Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już w nowym domku !!!

Zakładam ten wątek i przyznam mam nadzieję że będzie to jeden z najkrótszych wątków na dogo. Ponieważ prowadzę rozmowy w sprawie adopcji jakiejś suczki ze schroniska - Sikorka jako jedyna z branych pod uwagę nie ma wątku, a nawet nie ma jej na naszej stronie i nie chcę żeby opuściła schronisko bezimienna, niezauważona, zapomniana. Ta sunia od dawna leży mi na sercu, malutka ok.7-8 letnia, kochana ale pospolitej urody nie przykuła dotąd niczyjej uwagi. Takich szarych myszek w schronisku większość i tylko my wiemy jak trudno im domek znależc. I tylko my tak naprawdę wiemy jak cudownego są charakteru, jak pragną kontaktu z człowiekiem, jak potrzebują uwagi i dotyku ludzkiej ręki. Taka jest własnie Sikorka i mam nadzieję że ten wątek przyniesie jej szczęście szybko lub trochę pózniej.
Trzymam kciuki za ciebie Sikorko, jutro rozstrzygnie się twój los i pamietaj jeśli nie ty zostaniesz tą wybraną - zrobimy wszystko byś była nastepną.

Kontakt becia66@onet.eu tel.606262450

Posted

Sybilla
Łagodna, bardzo spokojna, kochana sunia ok.6-7 lat. Od wielu lat przebywa w schronisku, smutna, zrezygnowana. Wzięta na ręce niesamowicie tuli sie do człowieka jakby nie wierzyła, że takie wyróznienie ją spotyka. Bezproblemowo może mieszkać w domu z innymi zwierzetami. Sunia do kochania.

To jak ona się nazywa Sybilla czy Sikorka?:roll::hmmmm:

Posted

Sybilla jest bardzo podobna do Sikorki i jeszcze parę jesli nie parenaście innych podobnych by się znalazło....Całe mioty zostały z dawnych czasów.....Dlatego tak bardzo cięzko o domek....:shake:

To Sybilla - ona ciut większa od Sikorki....ale równie przejmująco smutna....:-(

Posted

halcia napisał(a):
Oby cie wybrał jakis domek malutka.Z takich dawnych miotów schroniskowych jest też wieksza od niej spokojna,kochana Nela,sunia niezauwazalna.:shake:

Pamiętam o Neli cały czas i mam ją na uwadze jednak myslę że na ogłoszenia jeszcze za wczesnie....idzie lato, więcej spacerków /nie tylko z halcią/, socjalizacji i będziemy domku szukać....