Madzik77 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='kasia14']wysłane, dostałam dwie wiadomości, ze doszło, jedną, że pan odebrał, dziękuje i zapozna się z treścią jak tylko wróci bo wychodzi na spotkanie i jedną taką: Szanowna Pani, Z upoważnienia przewodniczącego Klubu Poselskiego Lewica, posła Wojciecha OLEJNICZAKA, w odpowiedzi na Pani pismo, pragnę poinformować, że ze względu na istotną wagę poruszonych w nim kwestii, z jego treścią pozwoliłem sobie zapoznać parlamentarzystów Klubu Poselskiego Lewica, którym problematyka ochrony zwierząt jest szczególnie bliska, i którzy koordynują w naszym Klubie prace legislacyjne w tym zakresie. Z poważaniem .... To chyba taki automat zrobili. Tez to dostałam. Quote
wilczek007 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 zrobili taki automat jak i nasz:evil_lol:.... Quote
Dark Lord Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 To jest bardzo dobry pomysł, słać co tydzień, nawet co kilka dni, do skutku, jednorazowe wysłanie maili przez kilka osób nic nie da.Właśnie wysłałam list ponownie do wszystkich (p)osłów:evil_lol:.Nie kłóćmy się tylko wysyłajmy, zalewajmy nierobów aż się wezmą wkońcu do roboty. Quote
żabusia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 A mi się udało wysłać jedynie dwie partie i klops, przy trzeciej i czwartej dostaję komunikat, że jest błąd w adresach kopii. Nie wiem czy to portal O2 czegoś nie blokuje i tak jak już pisałam wiele e-maili mi "wróciło" jako niedoręczone. Quote
żabusia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dark Lord napisał(a):To jest bardzo dobry pomysł, słać co tydzień, nawet co kilka dni, do skutku, jednorazowe wysłanie maili przez kilka osób nic nie da.Właśnie wysłałam list ponownie do wszystkich (p)osłów:evil_lol:.Nie kłóćmy się tylko wysyłajmy, zalewajmy nierobów aż się wezmą wkońcu do roboty. Tylko czy w końcu nie pozakładają blokad na wiadomości z Twojego adresu? Quote
Soema Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Już chyba lepiej napisać coś "od siebie", np. czy zwrócono na to uwagę, co o tym myślą.. Że są "wybrani":p, więc oczekujemy ustosunkowania się do sprawy... Najlepiej by było zainteresować coś/kogoś medialnego i powiedzieć "tak ten i ten się zainteresowali, nie są obojętni.."... Oglądał ktoś obrady?? Była p. Guzowska? Quote
scarlet Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 dołaczam sie do wątku. Inicjatywa super!!!! filmik.... może te zdjęcia nie wzbudzają takich emocji (już je widziałam pewnie dlatego), ale ta muzyka to po prostu wyciska łzy z oczu. Całokształt wspaniały - zaraz zacznę rozsyłać po znajomych a potem wysyłam maile na podane adresy. Quote
Magdina Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 dołączamy się z całą rodzinka i zaraz ślemy maile Quote
sara_rokitnica Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 A ja dostałam nawet odpowiedź :eviltong: "Szanowna Pani, Z upoważnienia przewodniczącego Klubu Poselskiego Lewica, posła Wojciecha OLEJNICZAKA, w odpowiedzi na Pani pismo, pragnę poinformować, że ze względu na istotną wagę poruszonych w nim kwestii, z jego treścią pozwoliłem sobie zapoznać parlamentarzystów Klubu Poselskiego Lewica, którym problematyka ochrony zwierząt jest szczególnie bliska, i którzy koordynują w naszym Klubie prace legislacyjne w tym zakresie." Mam nadzieję, że się nie obrażą, że tu to wkleiłam :eviltong: Quote
shin Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 W jednym z pierwszych postow jest juz link do pliku z listem prezydenckim i adresem. Przez to wszystko zapomnialem, ze i to mielismy gdzies przygotowane :oops: Quote
gosikf & dogs Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Wysłane. Usunęłam tylko dwa słowa- "nadmiernie lękliwych" Quote
shin Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 gosikf & dogs napisał(a):Wysłane. Usunęłam tylko dwa słowa- "nadmiernie lękliwych"Mozna wiedziec czemu? Quote
Dark Lord Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 żabusia napisał(a):Tylko czy w końcu nie pozakładają blokad na wiadomości z Twojego adresu? To zacznę wysyłać z innego adresu:evil_lol: Quote
madcat1981 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Nie przepraszaj;) Ja odstałam e-maila ale nadal tkwi w mojej skrzynce jako nieprzeczytany:oops::evil_lol: Quote
Kociabanda2 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Osoby, które wysłały mi adresy mailowe bardzo przepraszam za zwłokę :oops: Mam urwanie głowy i nie miałam kiedy nawet na moment otworzyć dogo. Już się poprawiam i wysyłam gotowca z filmikami do wysyłania znajomym na wskazane adresy. Quote
madcat1981 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 oki:D a przy okazji zaspamuję i tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/warszawa-wawer-znaleziono-starszego-psa-na-przystanku-pkp-anin-pilnie-dt-na-juz-135205/#post12101159 Quote
Kociabanda2 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 madcat1981 napisał(a):Nie przepraszaj;) Ja odstałam e-maila ale nadal tkwi w mojej skrzynce jako nieprzeczytany:oops::evil_lol: To tamtego już wywal :) Poprawiłam to trochę, tzn. pogrupowałam adresy po 10 zamiast 50. Niektórym to nie przechodziło. Teraz chyba dla każdego będzie wygodniej :) Quote
_anula_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 gratuluje pomysłu:loveu: przyłączam się do akcji, maile już wysłane:lol: Quote
_ogonek_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Wysłałam linka na gg, ale reakcja jednej koleżanki była taka: PO CO MI RO :/ Quote
wilczek007 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 AdaK napisał(a):Wysłałam linka na gg, ale reakcja jednej koleżanki była taka: :/ eee jak jednej to jezcze nie tak zle;)...przypuszczam ze 80 proc moich znajomych ma to w d... wiec daje znac tylko tym których jestem pewna. Quote
niceravik Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 "Ducha nie gaście" to znaczy też: nie pozwólcie się zniewolić różnym odmianom materializmu, który pomniejsza pole widzenia wartości - i człowieka samego też pomniejsza. Duch Prawdy jest źródłem prawdziwej wolności i prawdziwej godności człowieka. (cyt. JP II) Liczą się tylko te petycje, które wysłałyśmy. Nawet po raz drugi, trzeci, piąty... Quote
nathaniel Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='wilczek007']Aha..w czwartek 2.04 miał miejsce idiotyczny spektakl we Wrocławiu gdzie Rodrigo Garcia dręczył zwierzęta:angryy: :angryy: :angryy:....może to dopisac do tej petycji do sejmu (o ile to czytają) że w naszym kraju pozwala sie na takie rzeczy jak by to było nic wielkiego?!.. co on zrobił? Edit: Rodrigo Garcia podtapiał ciężarnego chomika Quote
aniyae Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 też przyłączam się do akcji - dam znać na Goldenline i innych forach. Może warto wrzucić treść listu na petycje.pl - tam sporo osób trafia i oddaje podpisy. I taką listę przesłać dalej- większa siła rażenia niż pojedyncze maile od różnych osób, ktore można zablokować programem antyspamowym.... Quote
Recommended Posts