Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

góral napisał(a):
Wystawiam swoją w championach i toykę w weteranach Uncja Bielska Elita może je pamiętasz wystawiałem ją kilka lat temu między innymi w Krakowie.

Po raz pierwszy i jedyny widziałam Uncję z Tobą w Ustroniu chyba w '97 :hmmmm: no to teraz w Katowicach będę miała okazję zobaczyć ją po raz drugi nie licząc fotki w kalendarzu :P

Posted

My bedziemy <ja + border collie suczka, w mlodziezy >

Czy jakas laskawca moglby mi napisac jakim autobusem najlepiej dostac sie do tej hali z dworca?

Bede wdzieczna, chyba ze ktos z Lodzi sie wybiera i jest gotowy nas zabrac :lol: 8)

Posted

Ajrisz napisał(a):

Czy jakas laskawca moglby mi napisac jakim autobusem najlepiej dostac sie do tej hali z dworca?

Bede wdzieczna, chyba ze ktos z Lodzi sie wybiera i jest gotowy nas zabrac :lol: 8)

Ajrisz, z dworca to najlepiej pieszo :) To nie jest daleko. A jeśli już koniecznie chcesz żeby Raisa miała czyste łapy na ringu to tramwajem 14. Tylko teraz wszystko jest rozkopane i jeśli się nie mylę to tramwaje omijają rondo. Nie jestem z Katowic, więc nie wiem jak się sprawy mają obecnie a na pewno nikt nie wie jak będzie w marcu :D :lol:

Posted

[quote name='Karka']góral rozjaśnij mi w głowie bo dziś tak sobie myślę ,że pomyliłam suczki i chyba nie Uncję widziałam tylko jakąś inną :roll:

No w Ustroniu mogłaś widzić Uncję, ale nie mam pewności. W kalendarzu jest apricotka mojej cioci od Bi-Bi, też już leciwa, ja niestety nie mogę już pokazać mojej Iśki, oczka odmówiły jej posłuszeństwa :cry:

Posted

Dzięki ale sama już nie wiem którą widziałam wtedy :roll: Jeśli wystawiałeś Uncję / oczywiście mając na myśli 97 rok znów popełniłam gafę :oops: bo wtedy wystawa była na Błoniach w Bielsku i sstrasznie lało a mnie ten Ustroń tak siedzi w głowie :evil: / to chyba ją widziałam.
Żal Isi :( .Mam nadzieję ,że jest pomimo kłopotu z oczkami w dobrej kondycji.

Posted

Gwarek napisał(a):
Ajrisz napisał(a):

Ajrisz, z dworca to najlepiej pieszo :) To nie jest daleko. A jeśli już koniecznie chcesz żeby Raisa miała czyste łapy na ringu to tramwajem 14. Tylko teraz wszystko jest rozkopane i jeśli się nie mylę to tramwaje omijają rondo. Nie jestem z Katowic, więc nie wiem jak się sprawy mają obecnie a na pewno nikt nie wie jak będzie w marcu :D :lol:

Teraz już tramwaje jeżdzą normalnie przez rondo.

Ja tak tradycyjnie będę w niedzielę przy ringu BC. :D

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Ja tez mam w planach Katowice, bede z moja sznaucerka mini w szczeniaczkach, hehe to bedzie najprawdopodobniej jej debiut wystawowy :grins: .

Ja także chciałabym wystawić mojego szczeniaczka ( w marcu będzie miał 8 miesięcy ), ale nie wiem, czego od niego będzie wymagał sędzia.
Amor jest jeszcze "głupiutki i niepokorny".
Proszę o opisanie wymagań ringowych ( od szczeniaka oczywiście ).
Pozdrawiam,
Ola

Posted

Ja też będę jako widz, tylko w jeden z 3 dni i chciałabym, zeby to byłą sobota (8 grupa najbardziej mnie interesuje :D ) ale jak wyjdzie - zobaczymy. Mam nadzieję, że dogomaniacy wezmą chusty, żebym mogła ich rozpoznać :D

Posted

Ja również będę jako widz w Sobotę :D
A w jaki dzień są wystawiane Alaskany? Bo mój wujek wystawia psa w kl. młodzieży chyba i tak się zastanawiam jak oni sobie poradzą beze mnie :P

Posted

No a ja chyba zgłoszę Misię, Airedale, klasa championów. Potrzebny nam ten ostatni CACIBik do Int. Ch., ale w Katowicach ciężko będzie... Szczególnie że jeszcze cieczka nam grozi...

Ale jak cieczka nie przeszkodzi i ktoś chce psa na MP w piątek, to proszę bardzo!

Posted

Witam!
Informacje o tym która rasa jest w jakim dniu znajdziecie na stronie Oddziału Katowice. Również, który sędzia jaką rasę sędziuje. Plan godzinowy będzie dopiero po zamknięciu zgłoszeń i weryfikacji wszystkich zgłoszonych psów. Musimy znać dokładną ilość, co do sztuki, zgłoszonych
psiaków.

Posted

Flaire napisał(a):
No a ja chyba zgłoszę Misię, Airedale, klasa championów. Potrzebny nam ten ostatni CACIBik do Int. Ch., ale w Katowicach ciężko będzie... Szczególnie że jeszcze cieczka nam grozi...

Ale jak cieczka nie przeszkodzi i ktoś chce psa na MP w piątek, to proszę bardzo!

:o O jejkuuuu nawet nie myslalam, ze bede mogla Misie zobaczyc! :angel: :angel: :kciuki: trzymam zeby cieczki nie bylo :lol: ahh juz sie ciesze!! :angel: :angel:

Posted

My też się pojawimy z Rubinem (gr. VII). Musi zdobyć zw.ml., bo czas leci... :D a z międzynarodówki się przyda.
Dorota Witkowska sedziuje gr. VII na wielu wystawach w tym roku... Czy ktos moze mi nieco wiecej powiedziec o tej sedzinie? Bo nas jeszcze nie sedziowala.

Pozdrawiam
Asia