Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co prawda wieści z Inowrocławia i Grudziądza słyszałam niemal na żywo, ale weszłam sobie na forum i aż mi się w głowie zakręciło :diabloti:
Ewa i Jose rozbili bank- normalnie po ludzku, Paskudy :loveu:

Co miałam napisać, napisałam na PW.
Choć to nie do końca normalne (:evil_lol:), bardzo się cieszę z Waszych sukcesów.
Cieszy fakt, że Angie tak pięknie się prezentuje i że znów pojawił się w Husky pies, który na BiS'ach weteranów dzielnie walczy i coś czuję, że jeszcze długo walczyć będzie! :multi:
Nic tak nie cieszy, jak widok zwierzęcia, z którym spędziło się tyle lat, a który jest w doskonałej kondycji i nastroju. Dopiero weterany bezlitośnie obnażają nasz stosunek do psów.
O Lolicie nie wspominam, bo to suczka wysokiej klasy, więc żeby jej gratulować, niech się o jakiegoś BiS'a najpierw postara, a nie mydli nam oczy "jakimiś" Zw. Mł.- w stosunku do niej wymagania mam większe :p
Ogromnie cieszy powrót dobrego nastroju u Muminka- stara zasada, że jak właściciel szczęśliwy, to i psu się udziela :loveu:

No, dobra....
Sobie powygrywali, to teraz wracać do Hiszpanii :lol: (JOKE! :Rose:)

Serdeczne gratulacje również dla Agaty, bo też widzę, że nie próżnowała za swoim nowym Potworkiem :thumbs:

Posted

dziękujemy ślicznie :loveu: bardzo bardzo się cieszymy :loveu:

Co prawda wieści z Inowrocławia i Grudziądza słyszałam niemal na żywo, ale weszłam sobie na forum i aż mi się w głowie zakręciło :diabloti:
Ewa i Jose rozbili bank- normalnie po ludzku, Paskudy :loveu:

Co miałam napisać, napisałam na PW.
Choć to nie do końca normalne (:evil_lol:), bardzo się cieszę z Waszych sukcesów.

Dobra dobra my juz tam wiemy jak Ty się cieszysz :evil_lol: ( joke )
Dzięki Kasiu, za słowa na PW, no za te też a co :loveu:

Cieszy fakt, że Angie tak pięknie się prezentuje i że znów pojawił się w Husky pies, który na BiS'ach weteranów dzielnie walczy i coś czuję, że jeszcze długo walczyć będzie! :multi:
Nic tak nie cieszy, jak widok zwierzęcia, z którym spędziło się tyle lat, a który jest w doskonałej kondycji i nastroju. Dopiero weterany bezlitośnie obnażają nasz stosunek do psów.

Dokładnie tak, najbardziej cieszy sukces psa który mimo wieku nadal błyszczy kondycją i nastrojem a do tego uwielbia pokazywać się na ringu.
Dlatego ogromnie cieszy nas sukces Angie, mimo pierwszych występów w klasie weteranów Angie na nie których wystawach nadal będzie prezentowana w klasie championów.
I znowu Kasiu dzięki za słowa na PW :loveu:

O Lolicie nie wspominam, bo to suczka wysokiej klasy, więc żeby jej gratulować, niech się o jakiegoś BiS'a najpierw postara, a nie mydli nam oczy "jakimiś" Zw. Mł.- w stosunku do niej wymagania mam większe :p

My też mamy większe, ale dziecko na Bisie juniorów robiło kangurka :eviltong: więc nie można było wymagac że zostanie doceniona ;)

Ogromnie cieszy powrót dobrego nastroju u Muminka- stara zasada, że jak właściciel szczęśliwy, to i psu się udziela :loveu:

z tego akurat Ja cieszę się najbardziej :loveu: wiem że Muminek to taka troche gwiazda i bez oklasków nie za bardzo mu sie chce pokazywać co potrafi ;) dlatego zawsze lepiej mu idzie w konkurencjach finaowych - to niezmiernie cieszę się że chłopaki wreszcie dochodzą do porozumienia i idzie im co raz lepiej :loveu:

No, dobra....
Sobie powygrywali, to teraz wracać do Hiszpanii :lol: (JOKE! :Rose:)

juz ten temat przedyskutowaliśmy ;)

Serdeczne gratulacje również dla Agaty, bo też widzę, że nie próżnowała za swoim nowym Potworkiem :thumbs:

tak jest nie wiem czy Was gdzies nie pominełam, także raz jeszcze Agata WIELKIE GRATKI
Biluś tez takie ADHD jak Lolita, tyle że on po męskiej rozmowie z Jose potrafił odjść do ładu a Lolita nie :evil_lol:

Posted

[quote name='Nitor-Nivalis']

tak jest nie wiem czy Was gdzies nie pominełam, także raz jeszcze Agata WIELKIE GRATKI
Biluś tez takie ADHD jak Lolita, tyle że on po męskiej rozmowie z Jose potrafił odjść do ładu a Lolita nie :evil_lol:

tak, ...męska rozmowa Bilusia z Jose bardzo nam dużo dała za co zresztą jestem mu bardzo wdzięczna.Jose wielkie dzięki za męską rozmowe...Biluś przeszedł z przedszkolaka do szkolniaka:)
Z Bilim dużo łątwiej się teraz pracuje .:evil_lol:

Posted

Siberian Husky, pies, młodzieży - POWER PLAY OF WOLF POINT - 1 Zw.Mł. NJwR, IIIBIS JUNIOR
Siberian Husky, pies, pośrednia - SECRET BRAZIL z Pierwszej Ręki
Siberian Husky, pies, pośrednia - ARKTOGEA EVEREST
Siberian Husky, pies, otwarta - Princes of North (FCI) KAIRO KISMET PRINCE - 1 CWC

Siberian Husky, pies, otwarta - FERDINAND NAVY BLUE Bricassart Karpińska - nb
Siberian Husky, pies, championów - Winterfrost`s PEGASO -1 CWC,NDPwR,BOB,BOG BIS
Siberian Husky, suka, szczeniąt - NATALIE Fortunatus Poland FCI - 1 w.o NSZwR
Siberian Husky, suka, młodzieży - Princes of North (FCI) FURIA PRINCESS - 4
Siberian Husky, suka, młodzieży - Winter Melody DOUBLE TROUBLE - 1 Zw. Mł
Siberian Husky, suka, młodzieży - IMPERIAL PEARL Sądeckie Pieszczochy - 3 dosk
Siberian Husky, suka, młodzieży - OHARA D.B.Arctic - 2 dosk
Siberian Husky, suka, pośrednia - ILUZJA Mountain Stream - 1 CWC
Siberian Husky, suka, otwarta - ARANKA Zew Wolności - 1 CWC
Siberian Husky, suka, weteranów - Winterfrost`s ANGEL OF GLORY - NWwR, BIS Veteran