evel Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 brawo, shin! brawo, Bamboo! :Rose: zabieram się do wysyłania :diabloti: Quote
Lilmo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Wspaniała akcja! Wielkie brawa dla Was! Oczywiście przyłączam się do akcji. Wiem, że padło już tutaj to pytanie, ale nie wiem czy nie doczytałam czy ma odpowiedzi na nie, a mianowicie czy wiadomość ma posiadać jakiś konkretny temat ? Postaram się nagłośnić akcję w moim otoczeniu i poprosić moich znajomych o pomoc. Quote
evel Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 dlaczego wyskakuje mi "błędny adresat"? :roll: Quote
taks Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 evl napisał(a):dlaczego wyskakuje mi "błędny adresat"? :roll: mnie tez wróciło wszystko z takim komentarzem podejrzewam że to jakaś blokada spamu:roll: próbuję to obejśc i wysłałam ponownie ale tylko do 10 posłów i jak na razie nie wraca;) Quote
graynew Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ja dzis nie mam czasu na walczenie z poczta, ale jutro sie za to biore i wysle wszystkie. Chocbym miala caly dzien to robic. Quote
Kisses Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Też wyśle. Film jest... Jest bardzo wzruszający... Popłakałam się już na początku :-( Trzymam kciuki, żeby akcja się powiodła Quote
Soema Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ja wysyłam, tak jak Shin podzielił. Wracaja tylko odpowiedzi automatyczne, że doszło :p zobaczymy co na to jutro Panowie i Panie i posłowie :razz: Quote
jmw Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Wysłałam już do pięciu. Codziennie będę wysyłać około 5/10 listów na różne e-maile aż będą wszystkie. Pomysł świetny. Quote
Klaudia i Bravo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Oczywiście, że powysyłam. Na filmiku płakałam. Dlaczego rzeczywistość musi być taka okrutna? :-( Mam nadzieje, że coś zdziałamy. Quote
anndzia Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Świetny pomysł! Mam nadzieję, ze jako osoba niepełnoletnia mogę wysyłaś do posłów maile z taką treścią? Zastanowiło mnie to, gdy pod listem kazaliście napisać dokładny adres.... Jeśli mogę to biorę się do roboty :D Quote
ASzyszka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 WIELKI SZACUN DLA AUTORÓW :thumbs: Wysyłam i nagłaśniam akcje gdzie się da w moim otoczeniu !!! Quote
zmierzchnica Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Wysłałam na wszystkie maile, dostałam odpowiedzi automatyczne ;) I treść listu i filmik świetny. Oby coś dotarło... Quote
Mysia_ Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 wysyłał ktoś z WP? jak to zrobić, żeby było dobrze? :evil_lol: gdzie mam wkleić te adresy? Pomysł rewelacyjny ;) Quote
Patikujek Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 mysza weź skopiuj całą liste adresów mailowych naraz (ale taka jedną grupę z tych które są przygotowane) i normalnie wklejasz tam gdzie wpisujesz adresata Quote
Soema Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Zaczynają przychodzić zwroty :mad: przyszło 5 potwierdzeń, jak przyjdzie 200 zwrotów..:mdleje: Quote
Mysia_ Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Patikujek napisał(a):mysza weź skopiuj całą liste adresów mailowych naraz (ale taka jedną grupę z tych które są przygotowane) i normalnie wklejasz tam gdzie wpisujesz adresata a o co chodzi z ta ukrytą kopią??? Quote
Patikujek Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 mam prośbę, mój angielski jest dość no hmm... a dostałam kilka takich maili czy mógłby mi ktoś powiedzieć co one oznaczają (pod tym co wkleję znajduje się treśc maila który wysłałam): tytuł: Undelivered Mail Returned to Sender 29 marca 2009 23:11 od MAILER-DAEMON@poczta.sejm.pl (Mail Delivery System) This is the Postfix program at host poczta.sejm.pl. I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to <postmaster> If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message. The Postfix program <no.an@wp.pl> (expanded from <Andrzej.Nowakowski@sejm.pl>): host mx5.wp.pl[212.77.101.9] said: 421 service temporarily unavailable (in reply to DATA command) Quote
Szarik Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Wspaniały pomysł! Jutro zaczynam wysyłanie! Ukłony dla pomysłodawców. Żeby podziałało trzeba zrobić w tego naprawdę BOOM, żeby każdy poseł to przeczytał! Żeby Wasze wysiłki nie poszły na marne! Dołączam się do pytania o ukryta kopie ;) Quote
Soema Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Mysia_ napisał(a):a o co chodzi z ta ukrytą kopią??? O to żeby nie widzieli, że poszło hurtem, a niby do każdego z osobna.. ;) to przy wysyłaniu się ustawia. Quote
Mysia_ Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Soema napisał(a):O to żeby nie widzieli, że poszło hurtem, a niby do każdego z osobna.. ;) to przy wysyłaniu się ustawia. qrczę, tylko właśnie nie widzę takiej opcji :roll: Quote
Szarik Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='Patikujek']mam prośbę, mój angielski jest dość no hmm... a dostałam kilka takich maili czy mógłby mi ktoś powiedzieć co one oznaczają (pod tym co wkleję znajduje się treśc maila który wysłałam): tytuł: Undelivered Mail Returned to Sender 29 marca 2009 23:11 od MAILER-DAEMON@poczta.sejm.pl (Mail Delivery System) This is the Postfix program at host poczta.sejm.pl. I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to <postmaster> If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message. The Postfix program <no.an@wp.pl> (expanded from <Andrzej.Nowakowski@sejm.pl>): host mx5.wp.pl[212.77.101.9] said: 421 service temporarily unavailable (in reply to DATA command) Ogólnie to chodzi im o to, że Twoje maile nie zostały doręczone do odbiorcy i wróciły do Ciebie. Program 'postfix' podkreśla, ze nie możesz wysłać maila na więcej niż jeden adres ...@poczta.sejm.pl Reszta niestety zostaje milczeniem. :roll: Quote
Patikujek Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 czyli oznacza to że będę musiała po 1 mailu dziennie wysyłać?:crazyeye: no ładnie Quote
Recommended Posts