Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To chyba zależy od psa - są kojce, ale część psów jest w domu - np. nasza Kora śpi w łóżku :)

Taki pies jak Łajka to 300 zł
Mniejszy - 250 zł

Jak się znajdzie Dom, to zawsze jakoś wykombinujemy transport.

Narazie Pati-c zgodziła się po Łajkę pojechać i Ją zawieźć w piątek lub sobotę, ale to jest spory koszt - 320 zł - bo musi jechać z Warszawy do Częstochowy, potem do Elbląga i do Warszawy.

Myślimy, jak by tu zmiejszyć koszty, może jakby ktoś zawióżł Łajkę do Warszawy - to by było znacznie bliżej i z pewnością znacznie taniej

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli szukacie transportu do Elbląga to mogę z Warszawy do Elbląga zabrać psinę.
Jeśli dacie radę Łajkę do jutra podrzucić do Warszawy to my jedziemy w nocy z czwartku na piątek do Gdańska przez Elbląg więc możemy ją zabrać:lol: ostrzegam że mamy psiaka szeczeniaka więc będą razem jechać:lol:

Posted

dzidda napisał(a):
Jeśli szukacie transportu do Elbląga to mogę z Warszawy do Elbląga zabrać psinę.
Jeśli dacie radę Łajkę do jutra podrzucić do Warszawy to my jedziemy w nocy z czwartku na piątek do Gdańska przez Elbląg więc możemy ją zabrać:lol: ostrzegam że mamy psiaka szeczeniaka więc będą razem jechać:lol:

Ojej to by było super!

Jutro z tego schroniska Agat21 bierze Kaję i zawozi do Warszawy, juz do Niej pisałam, ale nie wiem czy się zgodzi zabrać 2 psy

Posted

Wyjeżdżamy z czwartku na piątek o 4.00 ale może Łajka do nas przyjść już wieczorem:lol: w okolicach Elbląga bylibyśmy około 8-9.Oczywiście jeśli wszystko dojdzie do skutku to jeszcze będe potrzebowała jakiś kontakt i adres Hoteliku:roll: I żeby wszystko było dogadane na tip top żeby mój mężczyzna się nie musiał martwić że nikt jej nie odbierze:lol: No i mam nadzieję że zmieści się z moim psiakiem na tylnym siedzeniu:lol:

Posted

A to allegro Łajki.

Wstawiłam ją zamiast Hebanka, żeby się wyróżnienie nie marnowało, skoro chłopak do domu jedzie...
Skopiowałam teksty ogłoszenia z tych, które robiła Fizia :oops: Mam nadzieję, że mogłam to zrobić? Proszę sprawdzić czy się zgadzają namiary i takie tam...

Posted

Niestety Agat21 nie ma możliwości wziąć 2 psów.

Kurcze, bardzo by się przydał transport jutro ze schroniska pod Częstochową do Warszawy...

Albo chociaż ze schroniska gdzieś na trasę, albo do Częstochowy, bo wtedy może Bea_m by Ją wzięła

Posted

Napiałam na watku transportowym - kurcze, oby się udało, bo taka szansa transportu do Elbląga może się długo nei powtórzyć:shake:

SZUKAMY TRANSPORTU SCHRONISKO KOŁO CZĘSTOCHOWY, W JAMROZOWIŻNIE, GMINA KŁOMNICE - WARSZAWA NA JUTRO 9 KWIETNIA

ALBO SCHRONISKO - CZĘSTOCHOWA

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Chodzi o to żeby podwieźć ją ze schroniska na trasę do Cz-wy ;)

To już nieaktualne, bo zepsuł sie samochód, którym miałaby pojechać dalej do Warszawy :-(

Posted

[quote name='fizia'] szukamy transportu ze schroniska do Warszawy

podnoszę PILNE !!! Łajka ma szansę opuścić schronisko !!!

Kto podaruje Łajce Święta bez krat ??

Posted

pilne!!kurcze czy naprawde nikt nie moze podrzuci lajeczki do warszawy?..prosimy to strasznie wazne....nawet odplatnie byleby lajeczka mogla spedzic swieta juz nie za kratami..

Posted

podnosze wazne!!szukamy tarnsportu na jutro lajeczki do warszawy ma szanse jechac juz jutro do hoteliku!!transport nawet i platny byleby byl!!prosimy calym sercem!

Posted

Nie załamujcie rąk. Gdyby sie nie udało przed swietami to ja lub mój TZ bedziemy na 99 % jechać we wtorek po świetach trasą Częstochowa -Pasłęk. Do hoteliku Morii mam ok 40 km. (od czasu do czasu bywam tam )

Posted

basia0607 napisał(a):
Nie załamujcie rąk. Gdyby sie nie udało przed swietami to ja lub mój TZ bedziemy na 99 % jechać we wtorek po świetach trasą Częstochowa -Pasłęk. Do hoteliku Morii mam ok 40 km. (od czasu do czasu bywam tam )

Ojej no to by było cudownie!!!:loveu:

Posted

Hubert i Przemek - moi 9 letni bratankowie - chcę dawać 5 zł miesięcznie na hotelik dla Łajki, bo Zorro, któremu pomagali, ma już Domek :loveu:

Narazie mamy takie deklaracje

Ihabe - 50 zł miesięcznie
Silke - 50 zł miesięcznie
Mama Fizi - 20 zł jednorazowo
Agat21 - 10 zł miesięcznie
Gibon301 - 20 zł miesięcznie
Bumerang - 20 zł jednorazowo
Dogo07 - 20 zł miesięcznie
Fizia - 20 zł jednorazowo
Hubert i Przemek - 5 zł miesięcznie
Anett - 20 zł miesięcznie

czyli