sharki Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Witam Wszystkich Zwracam sie o pomoc. Moja gwiazdka 5 letnia suczka Yoko wytwarza ogromne ilości "bączków" zaczyna byc to nie do wytrzymania.Pomimo wizyty u wet. nic sie nie zmieniło. Nie wiem co robić? Yoko karmiona jest raz dziennie. Indyk +ryż z marchwią lub Sucha karma + ryż idp. Jest strasznym łasuchem , prosze podpowiedzcie cos na temat diety ewentualnie karmy która uwolni nas tych ubocznych efektow przemiany mat. Quote
AnitaOli Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 no cóz u nas akurat winą były grzyby w układzie pokarmowym... Quote
mrowa23 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 mozesz sprobowac jezeli to zwykle baczki podac zwacze wolowe badz w postaci tabletek rumen tabsy - u nas pomagaja jak ninka zaczyna dawac czadu ;) Quote
brosse0606 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 te tabletki to szybko dzialaja?? ile i na jak dlugo?? bo czasem chcialabym podac pierdzioszce cos przed pojsciem do kogos w gosci bo ostatno to sie wstydu najadlam siedzimy sobie i szamamy kolacje a tu nagle kolezanka- UFFFFF CO TO??? a ja na to z glupia mina... MOJA DIVA.... reszta gosci tez poczula... na szczescie to przyjaciele i uwielbiaja moja sunie ale jak pojedziemy gdzies indziej.... to co?? potrzeba cos szybkiego co moge jej podac przed wyjsciem.... a dodam ze zadne diety nic nie daja bo pierdzi po wszystkim Quote
Viris Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Klara miała okropne bąki, ale się skończyły gdy przestałam jej podawać suche karmy i karmy w puszkach. Na gotowanym prawie nie czuć było bączków. Na BARFie to już w ogóle marzenie :loveu: Quote
Recommended Posts