Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fiziu byc może sorawy obroca sie tak, że bedziemy potrzebowali waszej pomocy, narazie jest tak jak napisałam na kotowisku.
Mamy nowe zdjecia łajki, Gufiego i Alfa, poprosze corke aby wkleiła nie wiem czy dzisiaj, ale napewno beda. pozdrawiam i dziekuje za chec.

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moria napisał(a):
Fiziu byc może sorawy obroca sie tak, że bedziemy potrzebowali waszej pomocy, narazie jest tak jak napisałam na kotowisku.
Mamy nowe zdjecia łajki, Gufiego i Alfa, poprosze corke aby wkleiła nie wiem czy dzisiaj, ale napewno beda. pozdrawiam i dziekuje za chec.

Właśnie ta strona się nie otwiera, jak dodaję www na poczatku, to zamienia się na broszka.pl

aaa ok, juz znalazłam, zaraz przeczytam

Posted

jaka ona sliczna!!a juz ja puszczasz tam u siebie po terenie luzem moriu?jak ona sie dogaduje z reszta stadka?bo ona spi w kojcu prawda?ale czy biega z innymi?

dziekujemy za zdjecia!!

ponawiam pytanie czy lajeczka ma allegro?i inne ogloszenia?warto by dodac te nowe zdjecia to ogloszen

Posted

15zl jest ode mnie z bazarku. zalozylam tez inny bazarek, na ktorym jest juz ponad 200zl, ale niestety na szczeniaka, ktory ma 900zl dlugu i nadal rosnie. na sunke zrobie kolejny filmowy bazar, ok? (tez pewnie ze 100zl bedzie jak dobrze pojdzie, musze tylko sie sprezyc z ogladaniem filmow, zeby szybciej moc je wystawic heheh).

Posted

mialam dzis pytanie o lajke..teraz bede trzymac kciuki:)podeslalam pani i lajke i hebanka..a i jeszcze znow odezwala sie do mnie ta pani co chciala psiaka na dwor kiedys gringo potem wlasnie myslala nad lajka ale mam jej wtedy zachorowala i musiala na jakis czas sie wstrzymac z adopcja...tylko nie wiem czy znow jej lajke podsylac..bo chyba jednak lepiej zeby poszla do domku prawda?

moriu mam dwa podstawowe pytania jak lajka dogaduje sie z innymi psami w szczegolnosci z suniami?i wazne czy umie trzymac czystosc w domu?koniecznie musi byc tego nauczona..kazdy kto do mnie dzwoni o psiaki to pyta o to..bardzo mi zalezy an szybkiej odp bo musze dac znac pani

Posted

ktory to heban, bo gdzies mignal mi banerek z nim, ale nie moge skojarzyc. fiziu podalam ewie nr konta, wiec daj znac jak kasa wplynie, to wysle monete. (15zł)

Posted

irysek napisał(a):
aha no i jakie bajka ma zadluzenie, bo jakos nie moge z tej pierwszej strony do tego dojsc?

uzbierane zostalo 275 zł
a wpłaciłam 335 zł - pożyczyłam pieniążki ze skarbonki Gufiego
koszt miesieczny to 350 zł

więc do dopłacenia jest 15 zł
ale prawdziwego długu - 350-275 =75 zł

Posted

irysek napisał(a):
czyli dlugu bedzie 75zl, a te 15zl bedzie akurat do doplacenia.

15 zł będzie na dopłacenie i akutomatycnzie dług się zmniejszy do 50 zł

Serdeczne dzięki!!!

Posted

nie wiem dziewczyno jak ty to liczysz, ale chcialabym, zeby wszystkie dlugi tak topnialy...
wyjasnij mi jak to policzylas. 75zl wzielas z konta innego psa (czyli jest to do zwrotu) plus 15zl do dodatkowego doplacenia za hotel suni.
za monete bedzie 15zl czyli zostaje oddac 75zl gufiaczkowi. czy ja juz stracilam zmysly?