Becia66 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Już w nowym domku !!! Zakładam ten wątek i przyznam mam nadzieję że będzie to jeden z najkrótszych wątków na dogo. Ponieważ prowadzę rozmowy w sprawie adopcji jakiejś suczki ze schroniska - Sikorka jako jedyna z branych pod uwagę nie ma wątku, a nawet nie ma jej na naszej stronie i nie chcę żeby opuściła schronisko bezimienna, niezauważona, zapomniana. Ta sunia od dawna leży mi na sercu, malutka ok.7-8 letnia, kochana ale pospolitej urody nie przykuła dotąd niczyjej uwagi. Takich szarych myszek w schronisku większość i tylko my wiemy jak trudno im domek znależc. I tylko my tak naprawdę wiemy jak cudownego są charakteru, jak pragną kontaktu z człowiekiem, jak potrzebują uwagi i dotyku ludzkiej ręki. Taka jest własnie Sikorka i mam nadzieję że ten wątek przyniesie jej szczęście szybko lub trochę pózniej. Trzymam kciuki za ciebie Sikorko, jutro rozstrzygnie się twój los i pamietaj jeśli nie ty zostaniesz tą wybraną - zrobimy wszystko byś była nastepną. Kontakt becia66@onet.eu tel.606262450 Quote
karolciasz28 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Sybilla Łagodna, bardzo spokojna, kochana sunia ok.6-7 lat. Od wielu lat przebywa w schronisku, smutna, zrezygnowana. Wzięta na ręce niesamowicie tuli sie do człowieka jakby nie wierzyła, że takie wyróznienie ją spotyka. Bezproblemowo może mieszkać w domu z innymi zwierzetami. Sunia do kochania. To jak ona się nazywa Sybilla czy Sikorka?:roll::hmmmm: Quote
Becia66 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Sybilla jest bardzo podobna do Sikorki i jeszcze parę jesli nie parenaście innych podobnych by się znalazło....Całe mioty zostały z dawnych czasów.....Dlatego tak bardzo cięzko o domek....:shake: To Sybilla - ona ciut większa od Sikorki....ale równie przejmująco smutna....:-( Quote
wanda szostek Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 To trzymam kciuki za ten domek dla maleńkiej. Quote
halcia Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Oby cie wybrał jakis domek malutka.Z takich dawnych miotów schroniskowych jest też wieksza od niej spokojna,kochana Nela,sunia niezauwazalna.:shake: Quote
Becia66 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 halcia napisał(a):Oby cie wybrał jakis domek malutka.Z takich dawnych miotów schroniskowych jest też wieksza od niej spokojna,kochana Nela,sunia niezauwazalna.:shake: Pamiętam o Neli cały czas i mam ją na uwadze jednak myslę że na ogłoszenia jeszcze za wczesnie....idzie lato, więcej spacerków /nie tylko z halcią/, socjalizacji i będziemy domku szukać.... Quote
Becia66 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Śpij malutka spokojnie.....dobranoc...:sleep: Quote
Becia66 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Szpileczko dziękuję bardzo za banerek.....mam nadzieję tylko, że nie na długo sie przyda..... Quote
Becia66 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Witaj kruszynko, nowy dzień nastał i nowe nadzieje....... Domek prawie obiecany ale póki tam siedzisz nic pewne nie jest....:roll: Quote
Becia66 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Cudo odpchlone i wytulane za dzielnosc Wielkie dzięki Szpileczko...:buzi: Quote
basia0607 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Dziewczyny , ale obskórne to Wasze schronisko ! (Takie jakich wiele w Polsce !) Orzeszki nadal u mnie .:evil_lol: Quote
Becia66 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 juz nieobskórne, są i piękne miejsca teraz....:lol: Quote
Becia66 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Jutro będę wiedzieć co z Sikorką...trzymajcie kciuki... Quote
Recommended Posts