fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 To chyba zależy od psa - są kojce, ale część psów jest w domu - np. nasza Kora śpi w łóżku :) Taki pies jak Łajka to 300 zł Mniejszy - 250 zł Jak się znajdzie Dom, to zawsze jakoś wykombinujemy transport. Narazie Pati-c zgodziła się po Łajkę pojechać i Ją zawieźć w piątek lub sobotę, ale to jest spory koszt - 320 zł - bo musi jechać z Warszawy do Częstochowy, potem do Elbląga i do Warszawy. Myślimy, jak by tu zmiejszyć koszty, może jakby ktoś zawióżł Łajkę do Warszawy - to by było znacznie bliżej i z pewnością znacznie taniej Quote
dzidda Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jeśli szukacie transportu do Elbląga to mogę z Warszawy do Elbląga zabrać psinę. Jeśli dacie radę Łajkę do jutra podrzucić do Warszawy to my jedziemy w nocy z czwartku na piątek do Gdańska przez Elbląg więc możemy ją zabrać:lol: ostrzegam że mamy psiaka szeczeniaka więc będą razem jechać:lol: Quote
fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 dzidda napisał(a):Jeśli szukacie transportu do Elbląga to mogę z Warszawy do Elbląga zabrać psinę. Jeśli dacie radę Łajkę do jutra podrzucić do Warszawy to my jedziemy w nocy z czwartku na piątek do Gdańska przez Elbląg więc możemy ją zabrać:lol: ostrzegam że mamy psiaka szeczeniaka więc będą razem jechać:lol: Ojej to by było super! Jutro z tego schroniska Agat21 bierze Kaję i zawozi do Warszawy, juz do Niej pisałam, ale nie wiem czy się zgodzi zabrać 2 psy Quote
dzidda Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Wyjeżdżamy z czwartku na piątek o 4.00 ale może Łajka do nas przyjść już wieczorem:lol: w okolicach Elbląga bylibyśmy około 8-9.Oczywiście jeśli wszystko dojdzie do skutku to jeszcze będe potrzebowała jakiś kontakt i adres Hoteliku:roll: I żeby wszystko było dogadane na tip top żeby mój mężczyzna się nie musiał martwić że nikt jej nie odbierze:lol: No i mam nadzieję że zmieści się z moim psiakiem na tylnym siedzeniu:lol: Quote
moana Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A to allegro Łajki. Wstawiłam ją zamiast Hebanka, żeby się wyróżnienie nie marnowało, skoro chłopak do domu jedzie... Skopiowałam teksty ogłoszenia z tych, które robiła Fizia :oops: Mam nadzieję, że mogłam to zrobić? Proszę sprawdzić czy się zgadzają namiary i takie tam... Quote
dorcass Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 to teraz ma dwa allegra wyroznione bo ja tez jej takie zrobilam tylko ze moje sie konczy za jeden dzien Cudna *ŁAJKA* od 3 lat błaga o Miłość. (595813826) - Aukcje internetowe Allegro i ma tu obserwatora, jak beda dwa to moze szybciej znajdzie domek?:lol: Quote
fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Niestety Agat21 nie ma możliwości wziąć 2 psów. Kurcze, bardzo by się przydał transport jutro ze schroniska pod Częstochową do Warszawy... Albo chociaż ze schroniska gdzieś na trasę, albo do Częstochowy, bo wtedy może Bea_m by Ją wzięła Quote
moana Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='dorcass']to teraz ma dwa allegra wyroznione bo ja tez jej takie zrobilam tylko ze moje sie konczy za jeden dzien Cudna *ŁAJKA* od 3 lat błaga o Miłość. (595813826) - Aukcje internetowe Allegro i ma tu obserwatora, jak beda dwa to moze szybciej znajdzie domek?:lol: Ojoj, to wbrew zasadom allegrowym, ale może nikt nie doniesie ... Quote
fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Napiałam na watku transportowym - kurcze, oby się udało, bo taka szansa transportu do Elbląga może się długo nei powtórzyć:shake: SZUKAMY TRANSPORTU SCHRONISKO KOŁO CZĘSTOCHOWY, W JAMROZOWIŻNIE, GMINA KŁOMNICE - WARSZAWA NA JUTRO 9 KWIETNIA ALBO SCHRONISKO - CZĘSTOCHOWA Quote
silke Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A może ktoś z Miau mógłby pomóc? Pisał ktoś na Miau? *Wkleiłam na transportowy na miau. Quote
fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 silke napisał(a):A może ktoś z Miau mógłby pomóc? Pisał ktoś na Miau? *Wkleiłam na transportowy na miau. O super!! Bardzo dziękuję Quote
nika100 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='fizia'] ALBO SCHRONISKO - CZĘSTOCHOWA Dlaczego schronisko-częstochowa? Przepraszam może nie doczytałam.... Quote
Zuza i Noddy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 nika100 napisał(a):Dlaczego schronisko-częstochowa? Przepraszam może nie doczytałam.... Chodzi o to żeby podwieźć ją ze schroniska na trasę do Cz-wy ;) Quote
fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Chodzi o to żeby podwieźć ją ze schroniska na trasę do Cz-wy ;) To już nieaktualne, bo zepsuł sie samochód, którym miałaby pojechać dalej do Warszawy :-( Quote
fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Więc jeśli jakimś cudem jeszcze by się udało - szukamy transportu ze schroniska do Warszawy Quote
anett Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='fizia'] szukamy transportu ze schroniska do Warszawy podnoszę PILNE !!! Łajka ma szansę opuścić schronisko !!! Kto podaruje Łajce Święta bez krat ?? Quote
clo Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 pilne!!kurcze czy naprawde nikt nie moze podrzuci lajeczki do warszawy?..prosimy to strasznie wazne....nawet odplatnie byleby lajeczka mogla spedzic swieta juz nie za kratami.. Quote
clo Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 podnosze wazne!!szukamy tarnsportu na jutro lajeczki do warszawy ma szanse jechac juz jutro do hoteliku!!transport nawet i platny byleby byl!!prosimy calym sercem! Quote
basia0607 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Nie załamujcie rąk. Gdyby sie nie udało przed swietami to ja lub mój TZ bedziemy na 99 % jechać we wtorek po świetach trasą Częstochowa -Pasłęk. Do hoteliku Morii mam ok 40 km. (od czasu do czasu bywam tam ) Quote
fizia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 basia0607 napisał(a):Nie załamujcie rąk. Gdyby sie nie udało przed swietami to ja lub mój TZ bedziemy na 99 % jechać we wtorek po świetach trasą Częstochowa -Pasłęk. Do hoteliku Morii mam ok 40 km. (od czasu do czasu bywam tam ) Ojej no to by było cudownie!!!:loveu: Quote
fizia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Hubert i Przemek - moi 9 letni bratankowie - chcę dawać 5 zł miesięcznie na hotelik dla Łajki, bo Zorro, któremu pomagali, ma już Domek :loveu: Narazie mamy takie deklaracje Ihabe - 50 zł miesięcznie Silke - 50 zł miesięcznie Mama Fizi - 20 zł jednorazowo Agat21 - 10 zł miesięcznie Gibon301 - 20 zł miesięcznie Bumerang - 20 zł jednorazowo Dogo07 - 20 zł miesięcznie Fizia - 20 zł jednorazowo Hubert i Przemek - 5 zł miesięcznie Anett - 20 zł miesięcznie czyli 175 zł miesięcznie 60 zł jednorazowo w sumie 235 zł :multi: Quote
Recommended Posts