Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

basia0607 napisał(a):
Moria jeszcze jednego psa może przyjąć !

Tak, o tę Morię właśnie chodzi.

Jest już u Niej nasz diadeczek Gufi i Kora

No to by było cudnie!

Kora śpi w łóżku, Gufi tez jest w domu, ale nie wiem jak by było z Łajką

Za Gufiego płacimy 250 zł, za Korę - jest większa - 300

Posted

Super ja dzwoniłam dziś do morii ale nie odbierała ale jeśli może ja przyjąć to ja już sie z nią skontaktuje w sprawie lajki mam jej tel i jestem z nią w stałym kontakcie w sprawie gufiaka i koruni:)

Posted

Moria ma dom , kojce i stajnię. Psy nadające się do boksów mieszkają w boksach a te co muszą być w domu to są w domu. Popytajcie dziewczyn z Krakowa lub Katowic (nie jestem pewna ) Wiem, że przywoziły jej psy.

Do niej musisz dzwonić wiele razy. Ma chorego konia i pewnie siedzi przy nim. Rano sie dodzwonilam.

Posted

No to cudnie - tylko musimy pewnie jeszcze zebrac trochę deklaracji i znaleźć transport

Ihabe - 50 zł miesięcznie
Silke - 50 zł miesięcznie
Mama Fizi - 20 zł jednorazowo
Agat21 - 10 zł miesięcznie
Gibon301 - 20 zł miesięcznie
Bumerang - 20 zł jednorazowo
Dogo07 - 20 zł miesięcznie

czyli

150 zł miesięcznie
40 zł jednorazowo

w sumie 190 zł

Posted

[quote name='basia0607']Tak, tak to Woletta. Rozmawiałysmy dzisiaj o Gufim i innych psach. Może przyjąć Łajke. Jormozolowizna to Wy ? Moge podać jej telefon.

Schronisko jest w Jamrozowiźnie, gmina Kłomnice, 25 km od Częstcohowy

[url=http://www.schronisko.klomnice.pl]Schronisko dla Bezdomnych Zwierz

Posted

mam dobre wiesci!wlasnie rozmawialam z moria i lajeczka moze przyjechac!jakby sie udalo to nawet i w tym tygdoniu:))wtedy swieta spedzi juz u mori:)!byloby super!!tylko czy ktos moze pomoc w transporcie?cos cioteczka ihabe sie nie odzywa wogole..mam nadzieje.ze u niej ok..
potrzebujemy natomiast troszke wiecej deklaracji bo koszt to 300zl wiec prosze kto moze niech porozsyla pw..tmoze jakis bazarek i sie na lajeczke uzbiera..juz nie wiele brakuje..no i ten transport szukamy w takim razie ja w tym tgy jade z gosia zawiezc zorra do torunia wiec nie wiem czy dam rade dlatego trzeba szukac..

Posted

Skąd dokąd trzeba będzie Łajkę zawieźć?

Ja na hotelik będę mogła więcej dać w maju, w kwietniu niestety nie mogę już nic dorzucić.

Posted

silke napisał(a):
Skąd dokąd trzeba będzie Łajkę zawieźć?

Ja na hotelik będę mogła więcej dać w maju, w kwietniu niestety nie mogę już nic dorzucić.

Niestety to daleka trasa - ze schroniska koło Częstochowy (25 km mniej więcej na północ od Częstochowy) do Elbląga..

Posted

Cioteczka sie odzywa;-) Musi tylko nadgonić i w pracy i w domu:mad: bo się tego zebrało. Drogę znam do Mori;-) ale przed świętami nie da rady, mąż musi moich rodziców przywieżć na święta z Niemiec. Chętnie bym pojechała, odwiedziłabym Gufiaczka:multi: Ale kochane jeśli na wątku transportowym znajdzie się jakaś opcja, żeby dowieść z Częstochowy gdzieś bliżej to dajcie znać, może uda sie coś wykombinować.