Martali Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dostałam tego typu odpowiedzi odpowiedzi: 'dziękuję za nadesłaną opinię pozdrawiam' Wysyłam dalej... ;) Quote
Rybka_39 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Przeczytałam, obejrzałam, wysłałam, wyślę innym i rozeslę po forach. Dobra robota!!!:multi: Quote
Rybka_39 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='shin']Sorka, ze mnie tyle czasu nie bylo - problemy rodzinne, od praktycznie napisania tych postow nie bylo mnie na necie. Bardzo sie ciesze, ze akcja ruszyla :multi: Dziekuje wszystkim dogomaniakom za dalsze rozpropagowanie :evil_lol: Pobieznie przejrzalem watek i postaram sie szybko odpowiedziec: - ukryta kopia jest wlasnie po to, zeby nie bylo widac, ze slemy do XXX poslow jednoczesnie :evil_lol: - linka na youtube'a uwierzcie, ze probowalem dac normalnie. Dogo za cholere nie chcialo go przyjac inaczej, niz wywalajac filmik w oknie. Nie wiem jak to naprawic :oops: ale moge ew. zedytowac post i wstawic link z enterem w srodku - tytulu specjalnie nie dawalismy, zeby poslowie nie kasowali z automatu maili o takim a takim tytule :evil_lol: Dobra, to wrzucam sobie w sygnaturke wlasny banner, bo nie wypada, zebym ja byl bez bannera do czesciowo mojej akcji :evil_lol: i znowu znikam na cholera wie ile. W razie czego, jakichs pytan, mozecie pisac na maila - mam powiadomienie na kom. Ale każdy może indywidualnie kliknąć na ten pasek nad okienkiem you tube, przekieruje nas na strone YT na ten filmiki tam już można z przeglądarki skopiować samemu ja tak zrobiłam. A opcję kopii ukrytej nie moge znaleźć:oops::oops:, ups...mam poczte z gmaila Quote
Soema Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Rybka_39 napisał(a):Ale każdy może indywidualnie kliknąć na ten pasek nad okienkiem you tube, przekieruje nas na strone YT na ten filmiki tam już można z przeglądarki skopiować samemu ja tak zrobiłam. A opcję kopii ukrytej nie moge znaleźć:oops::oops:, ups...mam poczte z gmaila Masz "Dodaj UDW" :) Quote
Rybka_39 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Za późno:roll: Chyba, że wysłać jeszcze raz? Bo trzeba zmienić na 1 stronie wątku, najpierw powinno być wytłumaczenie dlaczego i jak wysyłać, a potem dane e-maile bo pierwsza turę wysłalam nie czytajac drugiego posta:lol:. Quote
Arietis Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 dołączam się! Gratuluje pomysłu:multi:-bardzo merytoryczna i przejrzysta treść:klacz:,mam nadzieję,że przynajmniej cześć posłów przeczyta ten list od deski do deski:roll:(no..przepraszam za sceptycyzm,a raczej rezerwę,ale obawiam się takiej "mowy trawy" z "ich" strony...ale wysyłam!trzeba się dobijać w słusznej sprawie!) tylko mam pytanie takie techniczne-wysyłając z gmaila wiem już,że mam użyć opcji "ukryta kopia" ale wszystkie adresy tam wrzucić?(tzn wszystkie z 1 tury-które i tak dzielę na mniejsze-w razie "wu") :oops:??czy 1 "wyslij do" a reszta "ukryta kopia"???:oops:wytłumoczcie mnie dobre ludzie,te przedziewne łoperacje bom się gubię w tej technice całej :evil_lol::evil_lol:;) Quote
Soema Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Wsio tam :eviltong: nie dziel nic.. w sumie ja nie dzieliłam:diabloti: Quote
Arietis Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Soema napisał(a):Wsio tam :eviltong: nie dziel nic.. w sumie ja nie dzieliłam:diabloti: dziękować :loveu: a podzielę sobie,bo coś wolno mi ta poczta dziś łazi,jak się za przeproszeniem "rypnie" to mniejsza złość mnie weźmie na mniejsze ilości :evil_lol: Quote
Arietis Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 "Nie mogę odczytać teraz poczty. Twój list '[?? Probable Spam]' odczytam po powrocie." co to za cyrk? jaki spam!?przecież wysyłam tak jak podane :( :P Quote
Soema Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Arietis napisał(a):"Nie mogę odczytać teraz poczty. Twój list '[?? Probable Spam]' odczytam po powrocie." co to za cyrk? jaki spam!?przecież wysyłam tak jak podane :( :P Oo takiej odpowiedzi to ja nie dostałam. Może za dużo na raz. Zobaczymy, czy nam ktoś jeszcze odpisze.. Quote
taks Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Arietis napisał(a):"Nie mogę odczytać teraz poczty. Twój list '[?? Probable Spam]' odczytam po powrocie." co to za cyrk? jaki spam!?przecież wysyłam tak jak podane :( :P tez wysyłałam z gmaila i wypluło mi identiko:angryy: teraz puszczam po 5 i nie wraca:evil_lol: Quote
Arietis Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Soema napisał(a):Oo takiej odpowiedzi to ja nie dostałam. Może za dużo na raz. Zobaczymy, czy nam ktoś jeszcze odpisze.. hmm..ale na raz wysłałam do 28 osób...:roll: no zobaczę,czy coś jeszcze przyjdzie:mad: Quote
zmierzchnica Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ode mnie do wielu osób nie doszło. Większość też odpowiedzi to była automatyczna odpowiedź "dziękuję za sugestie". Odpowiedź osobistą dostałam od posła Pawła Suskiego: "(...) wszystkie przedstawione przez Pania argumenty polegają na prawdzie i sa to niezaprzeczalne fakty. Pracuje nad projektem ustawy, ktora moze byc pierwszym krokiem do ograniczenia nadpopulacji psow i kotow. Zbieram obecnie wszystkie informacje z krajow UE oraz USA(a w wielu z nich mam przyjaciol kynologow i hodowcow). Jestem dobrej mysli i sadze, ze jest mozliwym ruszenie tego tematu z posad, aczkolwiek w zwiazku z kryzysem nie jest to temat politycznie uzasadniony. Pozdrawiam - Pawel Suski". Miłe to w sumie, byleby tylko nie skończyło się na planach... Odpowiedział mi też pan Marek Zieliński: "Dziękuję bardzo za Pani maila. Proszę o przekazanie postulatów Posłom z Komisji Ochrony Środowiska (skład Komisji na stronach sejmowych), którzy rozpatrzą Pani postulaty przy nowelizacji stosownych ustaw." Ważne, że do kogoś to dotarło :multi: Quote
evel Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 a czy te bannerki są podlinkowane? bo jeśli nie, kogo można poprosić aby je podlinkował? :cool3: Quote
Soema Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 evl napisał(a):a czy te bannerki są podlinkowane? bo jeśli nie, kogo można poprosić aby je podlinkował? :cool3: Same se podlinkuj :diabloti::eviltong: Quote
Lilmo Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ja niestety dostałam też ok. 15 wiadomości, że maile nie zostały doręczone :( W większości przypadków to : This is the Postfix program at host poczta.sejm.pl. I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to <postmaster> If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message. The Postfix program i This message was created automatically by mail delivery software. A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed: biuro@waldydzikowski.pl local delivery failed Quote
taks Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 evl napisał(a):a czy te bannerki są podlinkowane? bo jeśli nie, kogo można poprosić aby je podlinkował? :cool3: chodzi Ci o banerki do tego wątku?( taki np. jak mam w swoim podpisie) Jesli tak, to trzeba to wstawić do swojej sygnatury samemu( może to zrobić tylko własciciel w swoim panelu użytkownika) - ale służę pomocą ,tylko puść mi PW bo szkoda zaśmiecać wątek;) Quote
evel Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Soema napisał(a):Same se podlinkuj :diabloti::eviltong: jesteś dla mnie nie miła :shake: :eviltong: po prostu gdyby wszystkie były już podlinkowane, każdy mógłby sobie wkleić już gotowy, nie? Quote
Arietis Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 co do reszty z tych 28 nie przyszło nic,tylko od 1 osoby z listy takie coś....ajjj no to będę po te 5 szt. przez pare dni wysyłać :eviltong: i coś posty skaczą :angryy: Quote
Karmi Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='zmierzchnica']Ode mnie do wielu osób nie doszło. Większość też odpowiedzi to była automatyczna odpowiedź "dziękuję za sugestie". Odpowiedź osobistą dostałam od posła Pawła Suskiego: "(...) wszystkie przedstawione przez Pania argumenty polegają na prawdzie i sa to niezaprzeczalne fakty. Pracuje nad projektem ustawy, ktora moze byc pierwszym krokiem do ograniczenia nadpopulacji psow i kotow. Zbieram obecnie wszystkie informacje z krajow UE oraz USA(a w wielu z nich mam przyjaciol kynologow i hodowcow). Jestem dobrej mysli i sadze, ze jest mozliwym ruszenie tego tematu z posad, aczkolwiek w zwiazku z kryzysem nie jest to temat politycznie uzasadniony. Pozdrawiam - Pawel Suski". Miłe to w sumie, byleby tylko nie skończyło się na planach... Odpowiedział mi też pan Marek Zieliński: "Dziękuję bardzo za Pani maila. Proszę o przekazanie postulatów Posłom z Komisji Ochrony Środowiska (skład Komisji na stronach sejmowych), którzy rozpatrzą Pani postulaty przy nowelizacji stosownych ustaw." Ważne, że do kogoś to dotarło :multi: Ta też ;) Quote
Soema Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 evl napisał(a):jesteś dla mnie nie miła :shake: :eviltong: po prostu gdyby wszystkie były już podlinkowane, każdy mógłby sobie wkleić już gotowy, nie? Ojj no .. wybacz :Rose: ja sama podlinkowywuje, bo inaczej nie umiem :oops: Quote
Mysia_ Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Znajcie moje dobre serce :evil_lol::diabloti: podlinkowałam :cool3: Quote
Doda_ Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 teraz dostalam dwa mejle pierwszy: Nie mogę odczytać teraz poczty. Twój list '(No subject)' odczytam po powrocie. -- Poczta Sejmu RP drugi; dzięki za opinię pozdrawiam janusz piechocinski :roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts