Rybka_39 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Tak, ma chore tylko jedno oczko, jest śliczny, GośkaGoska prosiła o zdjęcia, on siedzi w ostatnim boksie po prawej, chyba 2 rząd? Shih tzak wraca z adopcji, ponoć nie lubi kobiet i trzeba z nim pracować! Quote
katik Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wrócił do schroniska, czy zostanie w tym domu do czasu znajdzie nowego właściciela? Quote
Wiewiórka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Może poprostu potrzebuje więcej czasu a nie że odrazu nie lubi kobiet Quote
Wiewiórka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Trzeba Shih tzakowi założyć wątek, napiszcie o nim na wątku kudłaczy. Ile może zostać w tym DS? Potrzebne są dobre zdjęcia, najlepiej jak by był już na nich ogarnięty (wykąpany i ostrzyżony) i ogłoszenia Quote
Rybka_39 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Szitzak jedzie do Kociego Świata do Wawy, potrzebny transport Katowice-Wawa! Pekina nie ma. Quote
Rybka_39 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Nie zdołałam dzis dotrzeć do schroniska, może ktoś da rad przed świętami mi tego Onka obfocić? Quote
leonarda Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Rybka, jakby co, odezwij się do mnie na PW w tej sprawie. Wolałabym nie jechać sama, bo Ty wiesz, o kórego psa chodzi. Mogę Cię skąd chcesz zabrać i odwieźć. Quote
leonarda Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Niewykluczone, że miałabym transport dla psiaka do w-wy na wtorek:) Tylko chyba musiałby mieć jakąś klatkę albo co.. Bo kierowca jechałby sam. To nie jest na 100% jeszcze, ale bardzo prawdopodobne. Też się odezwij. Jak Ci jeszcze nie wysłałam mojego tel. to zaraz dam na PW. Quote
leonarda Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 A, sprawdziłam - transport pewny do Łodzi, a dalej..?:( Ale jeszcze jutro spróbuję negocjować. Tylko szanse jednak marne. Tak, czy inaczej, dam znać do południa. Quote
Rybka_39 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A ja zapytam czy transport jeszcze potrzebny bo nawet nie wiem. Iza dzięki za pomoc i za dobre chęci!Mnie własnie pasuje tylko głównie w soboty, przed świętami nie dam rady. Quote
zapka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ja postaram się podjechać tam po pracy w tym tygodniu. Quote
Wiewiórka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 I co dalej? wiadomo już coś? był ktoś w schronie? Quote
Rybka_39 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Niestety, wiewiórka a Ty kiedy będziesz w schronie? Ja dopiero po świętach ... Quote
zapka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Kurcze nie dałam rady jeszcze tam dotrzeć, bo czasowo trochę nie wyrabiam i jeszcze do tego jakies choróbsko się za mną wlecze. Nie mogę niestety obiecać że przed świętami tam dojadę. Quote
Wiewiórka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ja też właśnie się rozchorowałam strasznie jak tylko mi się polepszy to będe w schronie może jutro nawet a jak nie jutro to pojutrze Quote
Emiś Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Do schroniska trafił wczoraj znaleziony psiak w typie husky. Samiec, ok. 6 mies. Psiak Na razie jest na kwarantannie, szuka swojego dawnego, lub nowego właściciela. Wymaga szkolenia i doświadczonego opiekuna. Jest bardzo przyjacielski w stosunku do ludzi, do innych zwierząt nie sprawdzony. Może ktoś mógłby zaoferować mu DT? Szkoda, żeby trafił do pseudo, albo do niedoświadczonych ludzi, którzy po chwili go oddadzą bo nie będą potrafili sobie z nim poradzić :( Quote
Wiewiórka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Pies jest śliczny i żeczywiście pseudochodowcy mogą się o niego bić do tego to jeszcze szczyl więc będzie napewno dużo chętnych. Najlepiej by było znaleść mu dt, napisze ktoś do wielbicieli rasy? Quote
Emiś Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Szczenior haszczakowaty (a właściwie malamutowaty) pojechał dziś do nowego domu. Przy okazji wizyty w schronisku zrobiłam zdjęcia psiakom. Jest sporo psiaków w typie różnych ras. Obecnie najbardziej potrzebująca jest mała jamniczka (jamniczek?). Bardzo źle znosi pobyt w schronisku, jest przerażona, cały czas się trzęsie, jest chudziutka, nie wchodziła do boksu, siedziała cały czas przerażona na betonie :( Jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/183224-MaleA-ka-przeraA-ona-jamnisia Dziś trafił też york (nie wiem, jaka płeć ani wiek) http://www.dogomania.pl/threads/183232-Komu-zginAE-A-york Jest w boksie ze szczeniakami. Wystraszony całą sytuacją, nie podoba mu się, że maluchy po nim skaczą. Bardzo pilnie dt potrzebuje też sznaucerkowaty psiak - jest koszmarnie skołtuniony, koniecznie wymaga strzyżenia. http://www.dogomania.pl/threads/183233-Potrwonie-skoA-tuniony-sznaucerek-Pilnie-DT Quote
MartynaP Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 czy ktos sie wybiera na dniach do schronu????? Quote
Emiś Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='MartynaP']czy ktos sie wybiera na dniach do schronu?????[/QUOTE] Będę w piątek po jamniczkę, bo znalazło się dla niej miejsce. Dziś wieczorem postaram się wkleić resztę zdjęć, jest ich sporo, więc będę wklejała partiami. Jest bardzo dużo piesków w typie rasy: boksery, sznaucery, owczarki, amstaffy, terierki... Quote
MartynaP Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Emiś']Będę w piątek po jamniczkę, bo znalazło się dla niej miejsce. Dziś wieczorem postaram się wkleić resztę zdjęć, jest ich sporo, więc będę wklejała partiami. Jest bardzo dużo piesków w typie rasy: boksery, sznaucery, owczarki, amstaffy, terierki...[/QUOTE] moze bym z tobą podjechala ;) Quote
Emiś Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='MartynaP']moze bym z tobą podjechala ;)[/QUOTE] Będę jechała tam koło południa, myślę, że koło 13, jak Ci pasuje, to możemy się umówić :) Quote
MartynaP Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Emiś']Będę jechała tam koło południa, myślę, że koło 13, jak Ci pasuje, to możemy się umówić :)[/QUOTE] zorientuje sie czy mam jak dojechac i dam ci znac,tak na 13 pod schronem jakby cos?? zreszta jutro bede z kotka,bedziesz w pracy? Quote
Recommended Posts