Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi::multi::multi: jedzie, jedzie....:cunao:....jutro Sikoreczka jedzie do nowego domku......Weronika podwiezie ją rano do Żurawicy, a stamtąd okazyjnym transportem pojedzie prosto do Jaworza / okolice Bielska-Białej/ i nasza Sikoreczka zostanie bezpośrednią sąsiadką naszej Perełki.....:multi:
Będziemy mieć wiadomosci i zdjęcia z nowego domku. Jejku jak ja sie cieszę....:multi:

Posted

Sikorka pojechała !!! :multi::multi::multi::multi::multi:
[SIZE=2]Nie chciało biedactwo wejść do klatki ale teraz juz leży spokojnie.
O godz.14 będzie dopiero na miejscu, a w miedzyczasie spacerek.
Błagałam o ostroznośc bo ostatnio na dogo plaga z ucieczkami psów.
Weroniko dziekuje ci bardzo za pomoc......:calus:......jak dobrze że jesteś tam na miejscu....:lol:

Posted

To jest mała milusińska, wtuliła się we mnie i nie chciała wsiadać do samochodu, pewnie nigdy nie jeździła i nie wiedziała ,że już nigdy nie będzie w boksie.
Sikorka, wyfrunęła z Orzechowskiej klatki i ma domek:multi::multi::multi:
Takie usługi mogę świadczyć zawsze , bo sprawiają mi przyjemność.:lol:

Posted

Przy nastepnej wizycie w schronie musze obfocić Sybillę.....i też domku bedę szukać....Te nijakie sunie są najbiedniejsze bo zero zainteresowania i wciąz ich przybywa....:shake:

Posted

Wieści sa tylko na foty czekam....:lol: Sikorka świetnie sie zaklimatyzowała, upodobała sobie 12- letnią córcie Pani z którą śpi w łóżku.....
Boi sie kota i schodzi mu z drogi.....:evil_lol:...apetyt dopisuje, jest wesoła, przymilasta ale jak to bywa z jednym ale......robi podkopy pod płotem i próbuje wydostac sie na zewnatrz choc ma do dyspozycji pół hektara wokół domu....
Nie wiem doprawdy o co jej chodzi...:shake: Miała dzisiaj dostać adresatke w razie gdyby sie udało....Pilnują ja bardzo ale chwila nieuwagi i moze byc nieszczęście....