Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znow sie nie wyświetla ogłosiłam bazyla, lolę dyzia, hania, timon, laluś kora, maciek, leon, tosia, cherry, znajda, kacper, krecik, ruda, pedro, obcy, major, stokrotka, rudziejka i psy fundacyjne saszka, bari, caro, bosman, wergiliusz,pączek,

Posted

Sylwia dowiedziałabyś się czegoś więcej o tym biedaku? (płeć, wiek, skąd jest?). Siedzi w boksie tam gdzie była Maksiu - obok szczeniakarni. Wrzuciłam go na ten wątek http://www.dogomania.pl/threads/177924-Pudle-i-pudlowate-w-potrzebie-prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-psiak%C3%B3w!/page401

[quote name='Emiś']Zobaczcie, jaka bieda :( przez kilka godzin gdy byłam w schronisku tak siedział /siedziała :(

Niestety nie mam o tym psiaku nawet podstawowych danych - możliwe, że dopiero w sobotę uda mi się zdobyć informacje konieczne do wstawienia na pierwszą stronę wątku, ale chciałam chociaż te zdjęcia od razu wrzucić. Wielkość mini. W sobotę go jeszcze nie było, trafił w tym tygodniu.

Zdjęcia tylko takie przez kraty.

Posted

Śliczny kudłacz, nie powinien mieć problemów ze znalezieniem domku, przydałoby mu się strzyżenie, ale przy tych temperaturach chyba lepiej na razie nie. Można zaproponować, że gdy znajdzie się opiekun to Sylwia go obetnie, maszynka jest do dyspozycji!

Posted

OSTRZEZENIE !

Moze juz znacie Pania Kasie z Wadowic, jesli nie ostrzegam przed nia, zeby zaden pies tam nie trafil. Podobno miala spaniela z krakowskiego azylu. Potem suczke z Orzechowcow, teraz poluje na kolejna sunie, tym razem z Mielca. Szuka zawsze malych psiakow. Na watku jest podany czesciowo nr telefonu.

http://www.dogomania.pl/threads/198386-Malutka-Nutka-z-łańcucha-w-typie-JACK-RUSSEL-TERRIER-szuka-domku...?p=16098625#post16098625

Posted

sosnowieckie schronisko napisał(a):
Wielkie dzięki Basiu!

Miało być "post Gisic", a napisałam MartynyP, już jestem tak zalatana, ze mi się wszystko chrzani, chodziło mi o posta z tego wątku o 3 wypłoszach.

:evil_lol:

ależ ty musisz o mnie myśleć nieustannie i stąd taka pomyłka :eviltong:

Posted

No strzyżenie, to tylko przy opuszczeniu schroniska. Biedak i tak siedział na tym betonie i trząsł się :(

Wczoraj do schroniska trafiła taka sunia:

Człowiek, który przywiózł ją do schroniska znalazł ją dwa dni temu w Sosnowcu na Maczkach. Sunia miała u nich zostać, byli u weta, wykąpali, kupili smycz i obróżkę. Niestety w nocy pogryzła im łóżko a takiego szkodnika trzymać nie będą...

Suczka ma ok. 6 miesięcy, bardzo wystraszona, ze strachu warczy.

Posted

Uwaga sytuacja podbramkowa
znaleziono beagla ok 2lat ze smycza i obroża, ogłoszenia w okolicy wisza nikt sie nie zglasza po psa. Poszukuje mu domu stalego albo choc tymczasu. Moze byc u panstwa co znalezli do środy potem musi gdzies trafic, ja nie znam nikogo wiec dadza do schronu....chce tego uniknąc
moze znacie jakis hotelik? Emis? w Zabrzu była Maszka moze cos poradzicie?
zdj psa

kontakt do mnie gg 4058628 kom 793 610 996

Posted

Emiś proszę zaopiekuj się w sobotę nową wolontariuszką .Podałam jej twój nr tel .Ma przynieść ze sobą umowę.Sylwię poinformowałam że będzie nowa wolontariuszka do wyprowadzania psów .
No i trzymać za mnie kciuki,mój pierwszy raz nastąpi w środę i mam pełne pory ,bo od 10 lat jestem kocią mamką i nie wiem czy dam sobie radę z psiakiem:(

Posted

Mój hotel ruszy najwcześniej wiosną/latem. Na DT nie jestem w stanie wziąć - Zoe siedzi :(

Mar_tika poród przeżyłaś, a z psem nie podołasz ;) Dziewczyną się zajmę. Oby z krzykiem nie uciekła :D