Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reksio to bardzo fajny, śliczny psiak. Są gdzieś jego zdjęcia w picassie?

Sylwia, ta owczarka z czwartego postu znalazła dom, czy dalej siedzi, w jakim boksie ? bo nie mogę się rozeznać
Czekamy na info co z Cwaniakiem bo wiem że są na niego chętni.

Posted

[quote name='sosnowieckie schronisko']zapka nie wiem o jaka owczarke pytasz.
Bolek ma dom.

Misia od dzisiaj też w nowym domu u Marioli :loveu:.

Posted

Sylwia ja nadal ogłaszam Cwaniaka i podaję twój telefon. Jeszcze ogłosiłam tą Korę zktórą wychodzeboks chyba 32 i Tutu z którą chodziłaś . Podaję twój telefon bo sama jakoś narazie nie czuję sie pewnie. Myślę że nie jesteś zła.

Posted

nie wiecie co z z tym malym jamniczkiemchyba z boksu nr 3 /boks kolo cwaniaka/ jak bylysmy w sobote to zachowywala sie jakby byla chora i wzieli ja do osobnego boksu zeby ja obserwowac?

Posted

chcialam powiedziec ze nie wiem czy jutro przyjde bo mnie zmogla choroba leze z goraczka, chyba ze mi przejdzie. Jezeli mnie nie będzie to jezeli ktos bedzie mial czas to moze wyjsc na spacer z sunia z boksu 32 ma naimię Kora

Posted

sosnowieckie schronisko napisał(a):
Chyba nie.
Zapka miała sprawdzić białasa, trzeba ją zapytać czy to zrobiła, jak nie to trzeba to zrobić dla pewności.

doprawdy nie wiem o co chodzi

Posted

[quote name='Jenny19']W katowickim schronisku na kwarantannie jest taki biały husky czy to nie przypadkiem ten pies od nas?
http://www.katowice.schronisko.net/kwarantanna-id-58502.html
http://picasaweb.google.com/116410361292660381439/ZnalazlyDom#5506716280821894578
nie sądzę, tamten pies był rosły, miał sierść białą nie kremową i niebieskie oczy. Ale zawsze mozna sprawdzić u adoptującego, schronisko ma jego namiary.

Posted

[quote name='ANETTTA']czy bernardyniasty jeszcze jest ;)

Jest u nas teraz takie cudo, smutne i obrażone cały świat:

Wkleiłam do picasa zdjęcia oneczki przestraszonej z boksu 35 (jak ona miała na imię Agatka, Agusia ?) i cwaniaka, który wyszedł na zdjęciach jak diablo - zło wcielone :)

Posted

Co Cwaniak ma na grzbiecie?

Wygląda mi jak bardzo w typie pręgowany shih-tzu... Czemu nikt go nie doprowadzi do porządku?
Z takim wyglądem ma nikle szanse na adopcję...

Posted

Witam mam pytanie czytałam kilka wątków i zauważyłam że niektóre osoby sprzedają rzeczy na rzecz piesków czy tutaj ktoś zajmuje się czymś takim? Chce przekazać kilka rzeczy do sprzedaży aczkolwiek chciałabym aby pieniążki ze sprzedaży poszły na Sosnowieckie biedactwa znajdujące się w schronisku. Pozdrawiam