Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, ma chore tylko jedno oczko, jest śliczny, GośkaGoska prosiła o zdjęcia, on siedzi w ostatnim boksie po prawej, chyba 2 rząd?

Shih tzak wraca z adopcji, ponoć nie lubi kobiet i trzeba z nim pracować!

Posted

Trzeba Shih tzakowi założyć wątek, napiszcie o nim na wątku kudłaczy. Ile może zostać w tym DS? Potrzebne są dobre zdjęcia, najlepiej jak by był już na nich ogarnięty (wykąpany i ostrzyżony) i ogłoszenia

Posted

Niewykluczone, że miałabym transport dla psiaka do w-wy na wtorek:) Tylko chyba musiałby mieć jakąś klatkę albo co.. Bo kierowca jechałby sam. To nie jest na 100% jeszcze, ale bardzo prawdopodobne. Też się odezwij. Jak Ci jeszcze nie wysłałam mojego tel. to zaraz dam na PW.

Posted

A ja zapytam czy transport jeszcze potrzebny bo nawet nie wiem.

Iza dzięki za pomoc i za dobre chęci!Mnie własnie pasuje tylko głównie w soboty, przed świętami nie dam rady.

Posted

Kurcze nie dałam rady jeszcze tam dotrzeć, bo czasowo trochę nie wyrabiam i jeszcze do tego jakies choróbsko się za mną wlecze. Nie mogę niestety obiecać że przed świętami tam dojadę.

Posted

Do schroniska trafił wczoraj znaleziony psiak w typie husky. Samiec, ok. 6 mies. Psiak Na razie jest na kwarantannie, szuka swojego dawnego, lub nowego właściciela. Wymaga szkolenia i doświadczonego opiekuna. Jest bardzo przyjacielski w stosunku do ludzi, do innych zwierząt nie sprawdzony.

Może ktoś mógłby zaoferować mu DT? Szkoda, żeby trafił do pseudo, albo do niedoświadczonych ludzi, którzy po chwili go oddadzą bo nie będą potrafili sobie z nim poradzić :(

Posted

Pies jest śliczny i żeczywiście pseudochodowcy mogą się o niego bić do tego to jeszcze szczyl więc będzie napewno dużo chętnych. Najlepiej by było znaleść mu dt, napisze ktoś do wielbicieli rasy?

Posted

Szczenior haszczakowaty (a właściwie malamutowaty) pojechał dziś do nowego domu. Przy okazji wizyty w schronisku zrobiłam zdjęcia psiakom.

Jest sporo psiaków w typie różnych ras.

Obecnie najbardziej potrzebująca jest mała jamniczka (jamniczek?). Bardzo źle znosi pobyt w schronisku, jest przerażona, cały czas się trzęsie, jest chudziutka, nie wchodziła do boksu, siedziała cały czas przerażona na betonie :( Jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/183224-MaleA-ka-przeraA-ona-jamnisia

Dziś trafił też york (nie wiem, jaka płeć ani wiek) http://www.dogomania.pl/threads/183232-Komu-zginAE-A-york
Jest w boksie ze szczeniakami. Wystraszony całą sytuacją, nie podoba mu się, że maluchy po nim skaczą.

Bardzo pilnie dt potrzebuje też sznaucerkowaty psiak - jest koszmarnie skołtuniony, koniecznie wymaga strzyżenia. http://www.dogomania.pl/threads/183233-Potrwonie-skoA-tuniony-sznaucerek-Pilnie-DT

Posted

[quote name='MartynaP']czy ktos sie wybiera na dniach do schronu?????[/QUOTE]

Będę w piątek po jamniczkę, bo znalazło się dla niej miejsce.

Dziś wieczorem postaram się wkleić resztę zdjęć, jest ich sporo, więc będę wklejała partiami. Jest bardzo dużo piesków w typie rasy: boksery, sznaucery, owczarki, amstaffy, terierki...

Posted

[quote name='Emiś']Będę w piątek po jamniczkę, bo znalazło się dla niej miejsce.

Dziś wieczorem postaram się wkleić resztę zdjęć, jest ich sporo, więc będę wklejała partiami. Jest bardzo dużo piesków w typie rasy: boksery, sznaucery, owczarki, amstaffy, terierki...[/QUOTE]
moze bym z tobą podjechala ;)

Posted

[quote name='MartynaP']moze bym z tobą podjechala ;)[/QUOTE]

Będę jechała tam koło południa, myślę, że koło 13, jak Ci pasuje, to możemy się umówić :)

Posted

[quote name='Emiś']Będę jechała tam koło południa, myślę, że koło 13, jak Ci pasuje, to możemy się umówić :)[/QUOTE]
zorientuje sie czy mam jak dojechac i dam ci znac,tak na 13 pod schronem jakby cos??
zreszta jutro bede z kotka,bedziesz w pracy?