Agnes B. Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Czip będzie sprawdzony jutro:razz: Agnes nie odp. na gg i nie pisała, bo albo spała albo zabawiała wyspaną Frytę:roll: Niestety, nikt nie dzwoni, nikt nie pisze... Nikt nie szuka Fryci:placz::placz::placz: Quote
Saba Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 jak chipa nie ma to napisać ogłoszenie "Nagroda za pomoc w ustaleniu właścicieli Fryci !! " :diabloti: Quote
Agnes B. Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Czipa niestety brak:shake::placz::mad: Jutro Frytę z rana odrobaczamy, a wieczorem przeprowadzamy do DT u Oli:loveu: U mnie niestety dłużej zostać nie może... Jak długo będzie mogła zostać u Oli? Nie wiem, mam nadzieję, że domek stały znajdzie się na tyle szybko, by nie musieć kombinować z kolejnym DT dla Małej:-( Quote
Saba Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 miałam takie przeczucie że chipa brak. A może by wywiesić ogłoszenie że mała szuka nowego domu a nie tylko starego :roll: Quote
Agnes B. Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Ola zrobiła Fryci allegro:loveu: Znaleziona malutka suczka szuka domku!! (604773535) - Aukcje internetowe Allegro Szukamy dobrych rąk, które zaopiekują się Frycią! Quote
Agnes B. Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 No i roncki się znalazły:diabloti: A raczej roncki były i niepotrzebnie się innych szukało:razz: Fryt zostaje u Oli:loveu::multi: Wszystkim dziękujemy za pomoc w ogłaszaniu i szukaniu domku, a także za podnoszenie wątku :Rose: Quote
Recommended Posts