Rybka_39 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 wyśliji mnie bo zapki dziś nie będzie: sylwia39@gmail.com Quote
Rybka_39 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 I jakbyś mogła toopis dodaj do tych zdjęć, a mam pytanie jak często tam jeździsz do tego schronu? Quote
Wiewiórka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Raz w tygodniu, to jak wkleisz to poopisuje ok? Quote
Rybka_39 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Rybka_39'] Bokser szorściak, siedzi z borderem: Przymilny facet, ale jak ja mu robiłam fotki to wystraszył się aparatu: Szczena tego też widziałam, odpychał inne i pchał pychol do miziana, sympatyczny na kwarantannie: długo siedzi w schronie :loveu::loveu: przymilna sunia ? Quote
Wiewiórka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Szorściak nie zwrócił wogule na mnie uwagi, a ten aścik bardzo sympatyczny, o Białym nic nie wiem, tyle że długo siedzi w schronie Quote
dineh Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 kochane !! w razie czego -> jak by trzeba doglądać w schronie czy coś można do mnie pisać i zdjecię jak się da zrobie.. Quote
Wiewiórka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 To prążkowane astowate to przymilna sunia, a o Misiu też nic nie wiem Quote
Rybka_39 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ???? maleństwa, dziś były tylko 2, na pewno ten po prawej i jeden głądki+ sunia szorstkowłosa, troche większa od tych maleństw, bardzo płakały ? szczeny z kwarantanny, będą duże: Quote
Jaaga Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Pewnie wczoraj był wet, skoro nie ma psa po wypadku i wszeszczących maleństw. O shih-tzu poinformowałam koleżankę ze Sosnowca, która swojego strzyże u mnie. Ma popytać znajomych, może znajdzie mu DS. Czy on jest jeszcze na kwarantannie? Pamietam weścika, który nie dożył własnego domu. Wydawało mi sie, że będzie rozchwytywany, bo w typie rasy, a taki smutny koniec go spotkał. Quote
leonarda Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jaga, ja już pisałam przed chwilą na wątku potrąconego pieska - wet był koło 13 u niego, o 17 już psa nie było (że odebrany). Może to i jest zbieg okoliczności, chcę w to wierzyć, ale... Quote
jotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jak dobrze pójdzie, shi-tzu jutro pójdzie do moku Quote
Magda & Zicko Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dziewczyny które były w schronie.. czy ten shih jest a kwarantannie? bo aż mi serce podskoczyło.. jeżeli ktoś jechałby do schronu jutro czy dałoby rade go wyciagnąć ? Wziełabym go do siebie.. edit: jeżeli coś nie poszłoby z tym domem.. moge go wziać do siebie;) sama mam taka plaskata mordę w domu. bo z nerwów nie doczytalam odtstaniej wiadomości:D Quote
Rybka_39 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Shih tzak nie jest na kwarantannie, ostrzegam jednak, że jest tak zestresowany, że jazgota i z początku może probować atakować, shih jest na małych psach jak się wejdzie to po prawej stronie, któryś rząd, no wiecie tam gdzie są małe psiaki. Pies po wypadku został odebrany przez właścicielkę, podali nawet imię i nazwisko właścicielki i imię psa- niech się Jotka wypowie. Wrzeszczące maleństwa były 2:placz: Quote
Magda & Zicko Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Nie dziwie się.. mój płaski pysk ma ślinotok. Dajcie znać co z tym domem.. bo jeżeli nic nie wyjdzie ja wezmę go do siebie .. wiadomo czy to suka czy pies? bo wartoby było ciachnąć. a do do Schroniska w Sosnowcu.. to jak ja byłam z kolezanką rozpiełysmy kurtki i jak to kobiety do faceta, pomachałyśmy rzęsami i zdjęcia porobiłysmy nawet. Wracałysmy całe uryczane... a jeszcze mam pytanie czy były w schronisku collie? jak ja była były dwa w tym jeden merle.. Quote
Rybka_39 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Nie, nie było, był tylko border collie z kulawa łapką. Shih tzu już bezpieczny, na razie na DT, jak Ilona prześle mi zdjęcia, to wstawię, zdaje się, że szykuje się już dla niego DS, rzucał się z początku, ale dał się wziąc nawet na ręce i w DT już się uspokoił. Quote
Magda & Zicko Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jak dobrze ze Pani Ilona go wzięła.. zaraz pewnie zdjęcia będą :) Pies jest pod dobra opieką ! :) Szukamy mu DS :) edit: aaaa i mam taką mała prośbę gdyby w schronisku pojawił się shih-tzu albo w typie prosze,żeby ktokolwiek dał znać :) będziemy wyciągać je ze schroniska i gdyby ktoś miał takie chody w schronisku żeby rezerwować ewentualnie :) :oops: Quote
zapka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Rybka_39 napisał(a):Shih tzu już bezpieczny, na razie na DT, jak Ilona prześle mi zdjęcia, to wstawię, zdaje się, że szykuje się już dla niego DS, rzucał się z początku, ale dał się wziąc nawet na ręce i w DT już się uspokoił. ;) wow, no to super że tak sprawnie to poszło. Wyglądał strasznie w tym schronie, bardzo zaniedbany. Teraz będzie tylko lepiej. Quote
Magda & Zicko Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Żeby wszyscy chcieli tak psy ze schronu wyciągac .. a nie tylko najbardziej modne.. Quote
Rybka_39 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Magda & Zicko']Żeby wszyscy chcieli tak psy ze schronu wyciągac .. a nie tylko najbardziej modne.. No teraz czeka łaciatek na szansę...o niego się nie biją, o smuteczkę z resztą też nie, ale dobrze, że są miłośnicy rasy, bo wiadomo do kogo się zwrócić, ten szitzak rzucał sie i może by go uśpili, bo kazdy chce łagodnego pieska, a wiadomo, ze za kratami każdy psiak sie stresuje, wystarczyłą odrobina cierpliwości i Pan shih tzu już na włościach. :) Skunsik w nowym domku zostanie wykapany bo cuchnął ponoć strasznie i obcięty, adoptowali go młodzi ludzie i od razu pokochali z wzajemnością- relacja Ilony.;) Zdjęcia ilony z komórki: Oneczek z zaćmą to na pewno samiec, był z innymi psami w boksie, za dużo o nim nie wiemy, merdał ogonkiem, w niezłej kondycji fizycznej...tylko to oczko biedne Quote
Rybka_39 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Będzie ktoś z Was przed sobotą w schronisku? Potrzebuję zdjeć jednego ONka z bielmem/zacmą? na oczku, tego co siedzi z szorstkowłosym bokserem i borderem razem w boksie. Quote
Jaaga Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Może Terenię1 poprosić, chyba jest na bieżąco u kotów? Jeszcze zdjęcie tego pekińczykowatego psa też przydałoby się. Skoro jedna kudłata bieda tak szybko znalazła dom, to może jemu tez udałoby się? Oneczek na zdjęciu ładny i wcale nie wygląda staro. Zdjęcia i wątek na pewno ułatwiłyby mu znalezienie domu. On ma chore tylko jedno oko? Quote
Recommended Posts