Jump to content
Dogomania

TERAZ ALBO NIGDY - zmieniamy prawo! Zasypmy poslow mailami!

Recommended Posts

Posted

[quote name='kasia14']wysłane, dostałam dwie wiadomości, ze doszło, jedną, że pan odebrał, dziękuje i zapozna się z treścią jak tylko wróci bo wychodzi na spotkanie i jedną taką:

Szanowna Pani,
Z upoważnienia przewodniczącego Klubu Poselskiego Lewica, posła
Wojciecha
OLEJNICZAKA, w odpowiedzi na Pani pismo, pragnę poinformować, że ze
względu
na istotną wagę poruszonych w nim kwestii, z jego treścią pozwoliłem
sobie
zapoznać parlamentarzystów Klubu Poselskiego Lewica, którym
problematyka
ochrony zwierząt jest szczególnie bliska, i którzy koordynują w naszym
Klubie prace legislacyjne w tym zakresie.

Z poważaniem
....

To chyba taki automat zrobili.
Tez to dostałam.

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest bardzo dobry pomysł, słać co tydzień, nawet co kilka dni, do skutku, jednorazowe wysłanie maili przez kilka osób nic nie da.Właśnie wysłałam list ponownie do wszystkich (p)osłów:evil_lol:.Nie kłóćmy się tylko wysyłajmy, zalewajmy nierobów aż się wezmą wkońcu do roboty.

Posted

A mi się udało wysłać jedynie dwie partie i klops, przy trzeciej i czwartej dostaję komunikat, że jest błąd w adresach kopii. Nie wiem czy to portal O2 czegoś nie blokuje i tak jak już pisałam wiele e-maili mi "wróciło" jako niedoręczone.

Posted

Dark Lord napisał(a):
To jest bardzo dobry pomysł, słać co tydzień, nawet co kilka dni, do skutku, jednorazowe wysłanie maili przez kilka osób nic nie da.Właśnie wysłałam list ponownie do wszystkich (p)osłów:evil_lol:.Nie kłóćmy się tylko wysyłajmy, zalewajmy nierobów aż się wezmą wkońcu do roboty.

Tylko czy w końcu nie pozakładają blokad na wiadomości z Twojego adresu?

Posted

Już chyba lepiej napisać coś "od siebie", np. czy zwrócono na to uwagę, co o tym myślą.. Że są "wybrani":p, więc oczekujemy ustosunkowania się do sprawy... Najlepiej by było zainteresować coś/kogoś medialnego i powiedzieć "tak ten i ten się zainteresowali, nie są obojętni.."...

Oglądał ktoś obrady?? Była p. Guzowska?

Posted

dołaczam sie do wątku. Inicjatywa super!!!! filmik.... może te zdjęcia nie wzbudzają takich emocji (już je widziałam pewnie dlatego), ale ta muzyka to po prostu wyciska łzy z oczu. Całokształt wspaniały - zaraz zacznę rozsyłać po znajomych a potem wysyłam maile na podane adresy.

Posted

A ja dostałam nawet odpowiedź :eviltong:
"Szanowna Pani,
Z upoważnienia przewodniczącego Klubu Poselskiego Lewica, posła Wojciecha
OLEJNICZAKA, w odpowiedzi na Pani pismo, pragnę poinformować, że ze względu
na istotną wagę poruszonych w nim kwestii,
z jego treścią pozwoliłem sobie zapoznać parlamentarzystów Klubu Poselskiego
Lewica, którym problematyka ochrony zwierząt jest szczególnie bliska, i
którzy koordynują w naszym Klubie prace legislacyjne w tym zakresie."

Mam nadzieję, że się nie obrażą, że tu to wkleiłam :eviltong:

Posted

W jednym z pierwszych postow jest juz link do pliku z listem prezydenckim i adresem. Przez to wszystko zapomnialem, ze i to mielismy gdzies przygotowane :oops:

Posted

Osoby, które wysłały mi adresy mailowe bardzo przepraszam za zwłokę :oops: Mam urwanie głowy i nie miałam kiedy nawet na moment otworzyć dogo. Już się poprawiam i wysyłam gotowca z filmikami do wysyłania znajomym na wskazane adresy.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Nie przepraszaj;) Ja odstałam e-maila ale nadal tkwi w mojej skrzynce jako nieprzeczytany:oops::evil_lol:

To tamtego już wywal :) Poprawiłam to trochę, tzn. pogrupowałam adresy po 10 zamiast 50. Niektórym to nie przechodziło. Teraz chyba dla każdego będzie wygodniej :)

Posted

AdaK napisał(a):
Wysłałam linka na gg, ale reakcja jednej koleżanki była taka:

:/

eee jak jednej to jezcze nie tak zle;)...przypuszczam ze 80 proc moich znajomych ma to w d... wiec daje znac tylko tym których jestem pewna.

Posted

"Ducha nie gaście" to znaczy też: nie pozwólcie się zniewolić różnym odmianom materializmu, który pomniejsza pole widzenia wartości - i człowieka samego też pomniejsza. Duch Prawdy jest źródłem prawdziwej wolności i prawdziwej godności człowieka.
(cyt. JP II)

Liczą się tylko te petycje, które wysłałyśmy.
Nawet po raz drugi, trzeci, piąty...

Posted

też przyłączam się do akcji - dam znać na Goldenline i innych forach.

Może warto wrzucić treść listu na petycje.pl - tam sporo osób trafia i oddaje podpisy. I taką listę przesłać dalej- większa siła rażenia niż pojedyncze maile od różnych osób, ktore można zablokować programem antyspamowym....