Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlenka ma ostatnio nawał spraw, to pewnie się nie miała kiedy skontaktowac z tym facetem, co wziął szczeniory do siebie. wiem, że mieli we własnym zkaresie odrobaczyć i zaszczepić. co z sunią - hmm, myslę, ze została.....

Posted

Dziś dzwoniła do mnie Ala i co się dowiedziałam że ten głupi facet oddał te szczeniaki hyclowi. Nie wiadomo co sie z nimi stalo ????:-( Koleś się ze mną nie skontaktował. Olał sprawę jednym słowem. Teraz nawet nie wiadomo gdzie maluchy zostały wywiezione:-(

Posted

Ja nie mam kontaktu z tym facetem bo mi jego kolega nie chciał podać numeru telefonu, spotkałam go na mieście podałam swój telefon ale facet się nie odezwał. Kurczę nawet nie wiem który to hycel , ja pier...... .

Posted

Gdzieś koło Grójca jest hycel , który łapie psy na teranie naszej gminy. Podobno on nie ma podpisanej umowy z żadnym schroiskiem, nie ma też ich u siebie . Tez są podejrzenia że złapane psy sprzedaje na giełdzie w słomczynie. Gmina podpisuje z nim umowę zlecenie i nie interasuje sie co dalej sie z tymi zwierzakami dzieje , nie ma on też żadnej ewidencji prowadzonej . Z tego co wyczytałam w necie to fundacja Azyl pod psim aniołem wie który to koleś . Niestety gmina nie chce mi dac telefonu do niego . Ale ja jestem twarda i będę ich bombardować . Tylko pytanie czy one juz nie są sprzedane??????? Nie wiadomo kiedy on te psy zabrał .

Posted

pol roku temu nie chcieli mi podac przez telefon z kim maja umowe -kazali zebym napisala do nich pismo wtedy odpowiedza.napislam i dostalam odpowiedz ze w/w firma perro z minska wziela suke o ktora mi chodzilo.odpowiedz nadeszla po 2 tygodniach a mnie zalezalo na czasie wiec poprosilam pania ize zz celestynowa jako toz zeby zadzwonila i jej przez tel.udzielili informacji.
co roku byl publkowany raport wypycha dla fundacji batorego i tam byly odpowiedzi z gmin z kim maja umowy,teraz wypych jest w fundacji agros czy jakos tak ale te raporty mozna zanalezc w internecie.
albo popros straz dla zwierzat lub jakas fundacje aby zadzwonila do tego wydzialu ochrony srodowiska w warce to im odpowiedzi udziela przez telefon bo to nie prywatne osoby.nie wiem czy to sluszne i zgodne z prawem ze tak robia.

Posted

gielde psow w slomczynie ma cwok zurawski ,podobno kolo warki ma swoje przytulisko i wszystkie rasowe psy z mojej okloicy ludzie wykupywali od niego pare dni po tym jak zginely,wiem ze telefon jego ma beka

Posted

mtf zalesie napisał(a):
gielde psow w slomczynie ma cwok zurawski ,podobno kolo warki ma swoje przytulisko i wszystkie rasowe psy z mojej okloicy ludzie wykupywali od niego pare dni po tym jak zginely,wiem ze telefon jego ma beka

Tak to o tego kolesia mi chodziło , ale z tego co wyczytałam w necie to nie nie było wzmianki o żadnym przytulisku.

Posted

Już wiem który hycel te psy zabrał , udałam w urzędzie miasta i gminy osobę zainteresowaną " nabyciem psa" i podali mi numer . I naszczęscie nie był to Żurawski . Ten Hycel wozi podobno psy do 3 schronisk - te szczeniaki trafiły do ostrowa Mazowieckiego . Ten Pan co je tam zawiózł podał mi nawet numer telefonu do tego schroniska, uczciwy chłopina.

Posted

marlenka napisał(a):
Ten Hycel wozi podobno psy do 3 schronisk - te szczeniaki trafiły do ostrowa Mazowieckiego . Ten Pan co je tam zawiózł podał mi nawet numer telefonu do tego schroniska, uczciwy chłopina.

Schronem w Ostrowi Maz. zajmuja się Idusiek i Fela, są tam regularnie. Na pewno bedą wiedziały o szczeniakach.

Posted

Już napisałam do Idusiek . Ten Pan co zabrał te pieski zawiózł tego dnia 10 szt do schroniska , cześc padła, częśc ma już domki , nie mamy zdjęć nie znamy płci tych psiaków ciężko je zidentyfikować gdzie one są . Bo cześć z tych przywiezionych jeszcze jest w schronisku .

Posted

No i informacje mało konkretne ( Idusiek więcej nie wie )
10 szt przyjechało do schroniska , 4 padło:-( , a reszta ma już domy:multi:. Ja mam tylko nadzieję że te Nasze szczeniaki znalazły się w tej szczesliwej szostce.
Tego juz się nie dowiemy.:shake:

Posted

chyba więcej się nie dowiemy.
tak naprawdę to należałoby się zastanowić, co z mamą szczeniąt. ona jest gdzieś widywana? marlenka, czy ty chcesz koeljną dziką sukę na podwórko :diabloti::diabloti::diabloti:?

dobra, głupi żart.... :roll:

Posted

Sleep Ty mnie nie podpuszczaj bo wiesz że ja mam miekkie serce , d.. zresztą też :lol:. Nie wiem co z mamą maluchów , i pewnie się nie dowiemy chyba że się oszczeni znowu u tego samego Pana na działce