Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ok do jutra, aha o 9.45 bede pod dworcem bo jednak sie zabieram:D koszulka M dla mnie no chyba ze jakas duza ta S roznie bywa, fajnie ze ktos o mnie pamieta;p

Posted

DW1 napisał(a):
Ja też proszę do kotów- Dorota Wojciechowska
Umowę wolontariacką dalam Janeczce :o))

Sorki za buźkę miała być uśmiechnięta ale nie umię jej zmienić.
pozdrawiam DW

Posted

W niedzielę ze schroniska wybywają 3 jamniki, jeden jedzie do Żywca, jeden na dt do Kariny S., jedne na dt. do mnie (ściślej do córki, bo kaszel kenelowy wciąż szalej u Iguni), gospodynie przyszła do mnie, że jest Pani zdecydowana na adopcję jamnika, ale jakoś do mnie ta Pani nie doszła, może przyjdzie w poniedziałek, znam swoich lokatorów, więc domek byłby pod kontrolą...

Posted

Przypominam, ze u mnie na DT ciągle jest Lula z tego schroniska. Czy ktos może ją pomóc regularnie ogłaszać? Widze, ze sprawnie idzie Wam ogłaszanie schroniskowych psów, a o Luli już prawie wszyscy zapomnieli.

Posted

Gisic87 napisał(a):
Dziękuję za odpowiedź Jedna sunia to taka mix goldenka dlatego zapadła mi w serducho a druga to taki mix Rozi i Azury które były u mnie na DT. Zabrałabym jakąś sunie już teraz ale muszę się powstrzymać ze względu na przyjazd ojca ale jeśli jakaś bida za tydzień będzie w pilnej potrzebie to pomyślę jak to rozwiązać:roll:

Ta goldenowata sunia nadal w schronie siedzi, jakby ją wystrzyc, wyczesać, pokazać dobry świat, to miałaby niewątpliwie szansę na dom. Gisic, może wymyśl coś?

Posted

w boksie z jamniczkiem czarnym był psiak, który po obcięciu może za Shih tzu śmiało robić, bez trudu domek znajdzie, przed chwilą miałam telefon w sparwie Ares, czarnego jamniora, bardzo obiecujący!

Posted

Jaaga napisał(a):
Przypominam, ze u mnie na DT ciągle jest Lula z tego schroniska. Czy ktos może ją pomóc regularnie ogłaszać? Widze, ze sprawnie idzie Wam ogłaszanie schroniskowych psów, a o Luli już prawie wszyscy zapomnieli.

Jasne, podeślij tekst i zdjęcia to ogłosimy Lulę.

Posted

Jenny19 napisał(a):
Jasne, podeślij tekst i zdjęcia to ogłosimy Lulę.

Tekst i fotki sa na wątku, który wstawiła Zapka w 1148 poście. Gdyby dało sie ja do Oferty dac, to byłoby super. Siedzi u mnie już trzeci miesiąc.

Posted

Założyłam 2 kolejne wątki dla Leny i Rasto:
Lena
http://www.dogomania.pl/threads/189816-Lena-cudowna-pr%C4%99gowana-suczka-mix-bulla?p=15089554#post15089554
Rasto
http://www.dogomania.pl/threads/189815-Rasto-m%C5%82ody-uroczy-charto-a%C5%9Bcik-szuka-domu
Proszę zakładajcie wątki szczególnie tym psom, które wyprowadzaliście, bo potraficie coś o nich powiedzieć, a tak trzeba się bawić w bajkopisarza, żeby coś do ogłoszeń wymyślić. Druga sprawa, że będzie można pisać, na wątkach konkretnych psów, a nie na tym, bo później ciężko będzie się przez te wszystkie strony przebić.

Posted

Proszę zakładajcie wątki szczególnie tym psom, które wyprowadzaliście, bo potraficie coś o nich powiedzieć, a tak trzeba się bawić w bajkopisarza, żeby coś do ogłoszeń wymyślić. Druga sprawa, że będzie można pisać, na wątkach konkretnych psów, a nie na tym, bo później ciężko będzie się przez te wszystkie strony przebić.
Ja nie dam rady zakładać wszystkim wątki i je prowadzić i zerkać na inne, bo to baaaardzo pracochłonne. Ale możę na picassie piszmy w komentarzach czy gdzieś tam jakie te psy są. Tak jest to przejrzyste i wszystko na kupie. Też każdy może coś dopisać.
Czekam tylko aż jotka wstawi resztę zdjęć.

Tego z 8 kwarantanny nie kojarzę.

Posted

Ja jestem w trakcie wysyłania zdjęć z dzisiaj do Sylwii. Staram się, tam gdzie coś wiem, dodawać krótkie komentarze. I imiona.
Nie chcę się wtrącać, ale też myślę, że z wątkami dla tylu psów naraz może być problem. Zamiast tego lepiej je chyba po prostu ogłaszać.

Posted

Ok, to może zróbmy tak jak zaproponowała zapka czyli w komentarzach pod zdjęciem piszmy co wiemy o danym psie- przede wszystkim o tych, które Sylwia wytypowała do ogłaszania, jako pierwsze, czyli te które mają imiona.

Posted

Ja mam wieeeeeeelką prośbę, żeby wpisywać w picassie płeć psa. Bo już okazuje się że ja połowy nie pamiętam z tych które wyprowadzałam. Trzeba chyba uzupełnić to z tych naszych kart.