Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carragan napisał(a):
Na molosach pojawila sie informacja,ze termin przesuniety do 7.02Musia,Dede prawda to czy falsz ? :wink:

Ja co prawda nie Musia i Dede.. :wink: ale na stronie oddziału katowickiego jest informacja,że przedłużono przyjmowanie zgłoszeń do 7 lutego ....to po co sie tak spieszyłam.. :roll:

Posted

"cockermanka" napisał(a):

Ja co prawda nie Musia i Dede.. :wink:[/qoute]
Jakos przezyje ten fakt :wink:
[quote name='cockermanka'] ale na stronie oddziału katowickiego jest informacja,że przedłużono przyjmowanie zgłoszeń do 7 lutego ....

Bardzo dziekuje,bo mnie strona katowicka sie nie otwiera :-?

Posted

A ja niesmialo zapytuje czy jest tu ktos z katowickiego oddzialu,kto moglby mi potwierdzic dojscie faxu,bo sie dodzwonic nie umiem :oops: Podejrzewam,ze mi telefon jakis niecne numery wycina :evilbat:

Posted

ja bede prawdopodobnie we wszystkie dni, z gonczym polskim i mozliwe ze z jamnikiem szorstkim min. no i na JH oczywiscie :lol: ja osobiscie bardzo lubie katowicka wystawe, jedyna wada jest to ze JH zaczyna sie przewaznie od 10 :roll:

Posted

nie wiem czy będziemy wystawać Bostka, ale tak czy inaczej na pewno się pojawimy;
w piatek coby zobaczyć stafiory i amstafiory, no i w sobotę przyjedziemy na kanarki (z naszym lub bez, ale raczej na pewno);

no więc szukajcie nas!! :D
albo my poszukamy Was!!! :D

Guest bernulka
Posted

Ja w sobote na 100% będe w JH z berneńczykiem Erickiem The Red. :D

Posted

Cavalierka ja sie zapytam mamy moze byc u mnie mogla przenocowac ? Ja mieszkam w Chrzanowie 30 km od Katowic, mozna tam od nas dojechac pod sam spodek autobusem, lub pociągiem. My jedziemy na wystawe autem w niedziele. A co do hoteli to nie wiem :(