Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka Bonnie jest słodziutka:loveu::loveu::loveu:Śliczna psina:loveu::loveu::loveu:
I spóżnione

:laola:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BONNIE Z OKAZJI 5 MIESIĘCY:laola:
:bluepaw::new-bday:
:BIG::laola::BIG::new-bday::bluepaw:

Posted

[quote name='Balbina12']
:laola:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BONNIE Z OKAZJI 5 MIESIĘCY:laola:
:bluepaw::new-bday::BIG::laola::BIG::new-bday::bluepaw:

Cześć :multi: My również się dołączamy do (spóźnionych) życzonek :loveu:
:cunao::laola::drink1::BIG:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć :multi:

Bonnie już jest taka duża :loveu: Nie poznałam jej na początku, przecież niedawno jeszcze małą kluską była. Czas leci nieubłagalnie szybko :shake:

A no leci :roll:....

Posted

Super fotki, my za tydzień jedziemy nad morze, ciekawa jestem jak Yoko będzie się zachowywała na plaży:lol: chociaz z tego co słyszałąm to jest zakaz wprowadzania psów na plaźę nawet na niestrzeżoną...zobaczymy

karkakarka...te nasze psiaki rosna w oczach, ja cały czas pamietam Yoko jako malutką czarną, przestraszoną kuleczkę a teraz srebrna łobuzica:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witamy witamy :multi: Dziekujemy za odwiedzinki u nas :lol: Bonnie widze piękniusia :loveu::loveu::loveu: Ale dzisiaj jakiś leniwy dzień u nas Riki ciagle śpi chyba zanosi się na burze:shake:

Posted

[quote name='FREDZIU']Ale Boni urosła, :-oa jak fajnie się bawi na plaży:lol:my wyjeżdzamy w niedzielę ciekawe jak będzie szalała Fredzia:evil_lol: Pozdrowienia

Dziękujemy za odwiedzinki i miłego wypoczynku nad morzem

[quote name='eve86']Witamy witamy :multi: Dziekujemy za odwiedzinki u nas :lol: Bonnie widze piękniusia :loveu::loveu::loveu: Ale dzisiaj jakiś leniwy dzień u nas Riki ciagle śpi chyba zanosi się na burze:shake:

Bonnie też śpiocha od rana z małą przerwą na odkurzanie,bo wtedy biega jak szalona

Posted

[quote name='dysia-u']http://images41.fotosik.pl/167/bd92b07ea51f3a81.jpg
ojejej :crazyeye: kiedyż ona tak wyrosła??!! Wygłaskaj ją ode mnie:loveu:
Sama nie wiem kiedy?!

[quote name='Princess_York']oo uchole nie chcą wstać ? nie dobrze ! Ale i tak jest piękna :loveu:
A no nie chcą uchole wstać,mam tylko cichą nadzieje,że to przez wymianę uzębienia....pożyjemy zobaczymy,ale szczerze to już się przyzwyczailiśmy do naszego kłapouszka.

[quote name='karkakarka']:hmmmm: faktycznie jakaś wstrętna cisza tu.....

A,bo my ostatnio zabiegane troszkę,wakacje są,dzieciaki w domu siedzieć nie chcą więc co dzień coś innego wymyślam,a wieczorem to ja już na nic siły nie mam