Moria Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Fiziu byc może sorawy obroca sie tak, że bedziemy potrzebowali waszej pomocy, narazie jest tak jak napisałam na kotowisku. Mamy nowe zdjecia łajki, Gufiego i Alfa, poprosze corke aby wkleiła nie wiem czy dzisiaj, ale napewno beda. pozdrawiam i dziekuje za chec. Quote
fizia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Moria napisał(a):Fiziu byc może sorawy obroca sie tak, że bedziemy potrzebowali waszej pomocy, narazie jest tak jak napisałam na kotowisku. Mamy nowe zdjecia łajki, Gufiego i Alfa, poprosze corke aby wkleiła nie wiem czy dzisiaj, ale napewno beda. pozdrawiam i dziekuje za chec. Właśnie ta strona się nie otwiera, jak dodaję www na poczatku, to zamienia się na broszka.pl aaa ok, juz znalazłam, zaraz przeczytam Quote
Moria Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Właśnie własnie, Bez www. od razu pisac kotowisko.... itd No i mała ciekawostka. Łajka reaguje na komendę SIAD =] Quote
clo Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 jaka ona sliczna!!a juz ja puszczasz tam u siebie po terenie luzem moriu?jak ona sie dogaduje z reszta stadka?bo ona spi w kojcu prawda?ale czy biega z innymi? dziekujemy za zdjecia!! ponawiam pytanie czy lajeczka ma allegro?i inne ogloszenia?warto by dodac te nowe zdjecia to ogloszen Quote
fizia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Ja cały czas odnawiam gumtree, cafeanimal, robiłam też kupiepsa i alegratkę Quote
irysek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 15zl jest ode mnie z bazarku. zalozylam tez inny bazarek, na ktorym jest juz ponad 200zl, ale niestety na szczeniaka, ktory ma 900zl dlugu i nadal rosnie. na sunke zrobie kolejny filmowy bazar, ok? (tez pewnie ze 100zl bedzie jak dobrze pojdzie, musze tylko sie sprezyc z ogladaniem filmow, zeby szybciej moc je wystawic heheh). Quote
clo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 mialam dzis pytanie o lajke..teraz bede trzymac kciuki:)podeslalam pani i lajke i hebanka..a i jeszcze znow odezwala sie do mnie ta pani co chciala psiaka na dwor kiedys gringo potem wlasnie myslala nad lajka ale mam jej wtedy zachorowala i musiala na jakis czas sie wstrzymac z adopcja...tylko nie wiem czy znow jej lajke podsylac..bo chyba jednak lepiej zeby poszla do domku prawda? moriu mam dwa podstawowe pytania jak lajka dogaduje sie z innymi psami w szczegolnosci z suniami?i wazne czy umie trzymac czystosc w domu?koniecznie musi byc tego nauczona..kazdy kto do mnie dzwoni o psiaki to pyta o to..bardzo mi zalezy an szybkiej odp bo musze dac znac pani Quote
fizia Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Oby!!! Do mieszkania na zewnątrz sie wiem czy się nadaje, skoro potrafi przeskakiwać płot Quote
dorcass Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 allegro ma wyroznione nowe zdjeica dodam,ale teraz nagla mnie deklaracje na dżergo i czasu mi brakuje Quote
__Lara Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 clo napisał(a):mialam dzis pytanie o lajke..teraz bede trzymac kciuki:) O :loveu: może to akurat TEN domek :loveu: Quote
clo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 hehe dorcass no czasu brak dla naszej lajeczki?:P a jak tm budowa idzie?:) Quote
fizia Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 __Lara napisał(a):O :loveu: może to akurat TEN domek :loveu: Pani wybrała Hebanka, więc Łajka musi jeszcze poczekać Quote
__Lara Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 fizia napisał(a):Pani wybrała Hebanka, więc Łajka musi jeszcze poczekać :( Łajeczko, może ktoś inny się do Ciebie uśmiechnie :cool1: Quote
gibon301 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Łajeczko nie martw się! następny domek będzie napewno Twój a Heban 'zapracował' ciężko na ten domek! trzymamy kciuki z całych sił!! Quote
gibon301 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Łajeczko nie martw się! następny domek będzie na pewno Twój a Heban 'zapracował' ciężko na ten domek! trzymamy kciuki z całych sił!! Quote
irysek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 ktory to heban, bo gdzies mignal mi banerek z nim, ale nie moge skojarzyc. fiziu podalam ewie nr konta, wiec daj znac jak kasa wplynie, to wysle monete. (15zł) Quote
irysek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 aha no i jakie bajka ma zadluzenie, bo jakos nie moge z tej pierwszej strony do tego dojsc? Quote
gibon301 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/heban-o-magicznych-oczach-w-hoteliku-u-wiosny-ponownie-oszukany-nadal-czeka-85041/ to jest Heban. on miał takiego pecha, że naprawdę zasłużył na dom. ale miejmy nadzieję, że Łajeczka tez już niedługo będzie w czyimś sercu! Quote
fizia Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 irysek napisał(a):aha no i jakie bajka ma zadluzenie, bo jakos nie moge z tej pierwszej strony do tego dojsc? uzbierane zostalo 275 zł a wpłaciłam 335 zł - pożyczyłam pieniążki ze skarbonki Gufiego koszt miesieczny to 350 zł więc do dopłacenia jest 15 zł ale prawdziwego długu - 350-275 =75 zł Quote
clo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 lajeczka pieknie prosi o domek i wplaty bardzo pilnie potrzebne! Quote
irysek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 czyli dlugu bedzie 75zl, a te 15zl bedzie akurat do doplacenia. Quote
fizia Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 irysek napisał(a):czyli dlugu bedzie 75zl, a te 15zl bedzie akurat do doplacenia. 15 zł będzie na dopłacenie i akutomatycnzie dług się zmniejszy do 50 zł Serdeczne dzięki!!! Quote
irysek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 nie wiem dziewczyno jak ty to liczysz, ale chcialabym, zeby wszystkie dlugi tak topnialy... wyjasnij mi jak to policzylas. 75zl wzielas z konta innego psa (czyli jest to do zwrotu) plus 15zl do dodatkowego doplacenia za hotel suni. za monete bedzie 15zl czyli zostaje oddac 75zl gufiaczkowi. czy ja juz stracilam zmysly? Quote
Recommended Posts