Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[TABLE]
[TR]
[TD="width: 50%"] PŁEĆ:
WIELKOŚĆ: duża
MAŚĆ: jasna
SIERŚĆ: krótka
[/TD]
[TD="width: 50%"] W OKOLICY: Łagiewiki
DATA ZGŁOSZENIA: 2012-06-22
KONTAKT: 516-288-981 tomasz.gos44@gmail.com
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]
Dnia 19 czerwca 2012 roku przy ulicy Łagiewnickiej a Kreciej w Łodzi ok godziny 23:00 , znalazłem labradorkę, tzn. przyłączyła się do mnie i mojej bokserki, i tak trafiła do mnie do domu. Labradorka ma coś z łapami tylnymi, gdyż bardzo niezgrabnie się porusza. Wygląda jak w ciąży, jednak najprawdopodobniej to tylko spora nadwaga, zresztą można zobaczyć na zdjęciu. Cecha charakterystyczna to wykrzywiony do góry pazur u przedniej łapy oraz ciągle wymuszona głaskanie i drapanie po głowie (prosi podnosząc łapę i kładzie na ręku człowieka lub ją głową próbuje podnieść).
Proszę o kontakt na maila, jeżeli już telefonicznie to tylko smsem.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=zgzn_det&w=19748

Posted

uwaga:(
Jest w łodzi do adopcji czarny labek, pies 5lat, zrównoważony, akceptuje i kocha wszystkie istoty żywe. Powód oddania jest banalny...alergia dziecka, ale z tą alergią walczą już od roku i nie dają rady. Pies musi być izolowany w kuchni, a dziecko zamknięte w innym pokoju. Pies jest zdezorientowany bo do tej pory chodził po całym mieszkaniu:( Nie oddadzą go do schroniska choćby mieli go uśpić:( może akurat ktoś chciałaby czarnego labka?Zdjęć jeszcze nie mam. Kontakt do mnie: 692486565

Posted

Suni z postu 904 nie ma juz w schronisku. Robiłam dla niej ogłoszenia.

Wysłałam do Was pw dotyczące suni z postu nr 922 (czekoladowa labradorka w schronisku w Łodzi) czy mogę liczyć na odpowiedź ?

Posted

najprawdopodobniej ostatnio do schroniska w Lublinie trafił szczeniak czekoladowy labrador. Takie przynajmniej opowieści krążą po mojej wsi (okolice Lublina), że się przyplątał czekoladowy szczeniak który został odwieziony do schroniska (w czerwcu)

Posted

Parę dni temu do przytuliska trafił piękny, młody pies w typie rasy Labrador. Nazwaliśmy go Lolek. Psiak jest bardzo przyjazny i spokojny. Błąkał się po Osinach, na szyi ma ślady, które wyglądają jak po ugryzieniach innego psa. Bardzo prawdopodobne, że Lolek ma właściciela ponieważ jest zadbany i ewidentnie widać, że mocno za kimś tęskni. Z nadzieją w oczach stoi przy kratach boxu i wypatruje kogoś kto zabierze go do domu. Jeżeli ktokolwiek rozpoznaje psa prosimy o niezwłoczny kontakt.
[TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://przytulisko.glowno.pl/index.htm

501 420 548

Posted

poprzedninastępny

982061600048449

[/HR] [TABLE]
[TR]
[TD]płeć:[/TD]
[TD]samica[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wiek:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chip:[/TD]
[TD]982061600048449[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lokalizacja:[/TD]
[TD] Wojtyszki[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kastracja[/TD]
[TD]tak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapamietaj:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Wspaniała, młodziutka sunia w typie labrador retrievera. Jest żywiołową, dynamiczną i bardzo wesołą dziewczynką. Ma bardzo dobry kontakt z człowiekiem, chętnie współpracuje, uczy się i bawi. W mig nauczyła się aportować zabawki i przybiegać na zawołanie. Całkiem przyzwoicie chodzi na smyczy. Dogaduje się z innymi psami. Jest łagodna, radosna i bardzo kochana. Polecamy do adopcji.
GALERIA obejrzyj zdjęcia pieska
http://hotelzwierzat.com/zwierzak.php?id=1033

Posted

poprzedninastępny

982061600050137

[/HR] [TABLE]
[TR]
[TD]samiec[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]982061600050137[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Wojtyszki[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kastracja[/TD]
[TD]tak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Słodki, wesoły pies w typie labrador retrievera. Jest niezwykle kontaktowym i radosnym psiakiem. Chętnie spędza czas w towarzystwie człowieka. Jest przy tym sporym przytulakiem i z radością oddaje się głaskaniu, czy pieszczotom. Ciągle uśmiechnięty i ciągle w dobrym humorze. Przyjaźnie nastawiony do innych psów. Ładnie chodzi na smyczy, reaguje na przywołanie, raczej się pilnuje i nie oddala. Polecamy do adopcji.

http://hotelzwierzat.com/zwierzak.php?id=1031

Posted

poprzedninastępny

982061600048511

[/HR] [TABLE]
[TR]
[TD]samiec[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]982061600048511[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Wojtyszki[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kastracja[/TD]
[TD]tak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Sympatyczny, pogodny pies w typie labrador retrievera. Ma bardzo dobry kontakt z człowiekiem. Jest przyjacielski, łagodny, dogaduje się z innymi psami. Na spacerach trochę niezależny, zainteresowany zapachami i tropami. Na dźwięk piszczałki z pasją przeszukuje trawy i widać, że bardzo to lubi. Kopanie dziur i węszenie to jego ulubione spacerowe zajęcie, potrafi się jednak też skupić i współpracować np. aportując zabawki. Jest silny, zdarza się, że ciągnie na smyczy lub "głuchnie" na spacerach.
Polecamy do adopcji.

http://hotelzwierzat.com/zwierzak.php?id=1029

Posted

[TABLE="width: 530, align: center"]
[TR]
[TD="width: 530, colspan: 2"]

[TABLE="width: 530, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/HR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 290"]imię: Kluska
[/TD]
[TD="width: 290"]wiek: ok. 2 lat
wielkość: duza
rasa: labrador

kwarantanna do 2012-07-22

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]opis: Młoda labradorka w wieku 1-3 lat, znaleziona w okolicy ul.Edwarda i ul. Częstochowskiej. Błąkała się w tych okolicach od dwóch dni. Ma cieczkę. Jest zadbana, odżywiona, miała ślad po obroży. Przebywa w domu tymczasowym. Właściciela prosimy o kontakt z domem tymczasowym.

Pies nie przebywa w schronisku, w sprawie adopcji kontakt ponizej!!!

kontakt: 668 240 088, 502 708 508
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=7838

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

Dostałam informację, że u nas w Ostrowie ludzie chcą oddać 11 miesięcznego czarnego labradora. Pies jest typowo domowy i zadbany, jednak jego właściciele stwierdzili (po 10 miesiącach), że jednak nie mają czasu na psa i chcą się pozbyć.

Znajomy będzie się starał o zdobycie jego zdjęć.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='phase']OLSZTYN: Betsy to ok 2 letnia sunia w typie labradora. Jest szalona, bardzo energiczna i nie wychowana. Jest towarzyska i przyjazna. będzie idealnym psem dla ludzi, którzy /będą potrafili rozładować jej energię w pożyteczny sposób. Sunia nie przepada za psim towarzystwem.

w domciu !!

Posted (edited)

Czy to miniaturowy labek??? szuka DT, biała kudlata kolezanka zresztą też..kontatkt na pw

Chłopak już w domu :)

Edited by Evelin