Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bedzin, Katowice, Sosnowiec, DG, Czeladz, wczoraj u mojej psiury w domu rodzicow wyczulismy jakies zgrubienie (kulke) w okolicach mostka i trzeba jechac sprawdzic, psina jest w DG, ale konkretnie miasto nie gra wiekszej roli, byle nie na drugim koncu PL.

Posted

dobra, dzieki wszystkim tu i na pw, myslalam, ze znajde cos w odpowiednim topicu, ale jakby umarl smiercia naturalna... a przez te lata to sie wiele zmienilo.

Posted

Również polecam "Lupus" ul. Ostrogórska 33a w Sosnowcu :)

Wczoraj była mega sesja foto dla psiaków - cyknęłam ponad 330 zdjęć :mdleje:zaczęłam przebierać i obrabiać, ale trochę to potrwa. Ss Tobie wyślę na maila - chyba łatwiej będzie Ci tak wrzucać na stronę?

1. Pies, którego wg kartoteki niby odebrał właściciel, ale pies siedzi w schronisku - nikt nic nie wie :roll:

2. Bardzo wystraszona i popłakująca niebieskooka haszczka

Posted

7. Wystraszony kudłatek

8. Bardzo wystraszony psiak wielkościowo mniejszy od collie, większy od shelti, może Ciotki siedzące w tych rasach się wypowiedzą co to bardziej jest.

Posted

tyle tych nieszczęśliwych psiaków przybywa każdego dnia - można się załamać. ten bokserek wygląda kiepsko, zabiedzony, chudy i chyba ma jakies ranki czy otarcia na łapkach. no i nie najmłodszy - może nie dać rady w schronie

Posted

Seter na pewno nie.
Bokser musi znaleźć tymczas, on na bank nie da rady w schronie :(

9. Ten piesek miał już chyba robione fotki, albo bardzo podobny.

Posted

Dziewczyny , na zdjeciu num 7 jest psiaczek b podobny do Koali ze schronu w Gliwicach , Koala zostal adoptowany przez matke mej chrzesnicy latem ub roku , w niewyjasnionych okolicznosciach zaginal podobno na specerze! adoptowany do Czeladzi , nie moge wyjasnic do konca tej sprawy z matka mojej chrzesnicy ani z nia :shake:zaginal w czeladzi mniej wiecej , okolo pazdziernika ub roku!na watku psiakow z Gliwic bardzo sie martwia i denerwuja o niego , na mnie rowniez i sie nie dziwie , jednak nie mialam mozliwosci nawet dowiedziec sie , kiedy dokladnie zaginal , prosze sprawdzcie , jesli mozecie czy reaguje na imie Koalahttp://www.dogomania.pl/threads/141878-Schronisko-w-Gliwicach-potrzebna-pomoc-w-ogłaszaniu-psiaków!!!/page155

Posted

11. Ten psiak miał ostatnio robione fotki, ale w większości rozmazane, więc zrobiłam jeszcze raz. Jest super wariatem :) Dla aktywnych ludzi. Jak dla mnie taki trochę retriverowaty, samiec ale zwykle brany za sukę ze wzgl. na dziewczęcy wygląd :)

Posted

:placz::-(podeslalam , ale ta kobita z czeladzi , matka mej chrzesnicy wcale nie szukala na sto procent , tam u niej jest juz nastepna psina mloda , ja jezdzac tam liczylam na prwde o psince , b czesto nie wpuszczaly i tel nnie odbieraja ....to jest margines , ale na watku Gliwic nie moge wszystkiego o nich napisac w obawie ...nie mam kontaktu z Mieczyslawa Z . z Czeladzi , ktora toi adoptowala Koale , tam jest chyba juz tylko potrzebna policja ....Mieczyslawa to matka mojej chrzesnicy , ja od zeszlego roku nie moge sie z nimi dogadac od grudnie czekam na jakies wiesci , to jest b trudna rodzina ....

Posted

13. Starszy owczarkowaty - też miał robione zdjęcia, ale w większość niewyraźne

14. Bernardynek. Ma więcej fot, ale w ołowie sesji opluł się strasznie i wysłałam zdjęcia Rafałowi z prośbą o zfotoszopowanie :)