grizzly64 Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Witam. Tak jak w temacie z powodu przeprowadzki muszę oddać do adopcji mojego kochanego Czesia. Czesio ma 3 lata jest bardzo towarzyski, łagodny, obojętny na inne psy. Pies to mieszaniec owczarka niemieckiego i huskiego. Więcej na Olx. I pod numerem telefonu https://www.olx.pl/oferta/oddam-psa-owczarka-w-dobre-rece-CID103-IDxetQP.html 1 Quote
Tyśka) Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Niestety, tutaj domu nie znajdziesz. Tutaj ogłaszane sa psy niczyje, które ktoś kiedyś porzucił. Wielka szkoda, że Cześ nie może z Tobą mieszkać - nowy wlaściciel mieszkania nie pozwala mieć psa? Bo sama przeprowadzka to naprawdę nie problem. :( Spróbuj pokazać na różnych grupach Czesia (na FB), jest ładny... ale duży, więc obawiam się, że będzie sporo chętnych na to, aby dac Czesia na łańcuch. Proszę, podpisz z chętnymi umowę. Trzymam kciuki za dom. Quote
rozi Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Do ogłoszeń zrób lepsze zdjęcia. Drugie jest bardzo dobre, wstaw jako główne, a potem ze dwa-trzy ze spaceru, z człowiekiem i z innymi psami, najlepiej małymi. Quote
grizzly64 Posted October 31, 2018 Author Posted October 31, 2018 Dziękuję za sugestie, zdjęcia poprawione. Czesia nie jestem w stanie zabrać ze sobą ponieważ życie zmusiło mnie do wyjazdu daleko za granicę i niestety nie ma siły go zabrać... wierzcie naprawdę walczyłem w tym temacie... Quote
Recommended Posts