eve86 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Witamy Bonnie... Oj nie tylko Ty jesteś zabiegana. Ja ostatnio też :roll: Quote
ewa2909 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Wpadliśmy zobaczyć maleństwo a tu już panna że hohoho:oops::oops::oops:. Ale dawno nas tu nie było:oops::oops::oops: Quote
***Paulina*** Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Hej wam:loveu: Ale ona wyrosła... Ale i tak jest śliczna:loveu: A uszolki masujcie i klejcie plasterkami, może jeszcze staną :kciuki: Quote
dysia-u Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Hej wam:loveu: Ale ona wyrosła... Ale i tak jest śliczna:loveu: A uszolki masujcie i klejcie plasterkami, może jeszcze staną :kciuki: Paula to specjalistka od stawiania uszu :loveu: Quote
moniczkaa86 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Witamy się wczesnoporannie i deszczowo... Quote
Milka_85 Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 [quote name='Gosia2406']Przyszłyśmy sie przywitać. Witamy:lol: [quote name='moniczkaa86']Witamy się wczesnoporannie i deszczowo... Witamy,u nas też nasz deszczyk się zapowiada.... Quote
Gosia2406 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Przyszłyśmy się przywitać środowo.U nas upał,nie idzie wytrzymać. Quote
Dorota i Kofi Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Bez względu a pogodę domagam się nowych zdjęć:lol: Co tam słychać u malutkiej? Quote
eve86 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Witamy w ten deszczowy poranek... Moje drogie czy u Was też tak sie dzieje że jak chcecie zobaczyc wszystkie posty których jesteście autorkami to wyskakuje jakiś dziwny bład???? Normalnie szok. Nie wiem co sie gdzie dzieje :angryy: Quote
Dorota i Kofi Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 eve86 napisał(a):Witamy w ten deszczowy poranek... Moje drogie czy u Was też tak sie dzieje że jak chcecie zobaczyc wszystkie posty których jesteście autorkami to wyskakuje jakiś dziwny bład???? Normalnie szok. Nie wiem co sie gdzie dzieje :angryy: Tak, tak, cos sie z wyszukiwarką porobiło... Quote
Yoko2009 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 eve86 napisał(a):Witamy w ten deszczowy poranek... Moje drogie czy u Was też tak sie dzieje że jak chcecie zobaczyc wszystkie posty których jesteście autorkami to wyskakuje jakiś dziwny bład???? Normalnie szok. Nie wiem co sie gdzie dzieje :angryy: jaki deszczowy:crazyeye::crazyeye::crazyeye: My witamy w tym słonecznym dniu:lol::lol::lol:, u nas naszczęście słoneczko świeci wiec zaraz szykujemy się na działeczkę pokopać dziurki w panci rabatkach hihihih u mnie też wyskakuje dziwny błą:( Quote
eve86 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Yoko2009 napisał(a):jaki deszczowy:crazyeye::crazyeye::crazyeye: My witamy w tym słonecznym dniu:lol::lol::lol:, u nas naszczęście słoneczko świeci wiec zaraz szykujemy się na działeczkę pokopać dziurki w panci rabatkach hihihih u mnie też wyskakuje dziwny błą:( A u nas dzisiaj deszczowo i ciagle pada a Riki nie lubi chodzić po deszczu :shake: To miłego kopania na działeczce :evil_lol: Buziaki :) Quote
karkakarka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Witam, co tam u was słonko już zajrzało :D Quote
dysia-u Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ooo taaak :multi: zdjęcia by nam zdecydowanie poprawiły nastrój Quote
Arabeska^^ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Przyszłyśmy się przywitać bo jakoś dawno nas tu nie było :oops: :oops: :oops: Czekamy na nowe fotki i życzymy miłego weekendu! :loveu: :lol: Quote
Dorota i Kofi Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 My też witamy. Ale coś nie ma co oglądać...Gdzie nowe fotki? Quote
sandra291 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Przyszłyśmy się przywitać:lol: Czekamy na zdjęcia;) Quote
eve86 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Witamy w ten deszczowy poranek... Znowu bedziemy siedzieć w domku :roll: Riki tak nie lubi deszczu :shake: Quote
Recommended Posts