dziękuję! Tobie proponowałabym umówienie się z którąś z bardziej doświadczonych dziewczyn i pojechanie razem - dla obserwacji i nabierania doświadczenia :)

Posted

może w środę się uda :D...na pw podam swój nr może ta Pani do mnie zadzwonić i się umówimy :),.. emka_ jak by chciała mogła by jechać ze mną ;)...

Posted

No Malawaszko!!! nie zostawiłybyśmy Ciebie - ofiarnej Mamy sznupków bez pomocy!!!! :-) Czasem zanim sie człowiek kapnie że inny człowiek potrzebuje pomocy to trochę czasu mija:-) Jak by co to dajcie znać - podjadę na wizytę na Naftową. A jak dziewczyny dadzą radę to tym lepiej...
No i życzę żeby adopcja doszła do skutku:-) Bardzo,bardzo tego życzę:-)

Posted

Przeklejam o Okruszku i prośbę o opiekę nad nowym potencjałem wolontariackim:-)

AgnieszkaBB napisał(a):
Rozmawiałam z Sylwią. Rzeczywiście jest niemal pewny domek dla niego:-) Swietna wiadomość:-) MOżemy celowac w kolejnego biedaczka do odratowania:-)
Pani Agata przysłała mi cudny mail, za chwilę go wkleję - bo jest do nas wszystkich:-)

Babki - jeśli któreś z Was są technicznie rozgarnięte, proszę zapanujcie nad ogłoszeniami w necie (watki na dogo, ogłoszenia). Napisały do mnie dwie dziewczyny chętne na wolontariat wszelakiej formy:-) Fajne babki! Obie mogą robić prace internetowe (ogłoszenia, aktualizacje watkó itp). Chciałabym je oddać pod opiekę Was - zaawansowanych internetowo (ja nawet fotki nie umiem wkleić:evil_lol:) Może jedną oddam Basi pod opiekę i do pomocy, a drugą Emilce? A moze inne propozycje lepsz, bardziej efektywne??????????????? Może zapka, terra, feliksik - może Wy powinnnyście prowadzić nowych wolontariuszy w pracach w necie??????????? Musimy podzielić kompetencje bo za chwilę zginiemy :evil_lol: Basie i Emilkę znam bo z nimi mam największy kontakt póki co... Ale może któraś inna z dziewczyn więcej działa w necie????? Dajcie jakieś pomysły...

Posted

Mail od Pani Agaty z Wawy, przeklejony ze strony Kruszyny:

AgnieszkaBB napisał(a):
Ujmujacy mail od Pani Agaty z Warszawy - niedoszłej Mamusi Kruszyny:-) Z walentynkowymi życzeniami dla Was wszystkich:

Witam Pani Agnieszko! Dziękuję za wiadomość i bardzo się cieszę,że dane mi było poznać tak fantastycznych ludzi, którzy myślą i czują jak ja. To niesamowite uczucie wiedzieć, że jest nas coraz więcej . Zazdroszczę Wam takiej solidarności i społeczności. Jesteście super! Ku pokrzepieniu serc przesyłam link tego pieska o którym rozmawiałyśmy wczoraj i o którego walczyłam w listopadzie. Udało się chociaż nie było łatwo i niejedną łzę przelałam ale to dało mi wiarę w siebie, że nie należy się poddawać chociaż sytuacja wydaje się beznadziejna. To taki mój maaaalutki sukces. :)
Tutaj piesek w nowym fantastycznym domku
http://www.dogomania.pl/threads/197550-Saszka-zamarza%C5%82a-w-dziurawej-budzie-teraz-grzeje-si%C4%99-w-swoim-domu!-%29/page5
a poniżej na zdjęciach u poprzedniej "ukochanej" pańci, która tak bardzo interesowala się nim,że nawet nie wiedziała jakiej jest płci.

Pozdrawiam i obiecuję,że Was napewno nie opuszczę :) "

Chce się żyć, nie?:-)

Posted

MAM DOMEK Z OGRODEM DLA SUNI PODOBNEJ DO TEJ.
SUNIA MA BYĆ MŁODA .
DOMEK NIE SPRAWDZONY , JEST W GORZOWIE ŚLĄSKIM.
PANI SIĘ W TEJ ZAKOCHAŁA ALE JA ZNALAZŁAM JEJ W KRAKOWIE, BO TAM SIĘ SUNIA ZNAJDUJE.

Posted

dineh napisał(a):
emka_ jak by chciała mogła by jechać ze mną ;)...

chciałabym, ale popołudniami pracuję :( zresztą teraz też jestem w pracy ale ciiiii.. ;)
obiecuję, że przy najbliższej okazji się przeszkolę :)
trzymam kciuki za nowy domek dla sznupki

Posted

wtatara napisał(a):

MAM DOMEK Z OGRODEM DLA SUNI PODOBNEJ DO TEJ.
SUNIA MA BYĆ MŁODA .
DOMEK NIE SPRAWDZONY , JEST W GORZOWIE ŚLĄSKIM.
PANI SIĘ W TEJ ZAKOCHAŁA ALE JA ZNALAZŁAM JEJ W KRAKOWIE, BO TAM SIĘ SUNIA ZNAJDUJE.

Wysłałam Ci na pw wątek Florki i Krysi i Twiggy, może któraś z nich?

Posted

sosnowieckie schronisko napisał(a):
Shelciak/colak nie żyje...'padnięcie samoistne"...

Zegnaj maleńki :(:-(:placz::placz::placz:

Znalazłam wątek. Jestem nie pocieszona ;(

Jestem wściekła, rozgoryczona i nie wiem co jeszcze :-(

Są jeszcze 3 nowe padnięcia.

Znalazłam wątek. Jestem nie pocieszona :(

Posted

O ludzie... Szlag by to :(

Wieczorem wrzucę zdjęcia, jest suka collie, bardzo wystraszona, jak jej nie pomożemy, to skończy tak samo :(
I maleńka suczka wielkości Okruszka, który dziś pojechał do nowego domu. Sunia śpi na dworze, strasznie się trzesie :(

Posted

Emiś napisał(a):
O ludzie... Szlag by to :(

Wieczorem wrzucę zdjęcia, jest suka collie, bardzo wystraszona, jak jej nie pomożemy, to skończy tak samo :(
I maleńka suczka wielkości Okruszka, który dziś pojechał do nowego domu. Sunia śpi na dworze, strasznie się trzesie :(

Czekamy na fotki z niecierpliwością...