golden_owner Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Jak myslicie, o ile wczesniej trzeba przyjechac zeby zapalac sie na parking przy Spodku? Nigdy tam nie bylam i nie wiem ile samochodow pomiesci - moze sie wyglupiam, bo jest na tyle duzy, ze dla wszystkich wystarczy miejsca, ale ja nienawidze manewrowac i juz sie stresuje na sama mysl, ze bedzie ciasno :/ Quote
JustynaJK Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 jest dużo gorzej jak w zeszłym roku! z tego co wiem to czynny jest 1 parking, dość duży,ale będzie pewnie też sporo aut. Quote
flashka-g Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 to mnie pocieszyliscie z tym rondem...o ktorej to trzeba bedzie wstac;/ a w weekend mam 2 wystawy bo sasiedni kraj ma narodówke w ostravie tak wiec po leniuchowaniu juz mam;] Quote
ZoSiA Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 noo w zesszlym roku to jak dobrze pamietam to ze 20 minut w korku stalismy./ A jedzie ktos w niedziele zeby mogl mnie zabrac z wawy?? :) Quote
flashka-g Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 rok temu nie bylam ale wiem z kilku lat wczesniej ze psy co maja chorobe lokomocyjna to tam biedne sie najbardziej mecza. Quote
puz Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Witam ja jestem z Krakowa i przewiduje wyjazd o 7 wiec w zapasie zostawiam godzina z hakiem na korki i praking i wejscie do hali :lol: poza tym A4 tez ma zwezenia a słyszałam od znajomej ze tiry maja jakis darmowy przejazd i wiecie jak to bedzie na zwezeniu tir to ponizej 80 bede jechac :evil: Quote
musia Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Rozmawiałam z lekarzami obsługującymi wystawę. Wpuszczać będą od 7-mej . Obowiazuję książeczka zdrowia i szczepienie przeciw wściekliźnie. My jesteśmy w piątek. Quote
puz Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Musia z checia poogladam twojego gonczego Opuska bedzie tez Magda M od Gończaków z Litworem Quote
Yoshko Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 No , trochę niemiła niespodzianka dla tych ,kogo miał sędziować sędzia z Chorwacji.Rozchorował się i nie przyjędzie, więc nastąpi zmiana sędziego. Quote
Kika Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Yoshko napisał(a):No , trochę niemiła niespodzianka dla tych ,kogo miał sędziować sędzia z Chorwacji.Rozchorował się i nie przyjędzie, więc nastąpi zmiana sędziego. Wiesz coś wiecej na ten temat , bo akurat mnie to dotyczy.czy zmieni sie coś w rozpisce ringów, w godzinach wystawiania? Quote
coztego Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [quote name='sheltomaniak']Niech uważają ci którzy wystawiają swoje psy w piątek!!!!Od rana tam sa straszliwe korki!! To fakt, w piątek rano będzie bardzo ciężko przejechać nie tylko w okolicy spodka, ale też przez cały Śląsk, bo tu wszędzie są okropne korki. Proponuję zostawić sobie z 1,5 godziny zapasu, bo może być różnie :roll: Pamiętajcie, że otwarty jest już odcinek autostrady z Gliwic-Sośnicy do Katowic i nie trzeba się przebijać przez zakorkowane Zabrze i Rudę... Quote
Kika Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Będziemy na ringu z psami północy- może uda sie wreszcie spotkać kogoś z V grupy :D .Z reguły nie możemy się spotkać. Quote
Guest bernulka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 No to mój tatuś to wyjmie jak zwykle znaczek (taki że może parkować w kązdym miejscu i nie płacić yyeeaaahhh) i mamy z głowy 8) Quote
maga18 Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 ze to JUZ jutro, to zycze wszytskim powodzenia, samych sukcesow i dobrej zabawy!!! :angel: Quote
Pirat_fila Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Mogę zabrać jedną osobę z niewielkim psem w sobotę na trasie Ostrołęka - Katowice (przez Warszawę i ew. przez Łódź). Quote
puz Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Napewno Kika poluj na Roon7 dogomaniaka z husky imieniem Draco w młodziezy :lol: Był w Głogowie Rzeszowie i Jarosławiu wlasciciel to Andrzej przemiły facet i nasz Kolega z reszta pewna Miła Dogomaniaczka bedzie pewnie wystawiała jego psa Quote
golden_owner Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 No to mój tatuś to wyjmie jak zwykle znaczek (taki że może parkować w kązdym miejscu i nie płacić yyeeaaahhh) i mamy z głowy Jesli jest to falszywy identyfikator dla inwalidy to raczej nie ma sie czym chwalic - chyba jedynie inwalidzi wszedzie bez wyjatku moga parkowac w uprzywilejowanych miejscach, a jesli nei macie problemow z poruszaniem sie, to zajmowanie miejsca tym, ktorzy tego naprawde potrzebuja jest zwyklym dranstwem. Quote
ofcca Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Pirat_fila napisał(a):Mogę zabrać jedną osobę z niewielkim psem w sobotę na trasie Ostrołęka - Katowice (przez Warszawę i ew. przez Łódź). powodzenia w sobote a Wy trzymajcie kciuki w piątek pozdrowionka Quote
Ivcia Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Ja sie tez zamierzam pokazac, jako widz niestety, na dodatek nikogo nie znam :( ale mysle, ze bedzie fajnie tak czy siak 8) Quote
virtavalo Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Kto zastąpi sędziego z Chorwacji?? SH wiesz może?? Dla nas to bardzo ważne. pozdrawiam Quote
cockermanka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 musia napisał(a):Rozmawiałam z lekarzami obsługującymi wystawę. Wpuszczać będą od 7-mej . Obowiazuję książeczka zdrowia i szczepienie przeciw wściekliźnie. Czyli,jak rozumiem książeczka z wpisem aktualnego szczepienia... :roll: Quote
Matagi Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [quote name='virtavalo']Kto zastąpi sędziego z Chorwacji?? SH wiesz może?? Dla nas to bardzo ważne. pozdrawiam Czy już ktoś wie? SH! :P odezwij się,plissssssssss :) Quote
Guest bernulka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [quote name='golden_owner']No to mój tatuś to wyjmie jak zwykle znaczek (taki że może parkować w kązdym miejscu i nie płacić yyeeaaahhh) i mamy z głowy Jesli jest to falszywy identyfikator dla inwalidy to raczej nie ma sie czym chwalic - chyba jedynie inwalidzi wszedzie bez wyjatku moga parkowac w uprzywilejowanych miejscach, a jesli nei macie problemow z poruszaniem sie, to zajmowanie miejsca tym, ktorzy tego naprawde potrzebuja jest zwyklym dranstwem. NIE!!! Oczywiście że nie dla inwalidów. Ale zaopatrzenie aptek. Możemy w różnych miejscach parkować bez problemu. Quote
Matagi Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 No i zamiast pana z Chorwacji sędziuje pan Jakubowski! Quote
Recommended Posts