aneta Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Pamiętam suczynę b.dobrze, nie tylko z Krakowa :D Quote
aneta Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 To się Niemiaszek załamie - pomyśli, że w Polsce są same strocie :wink: Quote
Karka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 góral napisał(a):Wystawiam swoją w championach i toykę w weteranach Uncja Bielska Elita może je pamiętasz wystawiałem ją kilka lat temu między innymi w Krakowie. Po raz pierwszy i jedyny widziałam Uncję z Tobą w Ustroniu chyba w '97 :hmmmm: no to teraz w Katowicach będę miała okazję zobaczyć ją po raz drugi nie licząc fotki w kalendarzu :P Quote
Karka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 góral rozjaśnij mi w głowie bo dziś tak sobie myślę ,że pomyliłam suczki i chyba nie Uncję widziałam tylko jakąś inną :roll: Quote
Pat-Brutus Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Witam Czy orientuje się może ktoś czy na stronie ZK w Katowicach będzie dostępna lista zgłoszonych psów na wystawę tak jak było w ubiegłym roku? Quote
Ajrisz Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 My bedziemy <ja + border collie suczka, w mlodziezy > Czy jakas laskawca moglby mi napisac jakim autobusem najlepiej dostac sie do tej hali z dworca? Bede wdzieczna, chyba ze ktos z Lodzi sie wybiera i jest gotowy nas zabrac :lol: 8) Quote
Gwarek Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ajrisz napisał(a):My bedziemy <ja + border collie suczka, w mlodziezy > Czy jakas laskawca moglby mi napisac jakim autobusem najlepiej dostac sie do tej hali z dworca? Bede wdzieczna, chyba ze ktos z Lodzi sie wybiera i jest gotowy nas zabrac :lol: 8) Ajrisz, z dworca to najlepiej pieszo :) To nie jest daleko. A jeśli już koniecznie chcesz żeby Raisa miała czyste łapy na ringu to tramwajem 14. Tylko teraz wszystko jest rozkopane i jeśli się nie mylę to tramwaje omijają rondo. Nie jestem z Katowic, więc nie wiem jak się sprawy mają obecnie a na pewno nikt nie wie jak będzie w marcu :D :lol: Quote
góral Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 [quote name='Karka']góral rozjaśnij mi w głowie bo dziś tak sobie myślę ,że pomyliłam suczki i chyba nie Uncję widziałam tylko jakąś inną :roll: No w Ustroniu mogłaś widzić Uncję, ale nie mam pewności. W kalendarzu jest apricotka mojej cioci od Bi-Bi, też już leciwa, ja niestety nie mogę już pokazać mojej Iśki, oczka odmówiły jej posłuszeństwa :cry: Quote
Karka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Dzięki ale sama już nie wiem którą widziałam wtedy :roll: Jeśli wystawiałeś Uncję / oczywiście mając na myśli 97 rok znów popełniłam gafę :oops: bo wtedy wystawa była na Błoniach w Bielsku i sstrasznie lało a mnie ten Ustroń tak siedzi w głowie :evil: / to chyba ją widziałam. Żal Isi :( .Mam nadzieję ,że jest pomimo kłopotu z oczkami w dobrej kondycji. Quote
góral Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ja ją wystawiałem właśnie na Błoniach, Ty pokazywałaś wtedy Napika chyba? Iśka jest w świetnej formie :lol: Quote
asiunia Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Hej!! Wybieram sie jako widz :D Mam pytanko-kiedy bedzie wiadomo jaki jest rozklad godzin i ringow dla poszczegolnych ras? :roll: Quote
Agasia Posted January 15, 2005 Author Posted January 15, 2005 asiunia - jesli zwiazek katowicki sie postara to moze i bedzie ten rozklad na stronie... jesli nie... dowiemy sie na wystawie :lol: :wink: Quote
Kati Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Gwarek napisał(a):Ajrisz napisał(a):My bedziemy <ja + border collie suczka, w mlodziezy > Czy jakas laskawca moglby mi napisac jakim autobusem najlepiej dostac sie do tej hali z dworca? Bede wdzieczna, chyba ze ktos z Lodzi sie wybiera i jest gotowy nas zabrac :lol: 8) Ajrisz, z dworca to najlepiej pieszo :) To nie jest daleko. A jeśli już koniecznie chcesz żeby Raisa miała czyste łapy na ringu to tramwajem 14. Tylko teraz wszystko jest rozkopane i jeśli się nie mylę to tramwaje omijają rondo. Nie jestem z Katowic, więc nie wiem jak się sprawy mają obecnie a na pewno nikt nie wie jak będzie w marcu :D :lol: Teraz już tramwaje jeżdzą normalnie przez rondo. Ja tak tradycyjnie będę w niedzielę przy ringu BC. :D Quote
Alexa30 Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Ja tez mam w planach Katowice, bede z moja sznaucerka mini w szczeniaczkach, hehe to bedzie najprawdopodobniej jej debiut wystawowy :grins: . Ja także chciałabym wystawić mojego szczeniaczka ( w marcu będzie miał 8 miesięcy ), ale nie wiem, czego od niego będzie wymagał sędzia. Amor jest jeszcze "głupiutki i niepokorny". Proszę o opisanie wymagań ringowych ( od szczeniaka oczywiście ). Pozdrawiam, Ola Quote
Szarcia Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Ja też będę jako widz, tylko w jeden z 3 dni i chciałabym, zeby to byłą sobota (8 grupa najbardziej mnie interesuje :D ) ale jak wyjdzie - zobaczymy. Mam nadzieję, że dogomaniacy wezmą chusty, żebym mogła ich rozpoznać :D Quote
napciaa Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Ja również będę jako widz w Sobotę :D A w jaki dzień są wystawiane Alaskany? Bo mój wujek wystawia psa w kl. młodzieży chyba i tak się zastanawiam jak oni sobie poradzą beze mnie :P Quote
Flaire Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 No a ja chyba zgłoszę Misię, Airedale, klasa championów. Potrzebny nam ten ostatni CACIBik do Int. Ch., ale w Katowicach ciężko będzie... Szczególnie że jeszcze cieczka nam grozi... Ale jak cieczka nie przeszkodzi i ktoś chce psa na MP w piątek, to proszę bardzo! Quote
Ramir Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Witam! Informacje o tym która rasa jest w jakim dniu znajdziecie na stronie Oddziału Katowice. Również, który sędzia jaką rasę sędziuje. Plan godzinowy będzie dopiero po zamknięciu zgłoszeń i weryfikacji wszystkich zgłoszonych psów. Musimy znać dokładną ilość, co do sztuki, zgłoszonych psiaków. Quote
Agasia Posted January 19, 2005 Author Posted January 19, 2005 A czy bedzie katalog przedwystawowy? Quote
mrowka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Flaire napisał(a):No a ja chyba zgłoszę Misię, Airedale, klasa championów. Potrzebny nam ten ostatni CACIBik do Int. Ch., ale w Katowicach ciężko będzie... Szczególnie że jeszcze cieczka nam grozi... Ale jak cieczka nie przeszkodzi i ktoś chce psa na MP w piątek, to proszę bardzo! :o O jejkuuuu nawet nie myslalam, ze bede mogla Misie zobaczyc! :angel: :angel: :kciuki: trzymam zeby cieczki nie bylo :lol: ahh juz sie ciesze!! :angel: :angel: Quote
Agasia Posted January 19, 2005 Author Posted January 19, 2005 Ale jak cieczka nie przeszkodzi i ktoś chce psa na MP w piątek, to proszę bardzo! Jestem zainteresowana 8) Quote
Flaire Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 mrowka napisał(a):ahh juz sie ciesze!! :angel: :angel:No, nie wiedziałam, że Misia taki ma fan klub! :wink: :oops: Agasia, ona najbardziej lubi wątróbkę 8) . Quote
Shanny.. Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 My też się pojawimy z Rubinem (gr. VII). Musi zdobyć zw.ml., bo czas leci... :D a z międzynarodówki się przyda. Dorota Witkowska sedziuje gr. VII na wielu wystawach w tym roku... Czy ktos moze mi nieco wiecej powiedziec o tej sedzinie? Bo nas jeszcze nie sedziowala. Pozdrawiam Asia Quote
mrowka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 No pewnie, ze Misia ma fan club! :angel: Quote
Recommended Posts