toyota Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Po latach znów na dogo ;) Miło widzieć znajome nicki. Mam nadzieję, że zajrzycie do mnie :) Człowiek coraz starszy, trochę zmian mniejszych i większych , ale psy są ciągle ważną częścią mojego życia. Jestem teraz wolontariuszem w zupełnie innym przyjaznym zwierzętom i ludziom miejscu. Zatem przedstawiam Wam Bruna: Bruno to pies w typie owczarka niemieckiego w wieku ok. 6 lat. Jest wykastrowany, zaszczepiony, odrobaczony. Bruno jest uwielbiany przez wolontariuszy, grzecznie chodzi na smyczy, zna podstawowe komendy i lubi się bawić. Nie przejawia agresji do ludzi. Nie poszukujemy dla Bruna pracy stróża, ale domu, w którym będzie członkiem rodziny. Bruno przebywa w Centrum Opieki nad Zwierzętami w Grudziądzu. Jeśli chciałbyś go poznać, możesz zabrać go na spacer lub pobawić się z nim na ogrodzonym wybiegu. Zapraszamy ! COZ -tel. 56 450 42 28, wolontariuszka Joanna- tel. 605060617 Jeśli ktoś chciałby poogłaszać Bruna, albo go adoptować, to zapraszam ! Quote
toyota Posted November 28, 2018 Author Posted November 28, 2018 Chłopak trochę zmarnowany życiem, bo przyjechał do nas z innego schroniska o nienajlepszej reputacji. Ale charakter ma super. Quote
malagos Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Witaj, Toyoto! Dawnośmy się... :) A pies bardzo w typie rasy, uroczy :) Quote
toyota Posted November 30, 2018 Author Posted November 30, 2018 Hej dziewczyny , jakby co, to pod opieką mamy w tej chwili ok. 220 psów do wyboru do koloru ;) Strona się dopiero tworzy, jak coś do zapraszam do mnie po dokładniejsze info na temat psów: http://coz.grudziadz.org/doadopcjipies.html Quote
toyota Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 Nie wiecie może, czy można jeszcze gdzieś kupić obroże od Taks ? Są jeszcze organizowane bazarki ? Quote
Recommended Posts