Neczka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Najmocniej trzymam kciukasy za maleńką :kciuki::kciuki: Quote
Becia66 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Witaj maleńka.....mają sie dzisiaj odezwać, jejku niech już ktos zadzwoni...:modla: Quote
Becia66 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 :multi::multi::multi: jedzie, jedzie....:cunao:....jutro Sikoreczka jedzie do nowego domku......Weronika podwiezie ją rano do Żurawicy, a stamtąd okazyjnym transportem pojedzie prosto do Jaworza / okolice Bielska-Białej/ i nasza Sikoreczka zostanie bezpośrednią sąsiadką naszej Perełki.....:multi: Będziemy mieć wiadomosci i zdjęcia z nowego domku. Jejku jak ja sie cieszę....:multi: Quote
Becia66 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Nie będziesz już nigdy taka smutna sunieczko.....:multi: Quote
figa33 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 jaki smutny pysio , ale od jutra już będzie dobrze! huuuuurraaaa!:loveu::loveu::loveu: Quote
karolciasz28 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Becia66 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Sikorka pojechała !!! :multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=2]Nie chciało biedactwo wejść do klatki ale teraz juz leży spokojnie. O godz.14 będzie dopiero na miejscu, a w miedzyczasie spacerek. Błagałam o ostroznośc bo ostatnio na dogo plaga z ucieczkami psów. Weroniko dziekuje ci bardzo za pomoc......:calus:......jak dobrze że jesteś tam na miejscu....:lol: Quote
weronika1 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 To jest mała milusińska, wtuliła się we mnie i nie chciała wsiadać do samochodu, pewnie nigdy nie jeździła i nie wiedziała ,że już nigdy nie będzie w boksie. Sikorka, wyfrunęła z Orzechowskiej klatki i ma domek:multi::multi::multi: Takie usługi mogę świadczyć zawsze , bo sprawiają mi przyjemność.:lol: Quote
figa33 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 wszystkiego dobrego psinko!:multi::multi::multi: koniec z betonem i kratami! Quote
Becia66 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Przy nastepnej wizycie w schronie musze obfocić Sybillę.....i też domku bedę szukać....Te nijakie sunie są najbiedniejsze bo zero zainteresowania i wciąz ich przybywa....:shake: Quote
weronika1 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Czy wiadomo coś o Sikorce, jak tam się miewa w nowym domu? Quote
Becia66 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Wieści sa tylko na foty czekam....:lol: Sikorka świetnie sie zaklimatyzowała, upodobała sobie 12- letnią córcie Pani z którą śpi w łóżku..... Boi sie kota i schodzi mu z drogi.....:evil_lol:...apetyt dopisuje, jest wesoła, przymilasta ale jak to bywa z jednym ale......robi podkopy pod płotem i próbuje wydostac sie na zewnatrz choc ma do dyspozycji pół hektara wokół domu.... Nie wiem doprawdy o co jej chodzi...:shake: Miała dzisiaj dostać adresatke w razie gdyby sie udało....Pilnują ja bardzo ale chwila nieuwagi i moze byc nieszczęście.... Quote
weronika1 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Sikorka, pewnie ciekawa co jest po drugiej stronie ogrodu.:lol: Quote
Recommended Posts