Jump to content
Dogomania

Corgi (prawie) - cudowna Mirabelka - ma dom :-)

Recommended Posts

Posted

Siedzi w schronisku takie maleństwo. Ma króciutkie łapki, solidny korpusik i wielkie uszęta. I cudowne wpatrzone w człowieka oczki. Chyba nie jest mieszańcem Corgi ale posturą dość mocno go przypomina. Jest ślicznie ubarwiona i młodziutka. I co w tym wszystkim najważniejsze ma cudowny charakter. Jest zaprzeczeniem psa w schronisku. Na początku wprawdzie jest nieufna ale już po chwili... jest najweselszym i najmilszym psiakiem na świecie. Bardzo lubi zabawy i pieszczoty, wręcz wskakuje na ręce :-)
Tak więc szukamy domu dla małej nakolankowej sunieczki o przemiłym charakterze i nietuzinkowej urodzie.
Mirabelce niewiele potrzeba - ciepłego kącika i ludzia do kochania i miziania.

Radosna

Całuśna

Rozbrykana

Mirabelka czeka na swojego człowieka

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mira jest takim schroniskowym paradoksem, ona się cieszy że tam jest bo ma czasem ludzi którzy się nia interesują... sama słodycz, miodowa sunia :-)

Posted

Cześć Mirableuś :loveu:
Widzę banereczek już masz :cool3: tylko mi się już w sygnaturce nie zmieścisz :shake:
Cudna sunieczka - z opisu widać, że tylko brać i kochać :loveu:

Posted

tak bym chciała, żeby Mirabelka znalazła dom przed moim "urlopem"; rozpieściłam ją - głaskanie przy karmieniu, głaskanie przy sprzątaniu, a wkrótce nawet tego jej zabraknie

• 2 weeks later...
Posted

Przecudna mała psina i kompletny brak zainteresowania. Ona nadrabia swą nikłą posturę wielkim sercem... czy ktoś będzie miał aż tyle serca dla niej ?

Posted

Mira jest typem rodzinnego przytulaka, psa bawiącego się cały czas i wędrującego od łapki do łapki, aby się bawić i głaskać :-) I jakoś nikt tego nie widzi....

Posted

Dziękuje w imieniu wszystkich ogłaszanych,ale Twoja nieobecnośc na Paluchu dziwnie się dłuży,no i to wyprowadzanie psów...
Wpadam na nowe ,genialne pomysły wyjmowania psów z boksów,ale to sprytne i szybkie "bestie".Mam już patent na Wandzię i Waldka,to dopiero wyzwanie!:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za off...
Zbieramy fundusze na płatny DT dla bezdomnej suni i jej 7 szczeniąt. Wczoraj byłem świadkiem niewiarygodnej męczarni szczeniaków w schronie, które umierały na betonie na parwo... Nie chcę, żeby te psy spotkał podobny los... Za każdą, nawet najmniejszą wpłatę - dziękuję!
Wątek rodzinki: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bezdomna-sunia-7-szczeniat-potrzebne-wsparcie-finansowe-136999/