basia0607 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Biedna psina, na pewno już straciła nadzieję na opuszczenie celi. Quote
clo Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 ale ja opusci!!to pewne!zaraz pisze pw do mori i spon=boje wyprosic ja by przyjela jeszcez jednego naszego psiaka;) Quote
clo Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 napisalam juz pw do mori cezkam na odp:)jesli nie morie wtedy zaczne zalatwiac inny dt Quote
Onaa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Tam gdzie ja pytałam o hotelik trzeba mieć 450 zł na miesiąc. Quote
basia0607 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Czy to chodzi o naszą Morię z Elbląga ? Bo jak tak, to bedę ją molestować aby Łajkę przyjęła. :evil_lol: Albo zadzwonię do niej bo kontakt netowy z nią jest trudny. Quote
silke Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 basia0607 napisał(a):Moria jeszcze jednego psa może przyjąć ! :lol: Tam są kojce zadaszone? Jaki jest koszt miesięczny? Quote
fizia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 basia0607 napisał(a):Moria jeszcze jednego psa może przyjąć ! Tak, o tę Morię właśnie chodzi. Jest już u Niej nasz diadeczek Gufi i Kora No to by było cudnie! Kora śpi w łóżku, Gufi tez jest w domu, ale nie wiem jak by było z Łajką Za Gufiego płacimy 250 zł, za Korę - jest większa - 300 Quote
basia0607 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Tak, tak to Woletta. Rozmawiałysmy dzisiaj o Gufim i innych psach. Może przyjąć Łajke. Jormozolowizna to Wy ? Moge podać jej telefon. Quote
clo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Super ja dzwoniłam dziś do morii ale nie odbierała ale jeśli może ja przyjąć to ja już sie z nią skontaktuje w sprawie lajki mam jej tel i jestem z nią w stałym kontakcie w sprawie gufiaka i koruni:) Quote
basia0607 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Moria ma dom , kojce i stajnię. Psy nadające się do boksów mieszkają w boksach a te co muszą być w domu to są w domu. Popytajcie dziewczyn z Krakowa lub Katowic (nie jestem pewna ) Wiem, że przywoziły jej psy. Do niej musisz dzwonić wiele razy. Ma chorego konia i pewnie siedzi przy nim. Rano sie dodzwonilam. Quote
fizia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 No to cudnie - tylko musimy pewnie jeszcze zebrac trochę deklaracji i znaleźć transport Ihabe - 50 zł miesięcznie Silke - 50 zł miesięcznie Mama Fizi - 20 zł jednorazowo Agat21 - 10 zł miesięcznie Gibon301 - 20 zł miesięcznie Bumerang - 20 zł jednorazowo Dogo07 - 20 zł miesięcznie czyli 150 zł miesięcznie 40 zł jednorazowo w sumie 190 zł Quote
fizia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='basia0607']Tak, tak to Woletta. Rozmawiałysmy dzisiaj o Gufim i innych psach. Może przyjąć Łajke. Jormozolowizna to Wy ? Moge podać jej telefon. Schronisko jest w Jamrozowiźnie, gmina Kłomnice, 25 km od Częstcohowy [url=http://www.schronisko.klomnice.pl]Schronisko dla Bezdomnych Zwierz Quote
silke Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Mam nadzieję, że się uda. Tylko pieniędzy za mało. :roll: Quote
clo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 mam dobre wiesci!wlasnie rozmawialam z moria i lajeczka moze przyjechac!jakby sie udalo to nawet i w tym tygdoniu:))wtedy swieta spedzi juz u mori:)!byloby super!!tylko czy ktos moze pomoc w transporcie?cos cioteczka ihabe sie nie odzywa wogole..mam nadzieje.ze u niej ok.. potrzebujemy natomiast troszke wiecej deklaracji bo koszt to 300zl wiec prosze kto moze niech porozsyla pw..tmoze jakis bazarek i sie na lajeczke uzbiera..juz nie wiele brakuje..no i ten transport szukamy w takim razie ja w tym tgy jade z gosia zawiezc zorra do torunia wiec nie wiem czy dam rade dlatego trzeba szukac.. Quote
silke Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Skąd dokąd trzeba będzie Łajkę zawieźć? Ja na hotelik będę mogła więcej dać w maju, w kwietniu niestety nie mogę już nic dorzucić. Quote
stonka1125 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 bardzo lubię dobre wiadomości,w tym miesiącu ciężko,ale moze w przyszłym wyskrobie cokolwiek Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 silke napisał(a):Skąd dokąd trzeba będzie Łajkę zawieźć? Ja na hotelik będę mogła więcej dać w maju, w kwietniu niestety nie mogę już nic dorzucić. Niestety to daleka trasa - ze schroniska koło Częstochowy (25 km mniej więcej na północ od Częstochowy) do Elbląga.. Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Napisałam na wątku transportowym http://www.dogomania.pl/forum/f521/watek-transportowy-kasujcie-nieaktualnie-posty-24359/index9.html#post12089412 http://www.dogomania.pl/forum/f521/potrzebny-transport-czestochowa-elblag-135067/#post12089418 Quote
ihabe Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cioteczka sie odzywa;-) Musi tylko nadgonić i w pracy i w domu:mad: bo się tego zebrało. Drogę znam do Mori;-) ale przed świętami nie da rady, mąż musi moich rodziców przywieżć na święta z Niemiec. Chętnie bym pojechała, odwiedziłabym Gufiaczka:multi: Ale kochane jeśli na wątku transportowym znajdzie się jakaś opcja, żeby dowieść z Częstochowy gdzieś bliżej to dajcie znać, może uda sie coś wykombinować. Quote
Recommended Posts